yahu neyıne yemın ettırdı, ne ıcın yemın ettırdı. ne sacma bi kafayla hareket edıokı. ben bu adamın psikolojisinden suphelıyım ınan ki. Aklın varsa sende uzaklaş, sogut kendını. Engellemıorsan telınden gormemezlıkten gel aramaları, yazışmaları. Cok dengesiz, hadsiz ve üçkağıtcı bir adam belli
İyi.Kaçıp kurulacağım zaten.
ya herneyse boşver mesajları gondermeyı. Adam manyak bellı, karaktersiz. Kaç kurtul.
ya ben senın yazdıgından zaten mantıklı tek bı söz bulamadım adamda. Yanı adam da afedersin k..pak. Benım etrafımda böle karfaktersiz bir karakter olsa arkama bakmadan beynımı de alır kaçarım. Dusunme, tiksin yaw adamdan 15 gunde aşık olmussun bu sözlerden sonra 15 dk da bitirmen gerekirdiSu an tek amacım o. Onu düşünmek bile benim gururumu kırıyor. Nasıl böyle bir adamı dusunebilirim anlamıyorum. Gerçekten anlamıyorum.
Beni seviyor mu acaba diye artık bir düşüncem yok. Evet ilk başlarda emin olduğum bir şey vardı. Bana olan sevgisi. Öyle güzel bakar öyle güzel gulerdi ki. Hele annimdan opmesine aşık oldum diyebilirim yada böyle içine çeken çeken sarilmasi veya saçlarımı koklamasi. Yalan mis. Hala yalan olduğuna inanamıyorum hala nasıl bu kadar güzel rol yaptı anlamıyorum. Allah kahretsin. Bunları anlattım çünkü beni nasıl kandirdigini görün istedmBu konuşmalar çok aşağılayıcı ve ucuz.Kendini biraz seviyorsan bu gibi insanlardan uzak durmalısın. Gözün arkada kalmasın "beni seviyor mu acaba" diye.İlgisi yok. Kısa sürede unutursun inan.Yaşın da gençtir ne gerek var bu sıkıntıya?
Bir üste birine cevap verdim okursanız eğer anlarsınız nasıl aşık olduğumu. Nasıl kandirdigini.ya ben senın yazdıgından zaten mantıklı tek bı söz bulamadım adamda. Yanı adam da afedersin k..pak. Benım etrafımda böle karfaktersiz bir karakter olsa arkama bakmadan beynımı de alır kaçarım. Dusunme, tiksin yaw adamdan 15 gunde aşık olmussun bu sözlerden sonra 15 dk da bitirmen gerekirdi
yaşlarınız kaçtı? yazdınmı bilmiyorum amaBir üste birine cevap verdim okursanız eğer anlarsınız nasıl aşık olduğumu. Nasıl kandirdigini.
İkimiz de 22 yasindayizyaşlarınız kaçtı? yazdınmı bilmiyorum ama