- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
Ben 4 senelik.evliyim cnm 3yasinda bı kızım var şimdi 2.ciyi istiyoruz Allah'ım nasip ederse sen nekadarliksin cnmSen ne kadarlık evlisin canım yeni mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4 senelik.evliyim cnm 3yasinda bı kızım var şimdi 2.ciyi istiyoruz Allah'ım nasip ederse sen nekadarliksin cnmSen ne kadarlık evlisin canım yeni mi
Allah bagislasin ne güzel bi kızınız varmış ben daha 6 aylık evliyim 7 ay olcak marttaBen 4 senelik.evliyim cnm 3yasinda bı kızım var şimdi 2.ciyi istiyoruz Allah'ım nasip ederse sen nekadarliksin cnm
Sağol cnm amin bu arada ikimizinde nice seneler olur inşallahAllah bagislasin ne güzel bi kızınız varmış ben daha 6 aylık evliyim 7 ay olcak martta
Inşallah canım senin bi kızın varmış gene bende o duyguyu çok istiyorum anlatamam sanaSağol cnm amin bu arada ikimizinde nice seneler olur inşallah
Olur cnm Allah'ın izniyle benimde adetlerim.notmwlde çok duzensizdir hamile kalmam.diye bikes korunmadik ilk evlendigimde onda hamile kalmışım.dusun Allah istyince herşey oluyor gerçekten cok gzuel bir duygu ama Allah'ım inş sanada yaşatsın cnm banda inş ikinciyi yastsinn inş aminnInşallah canım senin bi kızın varmış gene bende o duyguyu çok istiyorum anlatamam sana
Amin inşallah canimOlur cnm Allah'ın izniyle benimde adetlerim.notmwlde çok duzensizdir hamile kalmam.diye bikes korunmadik ilk evlendigimde onda hamile kalmışım.dusun Allah istyince herşey oluyor gerçekten cok gzuel bir duygu ama Allah'ım inş sanada yaşatsın cnm banda inş ikinciyi yastsinn inş aminn
amin çok teşekkür ederm kızım yarın 4 yaşına giriyor doğum günü hediyesi gibi ama ben konu açmıştım pco var bende glucophage kullanıyorum neredeyse bir buçuk aydır yani hastalık bir senedir falan var ama 3 ay önce başladık çalışmalara bakalım benim sorunum şu çift rahim var bebek sola yerleşirse beş ay bile yaşamaz kızım sağ rahimdeydi 38/1 de doğmuştu inş sağdadır yineMerhaba cnm çok sevindim hakkında hayırlısı olsun cnmnya ins darısı bize ya biyel haberler duyunca mutlu oluyorum
annem geldi şimdi keseyi görene kadar bilmesinler diye hastaneyede gidemiyorum yarın kızımın doğum günü kreşte kutlayacağım perşembe inşHayırlı olsun kan testi yaptırın bence hemen öğrenin
aminnnn inşallah sende hamilesindirMerhaba cnm çok sevindim hakkında hayırlısı olsun cnmnya ins darısı bize ya biyel haberler duyunca mutlu oluyorum
Cnm uygulamaya giremedim bı turlu anlamadim ben sen şimdi hamilemisin cnm insdedigin gibi ebnde hamileyimdir cnm olmasa da yapck.bisey yok.bizde daha 2ay oldu başladık çalışmalara bakalım noluraminnnn inşallah sende hamilesindir![]()
evet cnm.idrar testi çift çizgi çıktı epeyde koyu daha regl tarihine iki gün var ama idrar testinde çıktıCnm uygulamaya giremedim bı turlu anlamadim ben sen şimdi hamilemisin cnm insdedigin gibi ebnde hamileyimdir cnm olmasa da yapck.bisey yok.bizde daha 2ay oldu başladık çalışmalara bakalım nolur
Çok sevindim yavrum ya gözün aydın valal İnş darısı bana hepimize isteyene cnm ya dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuş bende yarn alicam sonucalarimi bakalım ne cikicak hayırlısıevet cnm.idrar testi çift çizgi çıktı epeyde koyu daha regl tarihine iki gün var ama idrar testinde çıktı
inşallah allah sanada bu mutlu haberi paylaşmayı nasip etsin cnmÇok sevindim yavrum ya gözün aydın valal İnş darısı bana hepimize isteyene cnm ya dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuş bende yarn alicam sonucalarimi bakalım ne cikicak hayırlısı
Canım benim.cok.sagol amin inşallahinşallah allah sanada bu mutlu haberi paylaşmayı nasip etsin cnm![]()
Canım sonuçlar ne cıktı çok merak ettimCanım benim.cok.sagol amin inşallah
Kuzum.daha gitmedim.oglenden sonra gidicem.insallah haber vericem.sana burdan ne çıkarsaCanım sonuçlar ne cıktı çok merak ettim
Anladım canım baya merak ediyorumKuzum.daha gitmedim.oglenden sonra gidicem.insallah haber vericem.sana burdan ne çıkarsa
İnş olumlu sonuçlar alırım cnm tabi yinede herşeye hazırlıklyim olumsuz ciksada yapck bişe yok malesefAnladım canım baya merak ediyorum