- 23 Ekim 2014
- 6
- 0
- 86
- Konu Sahibi simplyfalling
-
Selamlar kızlar ..
Durumumu okuduktan sonra lütfen eski erkek arkadaşımı aramalı mıyım , yoksa onsuzluğa alışmalı mıyım .. lütfen görüşlerinizi bildirin.
1 yılı geçkin bir ilişkim vardı. Sık sık onun kıskançlığı yüzünden kavga ediyorduk. Hatta bir ara ayrıldık tekrar barıştık. Ancak babamı kaybettiğim bir dönem oldu ve o dönem sürekli yanımdaydı onun sayesinde o dönemi atlatabildim. Benimle beraber babamın mezarını ziyaret ediyordu. Sonra babamın köpeği öldü , o zaman bile yanımda oldu , benimle köpeğin bulunduğu çiftliğe gidip geldi defalarca. Kimse sevgilisinin köpeğine bu kadar aldırmazdı diye düşünüyorum.
Ancak en son bayramda annemle tatile gideceğim diye bıraktı beni. Ona danışmadan plan yaptım. O konuda haklı olabilir ona danışmalıydım belki ama herşey o kadar çabuk gelişti ki ( 1 günde kararlaştırıp annemle karar verdik) Benim babam ölmüş ben nasıl böyle tatile gidermişim .. ( babam öleli 3 ay oldu)
Onunla aynı iş yerindeyiz ve bu kavgayı da iş yerinde bahçede ettik. Sonra whatsapptan yazdı aramızda hiç bir bağ kalmadığını ve annemle görüşmek istemediğini. Akşam konuşalım buluşalım dedim. Oralı olmadı çıktı gitti iş yerinden.
Yani 1 yıl 2 aylık ilişkimiz whatsapptan yazışarak bitti , telefonla konuşmadık yüzyüze konuşmadık bile.
Kime anlatsam iyi oldu diyor. Ben de ilk başta öyle düşünüyordum. Ama şimdi üzerinden 1 bçk ay geçti ayrılığın ve gittikçe daha kötü oluyorum. Aynı iş yerindeyiz her gün görüyorum. Geceleri ağlıyorum uyuyamıyorum. İştahsızlık başladı. Ona söyleyemediğim şeyler içimde. Onun aramasını bekledim hep ama aramıyor. Ben arasam ya da bir gün karşısına çıksam. Konuşsam onla. Barışmak için de değil , içimden geçenleri konuşmak için...
Kime sorsam sakın diyor , istese o seni arardı diyor ama aynı iş yerindeyiz ve onu gören arkadaşlarım da baya kötü gözüküyor diyor ...
Lütfen görüşlerinizi esirgemeyin. Teşekkürler
acaba bahane mi yaptı bu konuyu?
yoksa aile bağları çok kuvvetli , tatile gitmenizi gerçekten garipsedi mi?
iki ihtimale göre cevabım değişir
kısa ve net. sevseydi bırakmazdı...
annemle görüşmek istemediğini.
aile bağları kuvvetli .. ben ona bu bayram için beraber bir yerlere gidelim demiştim , o ise bizimkilerle olmam lazım bayramda demişti , konuşup izin istemem lazım demişti ancak konuşmamıştı bile ailesinden çekinip ...
sizi zor zamanınızda ailenizle plan yaptınız diye bırakan birine ne yapıcaksınızki.beni böyle bırakmasına rağmen nedense sevmediğine dair bir şüphem yok çünkü sürekli yanımda olan bana bunu hissettiren birisiydi ...
biraz fazla takıntılı belki bende bir farkındalık oluşturmak için bıraktı beni .. belki benden birşeyler bekliyor artık ...
