Artık canın yapmak.istiyorsa yap cnm bende baskı yapmıyim sana ama inş güzel hberler verirsin gerçekten çok istyrm buna emin ol cnm hber bana yaparsan cnm hemenAh sevincegimi bilsem yapmaz miyim hiç sende mutlu haver almayı bekliyosn bende canım ama yapmak da istiyorum icimde bisey var yapmami söylüyo kafam karışık yani eşime söylerim olmazsa alırsa ona aldiririm
Yok canım ne baskisi öyle şey mi olur bende istiyorum ama bi yanım yap yap diyo bi yanım erken diuo hangi yanımı dinlemem lazım bilmiyorum sapsarı akintim var enfeksiyon olabilir belki ondan da olabilirArtık canın yapmak.istiyorsa yap cnm bende baskı yapmıyim sana ama inş güzel hberler verirsin gerçekten çok istyrm buna emin ol cnm hber bana yaparsan cnm hemen
Hadi yaa cnm inş degildir enfeksiyon cnm yaa dua et cnm Allah'ım inş hayırlısını en kısa zmanda nasip etsin sana da cnm. Birazdaha bekle öyleyse cnm oyle yapYok canım ne baskisi öyle şey mi olur bende istiyorum ama bi yanım yap yap diyo bi yanım erken diuo hangi yanımı dinlemem lazım bilmiyorum sapsarı akintim var enfeksiyon olabilir belki ondan da olabilir
Yanma falan yok canım ama enfeksiyon cikiyodu önceki doktora gittiklerimde bu bi sene içinde de yani evlendikten sonra bi kere kanamalı geçirdim mide ağrılı falan öyle bisey olmak istemek çok kötü bisey yaHadi yaa cnm inş degildir enfeksiyon cnm yaa dua et cnm Allah'ım inş hayırlısını en kısa zmanda nasip etsin sana da cnm. Birazdaha bekle öyleyse cnm oyle yap
Canim bide bal corekotu tarcın karışımı duydum iyi gelir mi acaba denesem mi ne dersin bi sorun çıkarır mı duydun mu hiç arrik biseyler yapmam gerekiyo denemem lazım biseyler durup beklemekle olmuyo canım ya çok bunaldim bu bebek duygusu artık çok ağır basmaya başladı bastıramıyorumHadi yaa cnm inş degildir enfeksiyon cnm yaa dua et cnm Allah'ım inş hayırlısını en kısa zmanda nasip etsin sana da cnm. Birazdaha bekle öyleyse cnm oyle yap
Oyy canım benim ya bence sen ilk.once ovulasyan dene derim cnm ben onları çok duydum ama.hic yapmadm bilgim yok.pek cnm ama günlerini karistryon bnce sen çünkü ovulasyon işe yarayan çok var istersen önce onu dene cnm sonra öbürlerini denersin belki ovulasyan hemn tutar cnm gününü bulunca degerlendrrsn çünkü ovulasyonla olmayan kişi yok denecek kadar az varCanim bide bal corekotu tarcın karışımı duydum iyi gelir mi acaba denesem mi ne dersin bi sorun çıkarır mı duydun mu hiç arrik biseyler yapmam gerekiyo denemem lazım biseyler durup beklemekle olmuyo canım ya çok bunaldim bu bebek duygusu artık çok ağır basmaya başladı bastıramıyorum
Tamama canım oruç bitsin bayram geçsin alicam deniycem zaten bastan eşimle konuştuk oructa deneme yapmayalım günah falan diye fazla olmuyo zaten ben oruç tutmazsam anca öyle eşim tutmuyo zatenOyy canım benim ya bence sen ilk.once ovulasyan dene derim cnm ben onları çok duydum ama.hic yapmadm bilgim yok.pek cnm ama günlerini karistryon bnce sen çünkü ovulasyon işe yarayan çok var istersen önce onu dene cnm sonra öbürlerini denersin belki ovulasyan hemn tutar cnm gününü bulunca degerlendrrsn çünkü ovulasyonla olmayan kişi yok denecek kadar az var
Anladım.canim.tabi siz nasıl isterseniz cnmnaynen denersin artık cnm burdan konusurz sürekli hayırlısı ile olur inşallahTamama canım oruç bitsin bayram geçsin alicam deniycem zaten bastan eşimle konuştuk oructa deneme yapmayalım günah falan diye fazla olmuyo zaten ben oruç tutmazsam anca öyle eşim tutmuyo zaten
