- Konu Sahibi ipektuncer
-
siz nerde yaşıyosunuz bende geleyimde bakayım çocuğatüm gün 10 lira mı??..:26:
burada bebek bakıcılığı, haftada 5 gün, aylık 1000 TL'den başlıyor.
üzerine yol parası veriyorsun, ara ara bahşişler istiyor, beklentileri oluyor. zam istiyor 6 ayda bir vs.
Bir de bizim oturduğumuz yerde sürekli birileri gelip kapıyı çalıp "temizlikçi lazım mı abla" diye soruyor. Yani hem işsizler, hem iş bulunca kıymeti yok.
yazdıklarınızı tekrara okursanız ne kadar aşağılayarak konuştuğunuzu farkedersiniz belki.. karşınızdaki bir insan..
ne kapısı han mı burası
hayir canim han degil tabiki bn yardimcim icn soyledim.
pardon sabah sabah aç karna bu kadar anladım
sonuçta temizlik için gelen kadınlar hayrına gelmiyor paralarını alıyolarsa hizmetinin karşılığını alıyorsa başdan savma iş yapmamalı bende hamileyim evim 84 m2 2 oda 1 odam boş sadece dolaplarım var yerler mineflo çokda eşyam yok bende alıyorum ama gelen kişi 3 saatte sadece toz alıyo süpürüyo yerleri viladalıyo bide banyomu temizliyo yani kasten yavaştan alıyo ki saati 10 lira bunu fazla almak için ..
2 odamı 4 saate temizledi salon mutfak ve banyo hariç geçen geldiğinde sadece. göz göre göre kandırılmak sinir ediyo insanı.
Evde annemin yardımcı bayanı benim ve annem de benden memnun değilçünkü bende baştan savma yapıyorum. Toz al der görünen yerleri alırım. Evi süpür der sadece görünen yerleri süpürürüm koltuk ve yatak altlarına ellemem. Bilerek böyle yapıyorum bana iş yaptırmasın diye. Geçen annemler evde iki gün yoktu bana beyazları yıka as dedi. Yıkadım asmayı unutmuşum banyoda küf kokuyordu ama bir türlü çamaşırları makinada unuttuğum aklıma gelmedi sonra çamaşırları bir çıkardım çillenmiş annem görmesin diye tekrar 90 derecede çamaşır suyuyla yıkayıp astım. Annemde eve kadın almayı sevmez ama nedense işleri bana yaptırmaya pek sever.
Evde annemin yardımcı bayanı benim ve annem de benden memnun değilçünkü bende baştan savma yapıyorum. Toz al der görünen yerleri alırım. Evi süpür der sadece görünen yerleri süpürürüm koltuk ve yatak altlarına ellemem. Bilerek böyle yapıyorum bana iş yaptırmasın diye. Geçen annemler evde iki gün yoktu bana beyazları yıka as dedi. Yıkadım asmayı unutmuşum banyoda küf kokuyordu ama bir türlü çamaşırları makinada unuttuğum aklıma gelmedi sonra çamaşırları bir çıkardım çillenmiş annem görmesin diye tekrar 90 derecede çamaşır suyuyla yıkayıp astım. Annemde eve kadın almayı sevmez ama nedense işleri bana yaptırmaya pek sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?