• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var

Istedigin tek sey buysa eger, "ara". Zaten burada kim ne derse desin sen yine bildigini okuyacaksin.

Ben senin yerinde olsam, 1.5 aydir hic aramamis olan insani aramam. 1.5 hafta degil ki bu. Ayrica sadece seni degil, anneni de yargilamis. "3 ay once kocasi olen kadin tatile mi gider" yargilamasi bu. Hadsizlik.

" Kimse ara demeyecek mi? " demeniz bi kere çok saçma. Dedik diye mi arayacaksınız? Biz size farklı bi gözden yorum yapıyoruz. Onca arkadaş neler yazmış. Ki bence doğru şeyler yazmışlar. Ama siz bunlardan çıkarım yapacağınıza ara dememizi bekliyorsunuz. Aslında yorum yapmicaktım ama annenize üzüldüm. Bana "annenle görüşmek istemiyorum" diyen bi adama tek söyleyeceğim şey güle güle olurdu. Yani başınız sağolsun, babanızı kaybetmişsiniz, anneniz kaç yıllık can yoldaşını kaybetmiş, onun hakkında böyle bi şey söyletiyorsunuz ya, gerçekten çok şaşkınım. Bu kadar da ezdirmeyin kendinizi.

Selamlar kızlar ..

Durumumu okuduktan sonra lütfen eski erkek arkadaşımı aramalı mıyım , yoksa onsuzluğa alışmalı mıyım .. lütfen görüşlerinizi bildirin.

1 yılı geçkin bir ilişkim vardı. Sık sık onun kıskançlığı yüzünden kavga ediyorduk. Hatta bir ara ayrıldık tekrar barıştık. Ancak babamı kaybettiğim bir dönem oldu ve o dönem sürekli yanımdaydı onun sayesinde o dönemi atlatabildim. Benimle beraber babamın mezarını ziyaret ediyordu. Sonra babamın köpeği öldü , o zaman bile yanımda oldu , benimle köpeğin bulunduğu çiftliğe gidip geldi defalarca. Kimse sevgilisinin köpeğine bu kadar aldırmazdı diye düşünüyorum.

Ancak en son bayramda annemle tatile gideceğim diye bıraktı beni. Ona danışmadan plan yaptım. O konuda haklı olabilir ona danışmalıydım belki ama herşey o kadar çabuk gelişti ki ( 1 günde kararlaştırıp annemle karar verdik) Benim babam ölmüş ben nasıl böyle tatile gidermişim .. ( babam öleli 3 ay oldu)

Onunla aynı iş yerindeyiz ve bu kavgayı da iş yerinde bahçede ettik. Sonra whatsapptan yazdı aramızda hiç bir bağ kalmadığını ve annemle görüşmek istemediğini. Akşam konuşalım buluşalım dedim. Oralı olmadı çıktı gitti iş yerinden.

Yani 1 yıl 2 aylık ilişkimiz whatsapptan yazışarak bitti , telefonla konuşmadık yüzyüze konuşmadık bile.

Kime anlatsam iyi oldu diyor. Ben de ilk başta öyle düşünüyordum. Ama şimdi üzerinden 1 bçk ay geçti ayrılığın ve gittikçe daha kötü oluyorum. Aynı iş yerindeyiz her gün görüyorum. Geceleri ağlıyorum uyuyamıyorum. İştahsızlık başladı. Ona söyleyemediğim şeyler içimde. Onun aramasını bekledim hep ama aramıyor. Ben arasam ya da bir gün karşısına çıksam. Konuşsam onla. Barışmak için de değil , içimden geçenleri konuşmak için...

Kime sorsam sakın diyor , istese o seni arardı diyor ama aynı iş yerindeyiz ve onu gören arkadaşlarım da baya kötü gözüküyor diyor ...

Lütfen görüşlerinizi esirgemeyin. Teşekkürler

En zor gününde yanında olmuş bir insanla en azından tatil planını paylaşabilirdin.
İzin alma şeklinde kendini yetkili ve etkili görüyorsa o başka bir mevzu.

