Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gününe cok var çrş olcam dedi 7 gun oncedenAyyy cnm içme sakin ve yarın test yap lütfen sende ihtimalleri çok goruyrm ben
Valla.bilmiyrm.ben onun geçen aydan sanki.hamile.kaldigini düşünüyorum yaa cnm ondan dedim valla geçen ay 1gun olmuştu değişik bı seruvendi cnm ondan suphedeyim benKız gününe cok var çrş olcam dedi 7 gun onceden
Icmedim de gözlerim agriyo yerinden cikicak sankiİçme tavsiyem
Benimde çok önceden başlardı şişmeye acımaya şimdi hiç bisey yok ağrı falan normalde adete yakın şişer acırdı şimdi bisey yokYa bnşmde bu ay göğüslerim haddınden fazla şişdı acıyo adete en geç beş gün var hala sıvılcem çıkmadı hiç şaşmaz gecen ay karagulluye demiştim sıvılcem çikmadı diye ertesı günü anlimda iki tane belirdiki adete daha bı haftadan fazla vardı gıbı düşünüyorum beş günüm kaldı sıvılcede yok sağ kasıkta batma oluyo yanı belki bu ay ovu testi kullandım dıye bu kadar umutluyum ama yani adette oladabilirim de onuda biliyorum
Tamam canım almaya calısıcam yarınAyyy cnm içme sakin ve yarın test yap lütfen sende ihtimalleri çok goruyrm ben
Valla.bilmiyrm.ben onun geçen aydan sanki.hamile.kaldigini düşünüyorum yaa cnm ondan dedim valla geçen ay 1gun olmuştu değişik bı seruvendi cnm ondan suphedeyim ben
Ben emin konuşmak istemiyorum ama bende hissediyorum sanki bilmiyorum ama yoksa da çok üzülmem napim alıştım artıkValla.bilmiyrm.ben onun geçen aydan sanki.hamile.kaldigini düşünüyorum yaa cnm ondan dedim valla geçen ay 1gun olmuştu değişik bı seruvendi cnm ondan suphedeyim ben
Canım benim insallh vardr gerçekten yürekten istiyrm buna yoksada üzülme.tabi cnm herseyin hayırlısı olsun inşallahBen emin konuşmak istemiyorum ama bende hissediyorum sanki bilmiyorum ama yoksa da çok üzülmem napim alıştım artık
Yok canım uzulmiycem söz sanaCanım benim insallh vardr gerçekten yürekten istiyrm buna yoksada üzülme.tabi cnm herseyin hayırlısı olsun inşallah![]()
Tamam cnm benim.insallah yapınca yaz hemn cnm hayırlısı olsun inşallahYok canım uzulmiycem söz sana
Yarin dışarı çıkıcam canim hem pazara hem alışverişe o zaman alıp yaparım heralde inşallah yapamazsam da adete kadar beklerimTamam cnm benim.insallah yapınca yaz hemn cnm hayırlısı olsun inşallah![]()
Bana da var gibi geldi canım hadi hayırlısıBugün ikinizde öldünğz heralde bnce hamileyim diyorum
Adet gününde tekrar edersin canım yada bi kaç gün sonra ne güzel var gibi geldi bana inşallah bende görürüm o çizgileriKızlar bn sılık çizgi gordum
Sende gorucen cnm bnde öyle diyordum cumartsi sabahi yapacam tekrar bn ovulasyon kullandım çakşir içdim birde eşime keçi boynuzu içirdimAdet gününde tekrar edersin canım yada bi kaç gün sonra ne güzel var gibi geldi bana inşallah bende görürüm o çizgileri