Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Valla canım o bende de var bugün 1 e geliyodu kalkabildim anca uyanamıyorum ya bisey beni çekiyo icim akıyo resmen kalkmaya çalışırken

İnşallah ikiniDe en kısa zamanda hamile.kalirsiniz cnm bilmyrm valla hamilelik zor bu süreç hel bide bakmak zorunda olduğun bı kiİm var oda sürekli ilgi istiyor Allah'ım inşallah yardimcimiz olsun dualrim.hep. sizinle

İnşallah ikiniDe en kısa zamanda hamile.kalirsiniz cnm bilmyrm valla hamilelik zor bu süreç hel bide bakmak zorunda olduğun bı kiİm var oda sürekli ilgi istiyor Allah'ım inşallah yardimcimiz olsun dualrim.hep. sizinle
bana da dua eder misiniz bende inşallah en kısa süre de hamile kalabileyim

Zor süreç tabi canım senin için kizin da var ever ama sen ustesindej gelirsin inanıyorum ben yaparsın sen güçlüsün

Zor süreç tabi canım senin için kizin da var ever ama sen ustesindej gelirsin inanıyorum ben yaparsın sen güçlüsün
Sağol cnm benim artık bı sekil.idare ediyoz eşim sağolsun yardmci oluyor ama.yinede napican işte Allahm büyük sagsaglim kucağımiza alalm da insllah sende hamile kalırsın en kısa zamanda

Sağol cnm benim artık bı sekil.idare ediyoz eşim sağolsun yardmci oluyor ama.yinede napican işte Allahm büyük sagsaglim kucağımiza alalm da insllah sende hamile kalırsın en kısa zamanda
Alırsın canım inşallah isteyen herkese nasip etsin en başta da bana ben dahil yani

Ben çok ettim canım çok okudum dua valla inşallah kabul olur basım catliyo daha fazla devam edemedim ettiklerim inşallah kabul olur
Olur cnm Allah'ın izniyle merak etme yeterki inanark edelim duamızı

Olur cnm Allah'ın izniyle merak etme yeterki inanark edelim duamızı
Kız Karagüllu ne sorcam cnm bnim bugün pencereyle sıldıgımde sari akintim geldı baya hala geliyor yanı TM akıntı normalde baya nasıl adet olursun peçeteyle sildıgin zaman baya prceteye gelir aynen öyle oldu ve su anda var bı kaç saat düşünmediysem birikiyor sende oldumu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…