Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Y
Bilmiyorum niyetlendiyseniz yap ama çıkmazsa sakin üzülme Çünki erken daha ama bu umut çikada bilir erken gebelik testi alsan. Ondan emin olabilirsin
aynen cnm erken gebelik testi al.ama bugunda pazar kapalıdır eczane

Burda yasak yok maskeyle çıkabiliyoruz dikkatli bi şekilde tabi ben çıkmam anneme aldırırım
Aynen Sinop ta yok yasak buralarda var malesef cnm ama sen yarn al yap bitane cikmazsada adetini bekle hemn üzülme yani amabnce var ya sanki bana öyle geliyor

Açık vardır canım da beklim alabildigim zaman alirim
Tamm canım al da yapmacık varsa ozamn erken gebelik al kesin sonuç çıkar cnm artık bize yaz hemn cnmnsirf senin için giriyrm valla buraya ya

Kızlar bn adet olcam yani kesin gün felan beklemiyorum en geç. Prş olurum kendını göstermeye başladı çunki inş dıger arkadaşim olmaz mutlu bi haber verir bize

Kızlar bn adet olcam yani kesin gün felan beklemiyorum en geç. Prş olurum kendını göstermeye başladı çunki inş dıger arkadaşim olmaz mutlu bi haber verir bize
Hadi yaa cnm hayırlısı olsun cnm olsun bidaki aya insallah

Valla CNm olcam bnce daha yoksa adetime var olmadım yıksa bu ayda ihtimal vermiyorum tabi adet olmadan kesin bişeyde diyemem

Ovu testini bi denim diyorum hiç kullanmişligim yok bu ayda bi onla takip edım belki yumurtlamayi çatlamayi kaçiriyorumdur diyorum denerim olmada yine salcam gitsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…