Canim üzülme hayırlısı olsun bi dahaki aya inşallah başla bakalım olmazsa tekrar yaparsınKızlar girdim baktm şimdi çıkmış bile.negatif sıfır yani anlicaginiz hemn sökücü icicem bida
Hayırlısı cnm aynen üzüldüm tabi ama yapacak bişey yok artıkCanim üzülme hayırlısı olsun bi dahaki aya inşallah başla bakalım olmazsa tekrar yaparsın
Anlıyorum canım seni insanın elinde değil ama şansın var dene olcak inşallahHayırlısı cnm aynen üzüldüm tabi ama yapacak bişey yok artık
İnsallah. Cnm hayırlısı artık napiyimAnlıyorum canım seni insanın elinde değil ama şansın var dene olcak inşallah
Benimde yoktur olduğunu sanmıyorum canım şimdiden kendimi hazirladimİ
İnsallah. Cnm hayırlısı artık napiyim
Öyle deme cnm inş vardr benim ama baya gecikti korktm başka bişey mi var diyeBenimde yoktur olduğunu sanmıyorum canım şimdiden kendimi hazirladim
Adet olcakmisim gibi ağrı geliyo canım yoktur diye düşünüyorum keşke doktora gidebilsen ama durumlar iste nerden bulcan doktoruÖyle deme cnm inş vardr benim ama baya gecikti korktm başka bişey mi var diye
Gidemem cnm aynen valal bı denicem ama. Belli olmaz cnm hmile oluncada adet sncisi gibi sancı oluyorAdet olcakmisim gibi ağrı geliyo canım yoktur diye düşünüyorum keşke doktora gidebilsen ama durumlar iste nerden bulcan doktoru
Dene canım belki verirler bilmiyorum ki.daha erken canım ya 10 gün mü ne var şimdiden ağrıması normal mi yumurtlama da bitti fazla ilişki de olmadı tam günlerindeGidemem cnm aynen valal bı denicem ama. Belli olmaz cnm hmile oluncada adet sncisi gibi sancı oluyor
Tmm cnm ya inş vardr cnm benim olmadı bu ay senin olsun bari güzel hberlere ihtycaimz var gercekten herd y olabilir cnm okadar erkend n belli olmaz belki ama yaşayanlarda var yani erkenden belirtiDene canım belki verirler bilmiyorum ki.daha erken canım ya 10 gün mü ne var şimdiden ağrıması normal mi yumurtlama da bitti fazla ilişki de olmadı tam günlerinde
İnş cnm sağol biran önce olmak istrymİnş faydası olur
Bended oldu heeeeŞuan uzandım yıne hissetttim yine adet olcam bence
Bendede kendimi bildim bileli çıkmaz hiç sivilce cnm iyuzeen takılma.cok.onaYanliz bni sıvilcem bir tane küçük bile çikmadı normalde bu gunlerde çikmişti 11 gunum var belkide çikacak ama normalde illa çikardi şimdiye kadar her ay çıkar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?