- 26 Temmuz 2020
- 1.452
- 4.613
- 27
- Konu Sahibi recellicorek
Kadın bir süre sonra çıkıp ben eşinizden hamileyim derse,eşinizin cevabı "Ben onu ... Yapmadım,tuvalete bıraktığım spermler kadının rahmine yol almış"der
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dur yapma ciddi bişey konuşuyoruzBen şahidim cinsellik yaşanmadı çünkü otel odasındaki yastık bendim
Kız dur yapma ciddi bişey konuşuyoruz
Bu kadar yalancılığa o bile çarpar insanıMormonların kutsal kitabı olabilir ancak
Aynı şeyi siz yapmış olsanız şuan o toplayıp çıkamadığınız valizin içinde sizin cesediniz olurdu. En iyi ihtimal ile de tüm çevrenize sizi o..pu olarak ifşa edip bebenizi de elinizden almış süründürüyor olurdu bu kadar netKimsenin eşin doğru söylüyor demesini beklemedim zaten. Sadece benim durumunu yaşamış aldatılmış kişilerden fikir almak istedim. Süreyi nasıl atlattıklarına dair.
Kaldı ki günlerce bu konuda bağıra çağıra kavgalar ettim onunla. Kaç kez valizi aldım gidiyorum diye engel oldu yalvar yakar ağladı çocuğumuz için şans istedi. Hata yaptım konuştum ama dokunmadım diye. Halen de vermedim o şansı aynı evdeyiz ama yabancı gibi davranıyorum.
Olmazsa sirke ile yıkarız.Ben de aynı fikirdeyim. Erkek dediğin dolaşır gelir duşunu alır nolacak. Saçmalıyor bu kadınlar, siz aldırmayın. Aldatılmak denen şeyin yıkanınca geçtiğinin farkında değiller. Hepsi tutturmuş bir onur, gurur, haysiyet, şeref, sevgi, saygı, sadakat diye. Evlilik dediğin böyle bir şey değil ki, açık olmalı.
Bu ufak birşey mi ciddi soruyorum size böyle birşey ufak bir pürüz olarak mı gelir ?Burdaki kadınları anlamıyorum en ufak şeyde Bosan diyolar sanki boşanmak çocuk oyuncagi
Hamama gidip 40 tas su dökündüğünde anasından yeni doğmuş gibi oluyormuş erkeklerBen de aynı fikirdeyim. Erkek dediğin dolaşır gelir duşunu alır nolacak. Saçmalıyor bu kadınlar, siz aldırmayın. Aldatılmak denen şeyin yıkanınca geçtiğinin farkında değiller. Hepsi tutturmuş bir onur, gurur, haysiyet, şeref, sevgi, saygı, sadakat diye. Evlilik dediğin böyle bir şey değil ki, açık olmalı.
E daha işi kurmadı ki adam. Hele bir parayı bulsun o valizi eline verir, ne bu acelen ?Kimsenin eşin doğru söylüyor demesini beklemedim zaten. Sadece benim durumunu yaşamış aldatılmış kişilerden fikir almak istedim. Süreyi nasıl atlattıklarına dair.
Kaldı ki günlerce bu konuda bağıra çağıra kavgalar ettim onunla. Kaç kez valizi aldım gidiyorum diye engel oldu yalvar yakar ağladı çocuğumuz için şans istedi. Hata yaptım konuştum ama dokunmadım diye. Halen de vermedim o şansı aynı evdeyiz ama yabancı gibi davranıyorum.
Buraya kadar ciddisiniz sandım sinirlendim. Cevabımı kafamda tasarlamaya başladım.Eşiniz sizi, siz de eşinizi seviyormuşsunuz. Belli ki bu kız eşinizi kandırmış
Sonraki bu cümlede ise dalga geçtiğinizi anlayıp kahkaha attım. Sinirlerimi bozdunuz yahu. Duygudan duyguya çok hızlı geçtimİçeceklerine ilaç atmış da olabilir, terbiyesiz kız resmen günahsız kocanıza göz dikmiş.
Yalandan kim ölmüş zaten. İnkar mekanizması işte olayı yumuşatıyor. Aslında delillerle birlikte şuan evden gitmesi gerekiyor eşya toplamasın ama kalmasında orda. Adamların dürtülerini de en iyi karıları bilir yani cinsellik olmadı ne demek.Otele gittik ama bir şey olmadı diyen adamla benim şu mesajım yarışır
Aynı ithamla kadın karsilassa yine yapıcı olsun mu derdiniz yoksa kadın için başka yaftalar kullanır mısınız? Dürüst olun biz de yapıcı konusalimben biraz yapıcı olmak lazım diye dusunuyorum
Peki sizce hangi durumlarda boşanılır. Aldatmak bir boşanma sebebi değil midir?Burdaki kadınları anlamıyorum en ufak şeyde Bosan diyolar sanki boşanmak çocuk oyuncagi