• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Canım hiç bilemedim ki neden öyle oldu ya adetmi Olcan acaba ya erkenden ya ama pekte sanmiyom kuzum normal bişe de olabilir dert etme eğer a bişeyse
Sabah biraz gelmiş canım peçete koymuştum ne olur ne olmaz diye ama şöyle bisey var uyandığımda çok agrım vardı ama akinti çok azdı şu anda aynı şekilde agrım var ama kan yok yani çok cik değil adet oldum diyemiyorum gelmiyo Sürekli dün akşam da eşime demiştim test al bakalım diye gerek kalmadı

Cnm bekle adetse gelir değilse yerleşme kanamasıda olabilir devami gelirse zaten adet olmussundur
Agrım var çok ama kan fazla yok normalde sürekli ve çok geliyodu akıntıyla başlayıp tamam oldum diyorum şimdi o kadar yok

2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.oncesinde aşırı baş ağrısı ve baş dönmesi oluyordu. Hatta namaz kılarken deprem oluyor sallaniyorum gibi hissediyordum.ardindan adetten 3 gun once leke gelince hamile olduğumu anladım.
Agrım var ağrı normal mi eğer yerleşme kanaması olsa bile

Bnim eltim ilk çocuğunda resmen adet olmuş hatta yüzülmüş bu ayda olmadi diye sonda annesi zorlamiş senin göğüslerin şişmiş sen hamilesin git kan ver demiş sonra kanda öğrenmiş
Benimde teyzem doğuma kadar anlamamış sürekli adet olmuş annem öyle biseyler anlattı

Uzman doktor olarak benim tavsiyem en azından gebelik testi yapmanız bu belirtiler tesadüfte olabilir karantina günlerinde pek hastaneye gitme şansınız olmayabilir bence ondan dolayı test alıp yapabilirsiniz. Allah şifa versin.

Agrım var ağrı normal mi eğer yerleşme kanaması olsa bile
Canım yerlesmede agri olur zaten kişiden kişiye değişir ama benim.olmustu yani çok sen bugün bı test yap istersen artk cikar varsa hatta erken gebelik testi al eczaneden yüzde yüz çıkar

Sabah biraz gelmiş canım peçete koymuştum ne olur ne olmaz diye ama şöyle bisey var uyandığımda çok agrım vardı ama akinti çok azdı şu anda aynı şekilde agrım var ama kan yok yani çok cik değil adet oldum diyemiyorum gelmiyo Sürekli dün akşam da eşime demiştim test al bakalım diye gerek kalmadı
Cnm al sen test belli olmaz yani yinede için raht eder yaa

Uzman doktor olarak benim tavsiyem en azından gebelik testi yapmanız bu belirtiler tesadüfte olabilir karantina günlerinde pek hastaneye gitme şansınız olmayabilir bence ondan dolayı test alıp yapabilirsiniz. Allah şifa versin.
Adete 3 gün varken böyle olması kafamı karıştırdı normalde tam gününde olurum ama şimdi biraz korktum az az kanama var ama bordo mora yakın oldum sanırım yapsam çıkar mi sizce

Canım yerlesmede agri olur zaten kişiden kişiye değişir ama benim.olmustu yani çok sen bugün bı test yap istersen artk cikar varsa hatta erken gebelik testi al eczaneden yüzde yüz çıkar
Sabah uyandım çok agrım vardı canım baktım o ağrıya bi damla kan gelmiş bende dedim çok geldi yatağa falan geçti sandım yoktu bisey şu an az az geliyo bordo mor gibi koyu yani test yapmama gerek var mı olcam sanırım

Sabah uyandım çok agrım vardı canım baktım o ağrıya bi damla kan gelmiş bende dedim çok geldi yatağa falan geçti sandım yoktu bisey şu an az az geliyo bordo mor gibi koyu yani test yapmama gerek var mı olcam sanırım
Cnm valla erken gebelik alırsa bugünde yapabilirsin erken gebelik yanilmiyor kolay kolay öbürleri yanlışta çıkabilir çünkü bazılarının adetten sonra bile göstermiyor çünkü cnm.yani yerleşme olabilirde cnm düşük falnda olabilir Allah korusun ya sen hemn yap test gecikmeden çokta yorma kendini bugün uzan dinlen nolur nolmaz belkid tutunmaya çalışıyordr cnm inş vardr hyirkisiyla

Cnm valla erken gebelik alırsa bugünde yapabilirsin erken gebelik yanilmiyor kolay kolay öbürleri yanlışta çıkabilir çünkü bazılarının adetten sonra bile göstermiyor çünkü cnm.yani yerleşme olabilirde cnm düşük falnda olabilir Allah korusun ya sen hemn yap test gecikmeden çokta yorma kendini bugün uzan dinlen nolur nolmaz belkid tutunmaya çalışıyordr cnm inş vardr hyirkisiyla
Yormam canım dinlenirim ama oldum sanırım bilmiyorum bakalım duruma gore haber veririm

Geliyo az az canım agrım da var baya oldum yani bi dahaki aya denemeye devam
Hadi yaa cnm NEYSE UZME KENDİNİ CNM NETTEN OVULASYON VER SİPARİS adetn bitince ona başla tam yunurtlama gününde yaparsın tutar ozamn insallan

Back
X