Baban için Allah Rahmet Etsin.Zor gününde yanında olması,zaten olması gerekne bir davranış.İnsan samimi olmadığı insanların bile acı günlerindeki hassasiyetlerine önem veriyor.Ama hayatı kendi fikirlerine göre yargılayamaz.Annenin ihtiyacı vardır hava değişimi,kafa dinleme için tatil yapabilir.Bunu yargılayamaz.kıskanç diyorsun.Bu yüzden çok kavgalarımız oldu diyorsun.Babanın vefatında yanında olması,bu kavgaları unutturmamalı sana.O zaman yanındaydı ama şimdi çok rahat bir mesajla bırakıp gidebiliyor.Sen ona danışmak zorunda değilsin canım.Senin hayatın.Sevgilin olabilir.Ama annenle sen bir ailesiniz.Annendir danışman gereken insan.Annenle görüşmek istememesi ne demek ya.Bu nasıl bir saygısızlıktır.Yarın seni de görüştürtmez.Annen eşini kaybetmiş,evladından da mı olsun.Sen de babanı kaybetmişsin annenle de mi aran açılsın.Selamlar kızlar ..
Durumumu okuduktan sonra lütfen eski erkek arkadaşımı aramalı mıyım , yoksa onsuzluğa alışmalı mıyım .. lütfen görüşlerinizi bildirin.
1 yılı geçkin bir ilişkim vardı. Sık sık onun kıskançlığı yüzünden kavga ediyorduk. Hatta bir ara ayrıldık tekrar barıştık. Ancak babamı kaybettiğim bir dönem oldu ve o dönem sürekli yanımdaydı onun sayesinde o dönemi atlatabildim. Benimle beraber babamın mezarını ziyaret ediyordu. Sonra babamın köpeği öldü , o zaman bile yanımda oldu , benimle köpeğin bulunduğu çiftliğe gidip geldi defalarca. Kimse sevgilisinin köpeğine bu kadar aldırmazdı diye düşünüyorum.
Ancak en son bayramda annemle tatile gideceğim diye bıraktı beni. Ona danışmadan plan yaptım. O konuda haklı olabilir ona danışmalıydım belki ama herşey o kadar çabuk gelişti ki ( 1 günde kararlaştırıp annemle karar verdik) Benim babam ölmüş ben nasıl böyle tatile gidermişim .. ( babam öleli 3 ay oldu)
Onunla aynı iş yerindeyiz ve bu kavgayı da iş yerinde bahçede ettik. Sonra whatsapptan yazdı aramızda hiç bir bağ kalmadığını ve annemle görüşmek istemediğini. Akşam konuşalım buluşalım dedim. Oralı olmadı çıktı gitti iş yerinden.
Yani 1 yıl 2 aylık ilişkimiz whatsapptan yazışarak bitti , telefonla konuşmadık yüzyüze konuşmadık bile.
Kime anlatsam iyi oldu diyor. Ben de ilk başta öyle düşünüyordum. Ama şimdi üzerinden 1 bçk ay geçti ayrılığın ve gittikçe daha kötü oluyorum. Aynı iş yerindeyiz her gün görüyorum. Geceleri ağlıyorum uyuyamıyorum. İştahsızlık başladı. Ona söyleyemediğim şeyler içimde. Onun aramasını bekledim hep ama aramıyor. Ben arasam ya da bir gün karşısına çıksam. Konuşsam onla. Barışmak için de değil , içimden geçenleri konuşmak için...
Kime sorsam sakın diyor , istese o seni arardı diyor ama aynı iş yerindeyiz ve onu gören arkadaşlarım da baya kötü gözüküyor diyor ...
Lütfen görüşlerinizi esirgemeyin. Teşekkürler
bence aynı çekingenliği sevgili olmasına rağmen kendine de beklemiş konu sahibinin sevgilisi..izin almasını beklemiş tak diye karşısına ben gidiyorum diyen bir sevgili çıkınca da asla söz dinlemeyeceğini düşünmüş belliki..aile bağları kuvvetli başka bir şey aslında.
ailevi değerlere saygı duymak, değer vermek...
burda ailesinden çekinen bir erkek modeli var.
ileride aile baskısıyla ezilen bir ilişkiye de dönüşebilirdi ilişkiniz.
Güzelim bizim dememiz birşeyi değiştirecek mi?İlla bu kadar aramak istiyorsan bizim dememize bakma.Ara.Sen bunca söylenene rağmen,çok iyiydi,saftı şuydu buydu diyorsun.Yahu seni bir mesajla bitirmiş.Canın kanın annen için laf söylemiş.Sen bilirsin.kimse ara demeyecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?