Valla canım o bende de var bugün 1 e geliyodu kalkabildim anca uyanamıyorum ya bisey beni çekiyo icim akıyo resmen kalkmaya çalışırkenBen biraz rahatsızım bugün oyuzden pek giremedm cnm sabhtan beri kolumu kaldrcak halim yok şimdi bira daha iyiyim üşütmusum sanırım midem bulanıyor kusamiyrm sadece boş boş bulantı kolumu kaldrcak halim yoktu inanın anca yavaş yavaş kendi geliyom sizler nasılsınız K KalzNlykkl cnm dualrimdasiniz Rabbim bu mübarek gecede gönlümüzden geçen bütün dualirimizi kabul etsin inşallah
Bn oruç tandır dıye düşünüyorum dağıla cnm Allah razı olsunValla canım o bende de var bugün 1 e geliyodu kalkabildim anca uyanamıyorum ya bisey beni çekiyo icim akıyo resmen kalkmaya çalışırken
Amın cnm anneliğin her süreci zorİnşallah ikiniDe en kısa zamanda hamile.kalirsiniz cnm bilmyrm valla hamilelik zor bu süreç hel bide bakmak zorunda olduğun bı kiİm var oda sürekli ilgi istiyor Allah'ım inşallah yardimcimiz olsun dualrim.hep. sizinle
bana da dua eder misiniz bende inşallah en kısa süre de hamile kalabileyimİnşallah ikiniDe en kısa zamanda hamile.kalirsiniz cnm bilmyrm valla hamilelik zor bu süreç hel bide bakmak zorunda olduğun bı kiİm var oda sürekli ilgi istiyor Allah'ım inşallah yardimcimiz olsun dualrim.hep. sizinle
Tabiki cnm etmezmiyiz inşallah rabbim sana bu mübarek gecenin hürmetine sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin inşallah aminnnbana da dua eder misiniz bende inşallah en kısa süre de hamile kalabileyim
amiiinn allah razı olsunTabiki cnm etmezmiyiz inşallah rabbim sana bu mübarek gecenin hürmetine sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin inşallah aminnn
Ben tutmuyorum canım ama gene de oluyoBn oruç tandır dıye düşünüyorum dağıla cnm Allah razı olsun
Zor süreç tabi canım senin için kizin da var ever ama sen ustesindej gelirsin inanıyorum ben yaparsın sen güçlüsünİnşallah ikiniDe en kısa zamanda hamile.kalirsiniz cnm bilmyrm valla hamilelik zor bu süreç hel bide bakmak zorunda olduğun bı kiİm var oda sürekli ilgi istiyor Allah'ım inşallah yardimcimiz olsun dualrim.hep. sizinle
Ben toplu ettim kendime de isteyen herkese de nasip etsin dedimbana da dua eder misiniz bende inşallah en kısa süre de hamile kalabileyim
Sağol cnm benim artık bı sekil.idare ediyoz eşim sağolsun yardmci oluyor ama.yinede napican işte Allahm büyük sagsaglim kucağımiza alalm da insllah sende hamile kalırsın en kısa zamandaZor süreç tabi canım senin için kizin da var ever ama sen ustesindej gelirsin inanıyorum ben yaparsın sen güçlüsün
Hepinizden cnm Allah razı olsun Allah'ım gerçekten isteyen herkese anneliği tattrsin kimsenin kucağını boş bırakmasınamiiinn allah razı olsun
Amınnn bnim yazmaya halim yok beğeniyorumHepinizden cnm Allah razı olsun Allah'ım gerçekten isteyen herkese anneliği tattrsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Alırsın canım inşallah isteyen herkese nasip etsin en başta da bana ben dahil yaniSağol cnm benim artık bı sekil.idare ediyoz eşim sağolsun yardmci oluyor ama.yinede napican işte Allahm büyük sagsaglim kucağımiza alalm da insllah sende hamile kalırsın en kısa zamanda
Am in n canım venim inşallah bugün bol bol dua edelim.Allahin izniyle kabul olurAlırsın canım inşallah isteyen herkese nasip etsin en başta da bana ben dahil yani
Ben çok ettim canım çok okudum dua valla inşallah kabul olur basım catliyo daha fazla devam edemedim ettiklerim inşallah kabul olurAm in n canım venim inşallah bugün bol bol dua edelim.Allahin izniyle kabul olur
amin çok teşekkür ederimBen toplu ettim kendime de isteyen herkese de nasip etsin dedim
Olur cnm Allah'ın izniyle merak etme yeterki inanark edelim duamızıBen çok ettim canım çok okudum dua valla inşallah kabul olur basım catliyo daha fazla devam edemedim ettiklerim inşallah kabul olur
İnş cnmBen çok ettim canım çok okudum dua valla inşallah kabul olur basım catliyo daha fazla devam edemedim ettiklerim inşallah kabul olur
Kız Karagüllu ne sorcam cnm bnim bugün pencereyle sıldıgımde sari akintim geldı baya hala geliyor yanı TM akıntı normalde baya nasıl adet olursun peçeteyle sildıgin zaman baya prceteye gelir aynen öyle oldu ve su anda var bı kaç saat düşünmediysem birikiyor sende oldumu cnmOlur cnm Allah'ın izniyle merak etme yeterki inanark edelim duamızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?