Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Adet olcakmisim gibi ağrı geliyo canım yoktur diye düşünüyorum keşke doktora gidebilsen ama durumlar iste nerden bulcan doktoru
Gidemem cnm aynen valal bı denicem ama. Belli olmaz cnm hmile oluncada adet sncisi gibi sancı oluyor

Gidemem cnm aynen valal bı denicem ama. Belli olmaz cnm hmile oluncada adet sncisi gibi sancı oluyor
Dene canım belki verirler bilmiyorum ki.daha erken canım ya 10 gün mü ne var şimdiden ağrıması normal mi yumurtlama da bitti fazla ilişki de olmadı tam günlerinde

Dene canım belki verirler bilmiyorum ki.daha erken canım ya 10 gün mü ne var şimdiden ağrıması normal mi yumurtlama da bitti fazla ilişki de olmadı tam günlerinde
Tmm cnm ya inş vardr cnm benim olmadı bu ay senin olsun bari güzel hberlere ihtycaimz var gercekten herd y olabilir cnm okadar erkend n belli olmaz belki ama yaşayanlarda var yani erkenden belirti

Karaoğlu bu yöntemi dene istersen. Bi çok kişi bu ekzersizle üç günde adet oluyomuş

Eklentiler

• 44FE27F4-1696-48A0-ADB7-87FC77C7CA55.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bni annem. Bana derdi uzandiğin zaman karnin pit pit ediyorsa bebek oynar gıbı hani adet olacaksın geçen ay uzandığımda iki üç sefer o pıt pıtı hissettim ve adet oldum sonrada dedim evet gerçeklik payi olabilir

Yanliz bni sıvilcem bir tane küçük bile çikmadı normalde bu gunlerde çikmişti 11 gunum var belkide çikacak ama normalde illa çikardi şimdiye kadar her ay çıkar yani

Yanliz bni sıvilcem bir tane küçük bile çikmadı normalde bu gunlerde çikmişti 11 gunum var belkide çikacak ama normalde illa çikardi şimdiye kadar her ay çıkar yani
Bendede kendimi bildim bileli çıkmaz hiç sivilce cnm iyuzeen takılma.cok.ona

Yok bndede illa çikar her ay yüzümde geçen adetimde beş gündür adetim bitmişti küçük küçük sıvılceler çikti bnde dedim yuh yani beş gündür adetim bitmiş bukadsr erken çikarmi ondan önceki ayda büyük Kocaman anlimda çikti şuan hiç bişey yok takilmiyorumda niye çikmadi diyede düşünmedim deyil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…