Burda yasak yok maskeyle çıkabiliyoruz dikkatli bi şekilde tabi ben çıkmam anneme aldırırımElinde test varmi malum yasak var elinde test varsa yap bnce
Bilmiyorum niyetlendiyseniz yap ama çıkmazsa sakin üzülme Çünki erken daha ama bu umut çikada bilir erken gebelik testi alsan. Ondan emin olabilirsinBurda yasak yok maskeyle çıkabiliyoruz dikkatli bi şekilde tabi ben çıkmam anneme aldırırım
aynen cnm erken gebelik testi al.ama bugunda pazar kapalıdır eczaneBilmiyorum niyetlendiyseniz yap ama çıkmazsa sakin üzülme Çünki erken daha ama bu umut çikada bilir erken gebelik testi alsan. Ondan emin olabilirsin
Aynen Sinop ta yok yasak buralarda var malesef cnm ama sen yarn al yap bitane cikmazsada adetini bekle hemn üzülme yani amabnce var ya sanki bana öyle geliyorBurda yasak yok maskeyle çıkabiliyoruz dikkatli bi şekilde tabi ben çıkmam anneme aldırırım
Bende bilmiyorum emin değilimBilmiyorum niyetlendiyseniz yap ama çıkmazsa sakin üzülme Çünki erken daha ama bu umut çikada bilir erken gebelik testi alsan. Ondan emin olabilirsin
Açık vardır canım da beklim alabildigim zaman alirimY
aynen cnm erken gebelik testi al.ama bugunda pazar kapalıdır eczane
Ben saymıyorum 4 diyelim çünkü benim bazen bi gun erken oluyoBnimde bu günü saymasam beş günüm var
Tamm canım al da yapmacık varsa ozamn erken gebelik al kesin sonuç çıkar cnm artık bize yaz hemn cnmnsirf senin için giriyrm valla buraya yaAçık vardır canım da beklim alabildigim zaman alirim
Yarın yada obur gün alabilirim yazarım tabi yaptığım zamanTamm canım al da yapmacık varsa ozamn erken gebelik al kesin sonuç çıkar cnm artık bize yaz hemn cnmnsirf senin için giriyrm valla buraya ya
Tmm cnm güzel hberler bekliyrzYarın yada obur gün alabilirim yazarım tabi yaptığım zaman
şoylede yapabilirsin yarin testi al ama yapma saki sabahi ilk idrarla yap hem iki günün geçmiş olur hem ilk idrarla yap yani bnce böyle daha garanti olur normal gebelik testi alacaksansaYarın yada obur gün alabilirim yazarım tabi yaptığım zaman
Hadi yaa cnm hayırlısı olsun cnm olsun bidaki aya insallahKızlar bn adet olcam yani kesin gün felan beklemiyorum en geç. Prş olurum kendını göstermeye başladı çunki inş dıger arkadaşim olmaz mutlu bi haber verir bize
Birdahaki aya ovu testi almayi düşünüyorum bndeHadi yaa cnm hayırlısı olsun cnm olsun bidaki aya insallah
Nekadardr deniyordun sen cnmki al tabi yaBirdahaki aya ovu testi almayi düşünüyorum bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?