Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Ah sevincegimi bilsem yapmaz miyim hiç sende mutlu haver almayı bekliyosn bende canım ama yapmak da istiyorum icimde bisey var yapmami söylüyo kafam karışık yani eşime söylerim olmazsa alırsa ona aldiririm
Artık canın yapmak.istiyorsa yap cnm bende baskı yapmıyim sana ama inş güzel hberler verirsin gerçekten çok istyrm buna emin ol cnm hber bana yaparsan cnm hemen

Artık canın yapmak.istiyorsa yap cnm bende baskı yapmıyim sana ama inş güzel hberler verirsin gerçekten çok istyrm buna emin ol cnm hber bana yaparsan cnm hemen
Yok canım ne baskisi öyle şey mi olur bende istiyorum ama bi yanım yap yap diyo bi yanım erken diuo hangi yanımı dinlemem lazım bilmiyorum sapsarı akintim var enfeksiyon olabilir belki ondan da olabilir

Yok canım ne baskisi öyle şey mi olur bende istiyorum ama bi yanım yap yap diyo bi yanım erken diuo hangi yanımı dinlemem lazım bilmiyorum sapsarı akintim var enfeksiyon olabilir belki ondan da olabilir
Hadi yaa cnm inş degildir enfeksiyon cnm yaa dua et cnm Allah'ım inş hayırlısını en kısa zmanda nasip etsin sana da cnm. Birazdaha bekle öyleyse cnm oyle yap

Hadi yaa cnm inş degildir enfeksiyon cnm yaa dua et cnm Allah'ım inş hayırlısını en kısa zmanda nasip etsin sana da cnm. Birazdaha bekle öyleyse cnm oyle yap
Yanma falan yok canım ama enfeksiyon cikiyodu önceki doktora gittiklerimde bu bi sene içinde de yani evlendikten sonra bi kere kanamalı geçirdim mide ağrılı falan öyle bisey olmak istemek çok kötü bisey ya

Canim bide bal corekotu tarcın karışımı duydum iyi gelir mi acaba denesem mi ne dersin bi sorun çıkarır mı duydun mu hiç arrik biseyler yapmam gerekiyo denemem lazım biseyler durup beklemekle olmuyo canım ya çok bunaldim bu bebek duygusu artık çok ağır basmaya başladı bastıramıyorum

Oyy canım benim ya bence sen ilk.once ovulasyan dene derim cnm ben onları çok duydum ama.hic yapmadm bilgim yok.pek cnm ama günlerini karistryon bnce sen çünkü ovulasyon işe yarayan çok var istersen önce onu dene cnm sonra öbürlerini denersin belki ovulasyan hemn tutar cnm gününü bulunca degerlendrrsn çünkü ovulasyonla olmayan kişi yok denecek kadar az var

Tamama canım oruç bitsin bayram geçsin alicam deniycem zaten bastan eşimle konuştuk oructa deneme yapmayalım günah falan diye fazla olmuyo zaten ben oruç tutmazsam anca öyle eşim tutmuyo zaten

Tamama canım oruç bitsin bayram geçsin alicam deniycem zaten bastan eşimle konuştuk oructa deneme yapmayalım günah falan diye fazla olmuyo zaten ben oruç tutmazsam anca öyle eşim tutmuyo zaten
Anladım.canim.tabi siz nasıl isterseniz cnmnaynen denersin artık cnm burdan konusurz sürekli hayırlısı ile olur inşallah

Cnm o bndede oluyor adet olacagı zamanda insana ateş basıyo yanı daha çok adet belirtisi gıbı sana bi teknık söyliyeyim bn son adete bi hafta hamilemiyim değilmişim az çok kestiriyorum nasılmi bilimsel yani kafadan atmiyorum adet olacagi zaman kadınlarin Rahmi aşaya iner ovulasyon günlerinde yanı doğurgan günlerinde rahım yukari çikar bunu nasıl anlarsın bilmem şimdi nasıl anlatim son adet günlerinde orası dolar sertleşir bilmem nasıl anlatim yani rahim ağzına dokunduğunda orasını dolmuş sert hissedersin ama ovulasyon döneminde rahim ağzı daha gevşek daha rahat olur bılmem nasıl anlatabildimmi

Eğer hamileysen rahım yukarıda olur bunun fotosuda var bnde

Koku varsa enfeksyondur yoksa korkma

Canım nasılsın var mi bi sorun nasıl gidiyo hamilelik
Cnm biraz midem bulanıyor ara ara o rahtsiz ediyor bişe yiyemiyom.pek yani cikartamiyom cikartsam belki rahatlicam da çıkmıyor malesf.sen nasılsın cnm varmı bı gelişme faln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…