Kizlar selam . gece gece gelen telle basima agri girdi. Arkadasimin kiz kardeşi 26 yasinda ve bekar, hamileymis. Kimseye soyleyemiyorlar. Beni aradilar ki kürtaj olacakmis 6 haftalık
çok üzüldüm anlatamam. Kiz kimseye söyleyemiyoruz, abileri babalari duysa mahvederler. Ben büyük sehirdeyim ya buraya geleceklermis abla kardeş burada olsun istiyorlar mis. Devlete mi gidelim diyorlar bilemem dedim karisamam dedim sonuçta basit bisey değil ama arkadasim da çok samimiyiz. Kiz agliyor hüngür hüngür. Kardeşim mahvolur diyor. Allah askina bana akil verin buraya geldiklerinde ne yapayim ben. Netten bir iki özel Dr bulmuşlar. Devletten kiz korkuyormus narkozsuz yapiyorlamis diye. Ben de ne gördüm ne duydum kurtaji hic anlamam, illa genel anestezi diyor. Devlette yaparlar mi bir sor dediler bana ama ben nereye sorayim
siz yardim edin. Allah korusun kiz diyor Abim mahveder kiz kardeşimi. Paralari da azmis. Dr lar 750 civari istemis o yuzden devleti soruyorlar. Bilen biri fikir versin. Allah beni affetsin ama bilemedim ne desem onlara da, pek caresiz geliyor sesi. Vesile olmak istemem buna ama sonuclari daha kotu olsun istemem :"(