Bana göre sorun tatil için ona danışmamanız değil de, ikinizin ölüm konusundaki farklı düşünceleri olmuş. Her insanın yas süresi farklı, kayıptan sonra nasıl canları istiyorsa öyle davranırlar, yok 1 ay sonra başka işlere yönelmiş, yok 3 ay sonra tatil olur muymuş, yok bir daha asla yüzü gülmemiş falan diye yadırgamaya gerek yok ki? İnsan kendi başına geldiğinde sanki başkasının yaptığına göre karar veriyor, gerisi boş boş konuşmak, boş boş düşünmek. Kendisinin haklı düşünceleri olabilir kendisine dair ama bunun acısını ne sizden ne annenizden çıkaramaz, arayıp bunları söyleyecekseniz arayın, o da ben o kadar çiftliğe gelmiştim düşüncelerimi daha önceden bilmiyor muydun desin.

dengesiz bir erkek daha! hıc aramayın sormayın gerekırse iş degıstırın.. size farklı ortamlar farklı seyler gereklı ki onu unutmanız mumkun olsun..

Selamlar kızlar ..

Durumumu okuduktan sonra lütfen eski erkek arkadaşımı aramalı mıyım , yoksa onsuzluğa alışmalı mıyım .. lütfen görüşlerinizi bildirin.

1 yılı geçkin bir ilişkim vardı. Sık sık onun kıskançlığı yüzünden kavga ediyorduk. Hatta bir ara ayrıldık tekrar barıştık. Ancak babamı kaybettiğim bir dönem oldu ve o dönem sürekli yanımdaydı onun sayesinde o dönemi atlatabildim. Benimle beraber babamın mezarını ziyaret ediyordu. Sonra babamın köpeği öldü , o zaman bile yanımda oldu , benimle köpeğin bulunduğu çiftliğe gidip geldi defalarca. Kimse sevgilisinin köpeğine bu kadar aldırmazdı diye düşünüyorum.

Ancak en son bayramda annemle tatile gideceğim diye bıraktı beni. Ona danışmadan plan yaptım. O konuda haklı olabilir ona danışmalıydım belki ama herşey o kadar çabuk gelişti ki ( 1 günde kararlaştırıp annemle karar verdik) Benim babam ölmüş ben nasıl böyle tatile gidermişim .. ( babam öleli 3 ay oldu)

Onunla aynı iş yerindeyiz ve bu kavgayı da iş yerinde bahçede ettik. Sonra whatsapptan yazdı aramızda hiç bir bağ kalmadığını ve annemle görüşmek istemediğini. Akşam konuşalım buluşalım dedim. Oralı olmadı çıktı gitti iş yerinden.

Yani 1 yıl 2 aylık ilişkimiz whatsapptan yazışarak bitti , telefonla konuşmadık yüzyüze konuşmadık bile.

Kime anlatsam iyi oldu diyor. Ben de ilk başta öyle düşünüyordum. Ama şimdi üzerinden 1 bçk ay geçti ayrılığın ve gittikçe daha kötü oluyorum. Aynı iş yerindeyiz her gün görüyorum. Geceleri ağlıyorum uyuyamıyorum. İştahsızlık başladı. Ona söyleyemediğim şeyler içimde. Onun aramasını bekledim hep ama aramıyor. Ben arasam ya da bir gün karşısına çıksam. Konuşsam onla. Barışmak için de değil , içimden geçenleri konuşmak için...

Kime sorsam sakın diyor , istese o seni arardı diyor ama aynı iş yerindeyiz ve onu gören arkadaşlarım da baya kötü gözüküyor diyor ...

Lütfen görüşlerinizi esirgemeyin. Teşekkürler

konuşamk istediğin için kendin için konuş istersen. böyle böyle düşündüm ben o zamanlarda içimde tutmakta istemedim de. dönmesini beklemediğini de söyle. bu konuşmadan sonra konunun bir daha açılmayacağını vs söyle. sırf kendini rahatlatmak için.

Bence seni gerçekten sevseydi değer verseydi whatsab dan ayrılalım diye mesaj atmazdi ve bir buçuk aydır arardi sen böyle bir adamı neden aricaksinki tabi bu benim şahsi fikrim

Back