• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardima ihtiyacim var

doga34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
15
5
1
38
Eşimin sanirim başka bir ilişkisi var ya da tercihleri farklı. Bunu öğrenebilmem için ne yapmalıyım?( 4 yıldır evliyim ve özellikle hamile kaldiktan sonra birlikte olmayı doğru düzgün istemiyor . Defalarca konuştum susuyor, haklısın diyor ama kendim konuşuyorum kendim dinliyorum ,oralı olmuyor .Bazen telefonunu elime alınca hemen geri almak istiyor fakat bi yandan da isten çıkar çıkmaz evine gelir , arkadaşlarıyla dışarıda gorusmez hep evde bizimle. Ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. İşin ilginç yanı 2. Çocuğu istiyor bu aralar.Bu arada çocuğum 14 aylik )

Son düzenleme:
Nasıl bu kanıya vardığınızı bilmek gerek önce
4 yıldır evliyiz ve hamile kaldıktan sonra özellikle doğru düzgün birlikte olmak istemiyor. Bahaneler, bahaneler vss. Evde ben onun annesi, hizmetçisi, cocuga bakan anneyim ama eşi değilim maalesef. Bunu kendisine de defalarca dedim umru değil.Sadece susuyor .Bu arada 14 aylik bebeğim var

4 yıldır evliyiz ve hamile kaldıktan sonra özellikle doğru düzgün birlikte olmak istemiyor. Bahaneler, bahaneler vss. Evde ben onun annesi, hizmetçisi, cocuga bakan anneyim ama eşi değilim maalesef. Bunu kendisine de defalarca dedim umru değil.Sadece susuyor .Bu arada 14 aylik bebeğim var
Valla tek çözüm telefon karıştırmak
Ama aldatsa çoktan fire verirdi ama telefonla ilgili birşeyden bahsetmediniz
O yüzden sordum acaba birşey mi yakaladınız diye

Bi tane daha madonna depresyonu . Git araştır

Böyle hissediyor olduktan sonra başka sebepler aramaya gerek yok ki !

Telefondan geçmise bakacaksınız.Arada bir watsapini kontrol edeceksiniz.Ama hemen olay çıkarmayın takipte kalın.Kendinizide bir şey görmeden doldurmayın bu arada belkide

Telefondan geçmise bakacaksınız.Arada bir watsapini kontrol edeceksiniz.Ama hemen olay çıkarmayın takipte kalın.Kendinizide bir şey görmeden doldurmayın bu arada belkide sadece isteksizd

Valla tek çözüm telefon karıştırmak
Ama aldatsa çoktan fire verirdi ama telefonla ilgili birşeyden bahsetmediniz
O yüzden sordum acaba birşey mi yakaladınız diye
Yok hayir yakalamadim

Tek çare telefon karıştırmak fakat aldatsa bile salak mı mesajları saklasın mailleri kontrol et Google geçmişini kredi kartı ve banka kartları harcamalarını takip et fakat belli etme 😂 Belki de düşündüğün gibi bir şey yoktur aile terapisti işinizi görür.

Back