Inşallah canım sana güzel haberler vermek isterim ben aldım sende alırsın inşallahAnladım.canim.tabi siz nasıl isterseniz cnmnaynen denersin artık cnm burdan konusurz sürekli hayırlısı ile olur inşallah
İnşallah canım benim.inaniyrm alicam ben sendende güzel hberlerInşallah canım sana güzel haberler vermek isterim ben aldım sende alırsın inşallah
Cnm o bndede oluyor adet olacagı zamanda insana ateş basıyo yanı daha çok adet belirtisi gıbı sana bi teknık söyliyeyim bn son adete bi hafta hamilemiyim değilmişim az çok kestiriyorum nasılmi bilimsel yani kafadan atmiyorum adet olacagi zaman kadınlarin Rahmi aşaya iner ovulasyon günlerinde yanı doğurgan günlerinde rahım yukari çikar bunu nasıl anlarsın bilmem şimdi nasıl anlatim son adet günlerinde orası dolar sertleşir bilmem nasıl anlatim yani rahim ağzına dokunduğunda orasını dolmuş sert hissedersin ama ovulasyon döneminde rahim ağzı daha gevşek daha rahat olur bılmem nasıl anlatabildimmiKızlar hepinize selamlar
Bende 1 yılı aşkındır istiyorum bebek hiç hamile kalamadım henüz
2 gündür ateş basıyor bu belirti mi acaba
Korkıyorum acaba korona mu oldum diye ayaklarım yüzüm yanıyır bi süre sonra geçiyor
Özellikle sabahları ve geceleri
Yaşayan varmu aranızda
Eğer hamileysen rahım yukarıda olur bunun fotosuda var bndeCnm o bndede oluyor adet olacagı zamanda insana ateş basıyo yanı daha çok adet belirtisi gıbı sana bi teknık söyliyeyim bn son adete bi hafta hamilemiyim değilmişim az çok kestiriyorum nasılmi bilimsel yani kafadan atmiyorum adet olacagi zaman kadınlarin Rahmi aşaya iner ovulasyon günlerinde yanı doğurgan günlerinde rahım yukari çikar bunu nasıl anlarsın bilmem şimdi nasıl anlatim son adet günlerinde orası dolar sertleşir bilmem nasıl anlatim yani rahim ağzına dokunduğunda orasını dolmuş sert hissedersin ama ovulasyon döneminde rahim ağzı daha gevşek daha rahat olur bılmem nasıl anlatabildimmi
Koku varsa enfeksyondur yoksa korkmaYok canım ne baskisi öyle şey mi olur bende istiyorum ama bi yanım yap yap diyo bi yanım erken diuo hangi yanımı dinlemem lazım bilmiyorum sapsarı akintim var enfeksiyon olabilir belki ondan da olabilir
Inşallah canımİnşallah canım benim.inaniyrm alicam ben sendende güzel hberler
Koku yok canım yanma falan da yok sadece bazen sarı akıntı oluyo yani iç çamaşırında görüyorum bazen de peynir gibi bembeyazKoku varsa enfeksyondur yoksa korkma
Cnm kadınlarin normal akintisıda oluyor günlük onla kariştiriyor olabilir misinKoku yok canım yanma falan da yok sadece bazen sarı akıntı oluyo yani iç çamaşırında görüyorum bazen de peynir gibi bembeyaz
Yok canım sarıydı bildiğin normalde beyaz gelirdi ama şimdi normale döndü afedersin sümük gibi geliyo şimdilerdeCnm kadınlarin normal akintisıda oluyor günlük onla kariştiriyor olabilir misin
Canım nasılsın var mi bi sorun nasıl gidiyo hamilelikArtık canın yapmak.istiyorsa yap cnm bende baskı yapmıyim sana ama inş güzel hberler verirsin gerçekten çok istyrm buna emin ol cnm hber bana yaparsan cnm hemen
Az. Kaldı yine bence ikimizde bu ay pırt çikcaz amaYok canım sarıydı bildiğin normalde beyaz gelirdi ama şimdi normale döndü afedersin sümük gibi geliyo şimdilerde
Cnm biraz midem bulanıyor ara ara o rahtsiz ediyor bişe yiyemiyom.pek yani cikartamiyom cikartsam belki rahatlicam da çıkmıyor malesf.sen nasılsın cnm varmı bı gelişme falnCanım nasılsın var mi bi sorun nasıl gidiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?