yardıma ihtiyacım var. lütfen yardım edin.ktim

Bunu yapan erkek seviyormudur?

• Hayır ama sonradan sevmiş olabilir

OY: 0 0,0%
  • Evet seviyor ama güven problemleri var

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

Ona adam demek istemiyorum. Değil çünkü. Ama ona beddua da etmiyorum. Hakaret de. Dengesiz bir deli olduğu konusunda bende size katılıyorum. 1 kere isim dolayisi ile cevap veremedigimde onu engellediğimi düşündü. Bende seni engellemm dedim. Oda yemin et en değerli şey için deyince annemin üzerine yemin ederim ne yaparsan yap seni engellemeyecegim dedim. Tüm konuşmaları ss alıp atmak istiyorum ki ne denli bir dengesiz görün. Bir saniye

Bu konuşmalar çok aşağılayıcı ve ucuz.Kendini biraz seviyorsan bu gibi insanlardan uzak durmalısın. Gözün arkada kalmasın "beni seviyor mu acaba" diye.İlgisi yok. Kısa sürede unutursun inan.Yaşın da gençtir ne gerek var bu sıkıntıya?

Su an tek amacım o. Onu düşünmek bile benim gururumu kırıyor. Nasıl böyle bir adamı dusunebilirim anlamıyorum. Gerçekten anlamıyorum.
ya ben senın yazdıgından zaten mantıklı tek bı söz bulamadım adamda. Yanı adam da afedersin k..pak. Benım etrafımda böle karfaktersiz bir karakter olsa arkama bakmadan beynımı de alır kaçarım. Dusunme, tiksin yaw adamdan 15 gunde aşık olmussun bu sözlerden sonra 15 dk da bitirmen gerekirdi

Beni seviyor mu acaba diye artık bir düşüncem yok. Evet ilk başlarda emin olduğum bir şey vardı. Bana olan sevgisi. Öyle güzel bakar öyle güzel gulerdi ki. Hele annimdan opmesine aşık oldum diyebilirim yada böyle içine çeken çeken sarilmasi veya saçlarımı koklamasi. Yalan mis. Hala yalan olduğuna inanamıyorum hala nasıl bu kadar güzel rol yaptı anlamıyorum. Allah kahretsin. Bunları anlattım çünkü beni nasıl kandirdigini görün istedm

Bir üste birine cevap verdim okursanız eğer anlarsınız nasıl aşık olduğumu. Nasıl kandirdigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…