Selamlar kızlar ..
Durumumu okuduktan sonra lütfen eski erkek arkadaşımı aramalı mıyım , yoksa onsuzluğa alışmalı mıyım .. lütfen görüşlerinizi bildirin.
1 yılı geçkin bir ilişkim vardı. Sık sık onun kıskançlığı yüzünden kavga ediyorduk. Hatta bir ara ayrıldık tekrar barıştık. Ancak babamı kaybettiğim bir dönem oldu ve o dönem sürekli yanımdaydı onun sayesinde o dönemi atlatabildim. Benimle beraber babamın mezarını ziyaret ediyordu. Sonra babamın köpeği öldü , o zaman bile yanımda oldu , benimle köpeğin bulunduğu çiftliğe gidip geldi defalarca. Kimse sevgilisinin köpeğine bu kadar aldırmazdı diye düşünüyorum.
Ancak en son bayramda annemle tatile gideceğim diye bıraktı beni. Ona danışmadan plan yaptım. O konuda haklı olabilir ona danışmalıydım belki ama herşey o kadar çabuk gelişti ki ( 1 günde kararlaştırıp annemle karar verdik) Benim babam ölmüş ben nasıl böyle tatile gidermişim .. ( babam öleli 3 ay oldu)
Onunla aynı iş yerindeyiz ve bu kavgayı da iş yerinde bahçede ettik. Sonra whatsapptan yazdı aramızda hiç bir bağ kalmadığını ve annemle görüşmek istemediğini. Akşam konuşalım buluşalım dedim. Oralı olmadı çıktı gitti iş yerinden.
Yani 1 yıl 2 aylık ilişkimiz whatsapptan yazışarak bitti , telefonla konuşmadık yüzyüze konuşmadık bile.
Kime anlatsam iyi oldu diyor. Ben de ilk başta öyle düşünüyordum. Ama şimdi üzerinden 1 bçk ay geçti ayrılığın ve gittikçe daha kötü oluyorum. Aynı iş yerindeyiz her gün görüyorum. Geceleri ağlıyorum uyuyamıyorum. İştahsızlık başladı. Ona söyleyemediğim şeyler içimde. Onun aramasını bekledim hep ama aramıyor. Ben arasam ya da bir gün karşısına çıksam. Konuşsam onla. Barışmak için de değil , içimden geçenleri konuşmak için...
Kime sorsam sakın diyor , istese o seni arardı diyor ama aynı iş yerindeyiz ve onu gören arkadaşlarım da baya kötü gözüküyor diyor ...
Lütfen görüşlerinizi esirgemeyin. Teşekkürler