AynenSen bayramda mi ader olcaksin tam
Bende çarşamba olcam senden 3 gün sonra bakalım
Aynen öyle cnm en büyük güc dua dualarla olucak.insallah cnm sagol.cnm bende ediyrm işte dikkat sende et cnmOyle tabi canım olmazsa kendimi uzmemeye karar verdim surekli uzuluyoeum ne gerek var olcağı varsa olur elimden bisey gelmiyo dua etmekten baska
Patlamaya hazır bomba gibiyim canım benAynen öyle cnm en büyük güc dua dualarla olucak.insallah cnm sagol.cnm bende ediyrm işte dikkat sende et cnm
Ooooo canım sende kesin var ben diyim.hayii hberler bekliyrm cnmninsallahPatlamaya hazır bomba gibiyim canım ben
Ya doğru düzgün adet olamiyorum o yüzden yafa dediğin gibi canım başka bi nedeni olamaz çünkü kilo kasıktan alınmaz bence ben direk kalçadan baldirlardan alıyorum zaten karnımdan almıyorum ama kasıktan başlıyo şişlik göbek bildiğin ama bende şimdiye kadar öyle olmadı nerden kilo aldığımı bildiğim için söylüyorum canımOoooo canım sende kesin var ben diyim.hayii hberler bekliyrm cnmninsallah
Doğrudur cnm insan kendi vücudunu tanimazmi insallan hamilesindr cnm ki bu belirtiler onu gösteriyor bnce Allah'ın insallaj en kısa zmanda mutlu hberler almanı nasip.etsinYa doğru düzgün adet olamiyorum o yüzden yafa dediğin gibi canım başka bi nedeni olamaz çünkü kilo kasıktan alınmaz bence ben direk kalçadan baldirlardan alıyorum zaten karnımdan almıyorum ama kasıktan başlıyo şişlik göbek bildiğin ama bende şimdiye kadar öyle olmadı nerden kilo aldığımı bildiğim için söylüyorum canım
Amin canım inşallah ya istiyorum valla hemde cokDoğrudur cnm insan kendi vücudunu tanimazmi insallan hamilesindr cnm ki bu belirtiler onu gösteriyor bnce Allah'ın insallaj en kısa zmanda mutlu hberler almanı nasip.etsin
Biliyrm cnm inş rabbim gönlüne göre versinAmin canım inşallah ya istiyorum valla hemde cok
Amin canım isteyen herkese versin benimle beraber inşallahBiliyrm cnm inş rabbim gönlüne göre versin
Olsun cnm ya hayirli kandiller cnmKaragullu canım seni etiketlik derken başka bisey çıktı ya
İyidır cnm oruç bıraz zorluyo okadar bayiliyorum her dakkaKaragullu canım seni etiketlik derken başka bisey çıktı ya
Ben biraz rahatsızım bugün oyuzden pek giremedm cnm sabhtan beri kolumu kaldrcak halim yok şimdi bira daha iyiyim üşütmusum sanırım midem bulanıyor kusamiyrm sadece boş boş bulantı kolumu kaldrcak halim yoktu inanın anca yavaş yavaş kendi geliyom sizler nasılsınız K KalzKaragullu canım seni etiketlik derken başka bisey çıktı ya
İnsan hamilelikte öyle oluyor normal yani cnm hep yatarsın amin cnm bn de bugün baya bı yattim yani kalktim namaz kilım dedim namazın önünde Yerde bi yarim saat daha kestirmişimBen biraz rahatsızım bugün oyuzden pek giremedm cnm sabhtan beri kolumu kaldrcak halim yok şimdi bira daha iyiyim üşütmusum sanırım midem bulanıyor kusamiyrm sadece boş boş bulantı kolumu kaldrcak halim yoktu inanın anca yavaş yavaş kendi geliyom sizler nasılsınız K KalzNlykkl cnm dualrimdasiniz Rabbim bu mübarek gecede gönlümüzden geçen bütün dualirimizi kabul etsin inşallah
Ben iki gündür tutmuyorum yarın tutucam bide perşembe tutucam bugün tutsaydım keşke kadir gecesi olduğunu unutmusum ben kendime o kadar kziiyorum kiİyidır cnm oruç bıraz zorluyo okadar bayiliyorum her dakka
Bende meryem suresi bi kaç sure daha okudum onları tv de bi hoca demişti bebek icin sonra kendim yazdım canım orda da 200 kere 100 100 yanı bi kaç dua daha okudum allahm kabul eder inşallahBen biraz rahatsızım bugün oyuzden pek giremedm cnm sabhtan beri kolumu kaldrcak halim yok şimdi bira daha iyiyim üşütmusum sanırım midem bulanıyor kusamiyrm sadece boş boş bulantı kolumu kaldrcak halim yoktu inanın anca yavaş yavaş kendi geliyom sizler nasılsınız K KalzNlykkl cnm dualrimdasiniz Rabbim bu mübarek gecede gönlümüzden geçen bütün dualirimizi kabul etsin inşallah
Dinlen canım olur böyle şeyler dikkat et kendineBen biraz rahatsızım bugün oyuzden pek giremedm cnm sabhtan beri kolumu kaldrcak halim yok şimdi bira daha iyiyim üşütmusum sanırım midem bulanıyor kusamiyrm sadece boş boş bulantı kolumu kaldrcak halim yoktu inanın anca yavaş yavaş kendi geliyom sizler nasılsınız K KalzNlykkl cnm dualrimdasiniz Rabbim bu mübarek gecede gönlümüzden geçen bütün dualirimizi kabul etsin inşallah
Senin icin de dua ettim canım kendim için de bütün isteyen herkes için de ettimİyidır cnm oruç bıraz zorluyo okadar bayiliyorum her dakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?