Merhaba bayanlar eşim tam bir oyun bağımlısı şu meşhur papç. Kaçkere oynamasını istemediğimi yada oynasa bile akşam işten geldikten sonra şu tel de oynamayı bırak diye söylesemde nafile. Ben çok yoruldum sürekli kafaya takıyorum dikkatini başka bişeye çekmeye çalışsamda olmuyor bir süre düzeliyor sonra tekrar aynısı. Hatta dün işten geldi yemek yedi yaktı sigarasını aldı çayını taktı kulaklığını geçti bahçeye oyun oynadı. Canım sıkılıyor biraz dışarı çıkalım mı dedim oralı olmadı ne yapıcaz diyor. Bende sinirden kalktım buzdolabını silmeye başladım bu da wc ye girdi yarım saat çıkmadı oyun oynuyordu sesi geliyordu. Ben dahada sinirlendim ne bu yaa karından kızından daha mı önemli bu oyun eğer öyle ise niye biz burda duruyoruz dedim. Eşimde hee cins cins konuşmaya başladın yine dedi. Bende bu oyunu oynamanı istemiyorum bunu sana güzellikle söyledim kaç kere dedim bizim karı kafayı yemiş oyunla oyunu kıskanıyor diyor. Bu kıskançlık mı gerçekten? Nereye gidersek gidelim hep elinde telefon insanlarla pek muhatap olmuyor ve insanlar sürekli bana eşin hep böyle mi evde de mi böyle diye sormalarıdan çok sıkıldım. Evet heryerde öyle iş yerinde de oyunda evde de öyle kızıyla bir 15 dk kadar ilgileniyor geldiğinde o kadar. Tabiii daha da birbirimize karşı hislerimiz artık eskisi gibi değil ben soğuduğunu düşünüyorum benden bende ondan soğudum boşanmayı düşünüyorum. Artık kaldıramıyorum ilgisizliğini mutsuz kadın oldum annesi oynasın boşver içkisi yok kumarı dayağı yok diyor ama bu da bir bağımlılık. Dr git diyorum yada aile terapistine gidelim beraber diyorum hiç olmuyor dayanamıyorum artık