• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Oyle tabi canım olmazsa kendimi uzmemeye karar verdim surekli uzuluyoeum ne gerek var olcağı varsa olur elimden bisey gelmiyo dua etmekten baska
Aynen öyle cnm en büyük güc dua dualarla olucak.insallah cnm sagol.cnm bende ediyrm işte dikkat sende et cnm

Ooooo canım sende kesin var ben diyim.hayii hberler bekliyrm cnmninsallah
Ya doğru düzgün adet olamiyorum o yüzden yafa dediğin gibi canım başka bi nedeni olamaz çünkü kilo kasıktan alınmaz bence ben direk kalçadan baldirlardan alıyorum zaten karnımdan almıyorum ama kasıktan başlıyo şişlik göbek bildiğin ama bende şimdiye kadar öyle olmadı nerden kilo aldığımı bildiğim için söylüyorum canım

Ya doğru düzgün adet olamiyorum o yüzden yafa dediğin gibi canım başka bi nedeni olamaz çünkü kilo kasıktan alınmaz bence ben direk kalçadan baldirlardan alıyorum zaten karnımdan almıyorum ama kasıktan başlıyo şişlik göbek bildiğin ama bende şimdiye kadar öyle olmadı nerden kilo aldığımı bildiğim için söylüyorum canım
Doğrudur cnm insan kendi vücudunu tanimazmi insallan hamilesindr cnm ki bu belirtiler onu gösteriyor bnce Allah'ın insallaj en kısa zmanda mutlu hberler almanı nasip.etsin

Karagullu Karagullu canım seni etiketlik derken başka bisey çıktı ya
Ben biraz rahatsızım bugün oyuzden pek giremedm cnm sabhtan beri kolumu kaldrcak halim yok şimdi bira daha iyiyim üşütmusum sanırım midem bulanıyor kusamiyrm sadece boş boş bulantı kolumu kaldrcak halim yoktu inanın anca yavaş yavaş kendi geliyom sizler nasılsınız K Kalz Nlykkl Nlykkl cnm dualrimdasiniz Rabbim bu mübarek gecede gönlümüzden geçen bütün dualirimizi kabul etsin inşallah 🤲💜

Ben biraz rahatsızım bugün oyuzden pek giremedm cnm sabhtan beri kolumu kaldrcak halim yok şimdi bira daha iyiyim üşütmusum sanırım midem bulanıyor kusamiyrm sadece boş boş bulantı kolumu kaldrcak halim yoktu inanın anca yavaş yavaş kendi geliyom sizler nasılsınız K Kalz Nlykkl Nlykkl cnm dualrimdasiniz Rabbim bu mübarek gecede gönlümüzden geçen bütün dualirimizi kabul etsin inşallah 🤲💜
İnsan hamilelikte öyle oluyor normal yani cnm hep yatarsın amin cnm bn de bugün baya bı yattim yani kalktim namaz kilım dedim namazın önünde Yerde bi yarim saat daha kestirmişim

Bende meryem suresi bi kaç sure daha okudum onları tv de bi hoca demişti bebek icin sonra kendim yazdım canım orda da 200 kere 100 100 yanı bi kaç dua daha okudum allahm kabul eder inşallah

Dinlen canım olur böyle şeyler dikkat et kendine

Back
X