Yardım lütfen, bu koşullarda fatura ne kadar gelir?

Kullanmadığınız oda varsa kapısını tamamen kapatmak ve kapı altına da paspas filan koymak şartıyla peteğini kapatırsanız tasarruf edebilirsiniz ama diğer türlü bir petek açık düşük ayarda ve diğer kapılar açıksa anlamı yok. Üstelik kombinin verimli çalışabilmesi için en az 3 petek yanmalı diye biliyorum. Az su daha çabuk soğuyacağı için daha çok devirdaim yapacaktır ve daha fazla fatura gelir bence. 40 -45 derecede 3-4 petek yanarsa 200-250 arası geliyor bizde

Kombinin su sıcaklığını en yüksekte tutun oda termostatı kullanıyorsanız. O zaman daha tasarruflu oluyor.

Gecem sene 2 kişi çalışıyorduk evde kimse olmadığı icin akşamları yakıyorduk ay sonu anca 200 geliyordu oda en fazla ve 45 ile 50derece arası yanıyordu

kombili evde kombiye zarar gelmemesi adına en az 5 petek açmanız lazım. Yoksa hani şu duyduğumuz kombi patladı etti haberleri var ya bu petek sayısı bir etkenmiş. Birde tek oda yanınca daha çok yakmanız lazım, her odayı asgari düzeyde ısıtırsanız az enerji gtimiş olur. Ben termostat aldım mesela, evim 21-22 derecede oluyor 4+1 evimde 2 odamdaki petekler kapalı.

Vergi dır o tüketim bedeline baksana kac tl yazıyorsa harcadığın o dur

Evin yalıtımı var mı

Siz de amma abarttiniz en az 5 degil, 3 petek calismali, yoksa kombi yoksa kombi arizalanabilir diye biliyorum. Konu sahibi hem isinma acisindan yanlis yapiyor, hem kombiye zarar.

Siz de amma abarttiniz en az 5 degil, 3 petek calismali, yoksa kombi yoksa kombi arizalanabilir diye biliyorum. Konu sahibi hem isinma acisindan yanlis yapiyor, hem kombiye zarar.

Yok 5 de değil 3 de değil. Toplamda 7 metre petek çalışmalı, kaç taneye denk geliyorsa artık.

Yok 5 de değil 3 de değil. Toplamda 7 metre petek çalışmalı, kaç taneye denk geliyorsa artık.

Benim butun evimde 3 petekcik var ve 7 metre degildir bence zaten 7 metre nereye sigacak evim popo içi kadar
Kombi ariza yapmadi, umarim yapmaz bakima gelen servis elemani da bisey soylemedi.

31 derece varmi kombilerde ya bizimki 39dan başlıyor. 45 olmadanda isitmiyor

Abartı benlik değil, kombiyi-petekleri temizlemeye gelen arkadaş söylemişti. Ben onun abartıcısıyım

Benim butun evimde 3 petekcik var ve 7 metre degildir bence zaten 7 metre nereye sigacak evim popo içi kadar
Kombi ariza yapmadi, umarim yapmaz bakima gelen servis elemani da bisey soylemedi.

Yok ortalama 110-130 metrekare ev için 7-10 metre. Büyüklüğe göre değişiyor da işte ortalama şeyleri söylüyoruz.
Kombi arıza yapma olayı da şu, az petek geniş alanı ısıtmaya çalışınca hiç durmadan çalışıyor kombi. Öyle olunca da anakartı falan yanıyor genelde.

Anladim simdi tesekkurler

gönül dostları, soğuk kalan odalardan dolayı ev ısısı düşeceği için kombi ısıtmak adına sık sık harlayacak ve her harlama faturanıza tatlış haneler olarak yansıyacak.
kurban olayım tüm petekleri açın ve ortalama 40 derecelerde tutun. aç kapa yapmamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…