Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Üzülme canım sen hep bana üzülme olcak dedin sende üzülme olur inşallah kötü olumsuz düşünme
İnslalah canım artık akışına bıraktım zaten inş hayırlısı ne ise öyle olsun canım hepimiz için

Merhaba herkese
Normalde ben de gününde ve saatinde regl olabilen bir insanımdır. 2-3 gündür vücudumda kırıklık halsizlik gibi durumlar var. Malum gündem yüzünden biraz panik yaptım ama eşim de ben de izole durumdayız son 2 haftadır maskeyle 2 kez çıktık üstelik başka korona belirtim de yok. Ateş yok ateşim çıkacak hissi var. Bugün farkettim ki reglim 3 gün gecikmiş. Normalde de çok koku alan bir insanım ama çamaşır katlarken deterjan kokusundan rahatsız oldum bugün. Koku hassasiyeti de beni düşündürdü açıkçası. Böyle halsizlik kırıklık hissederek belirtisi olan oldu mu acaba?

Amin canım hayırlı haberler alırız ikimizde inşallah
İnsallh canım benim aminn sende hberdar et beni tmmi herhangi ni şey olursa belirtin falan senin adetin duzenliya daha çabuk belli olur ins

Cnm bunlar belirti olabilir ama biz birazda belirti aramaya seviyoruz ve buluyoruzda gunun geçtiyse varsa zaten vardir yoksa yani yoktur
Evet çok haklısın ama vücudumuzun verdiği tepkilerede güvenmek gerekiyormuş dayanamayıp test yaptım akşam gözlerime inanamadım şoktan ikinci testi yaptım 1 saat sonra Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Hayirli olsun cnm bnim aminn

Üç gün günün geçmişse bi test yap anca öyle anlarsın

Belirtin olabılır evet ama bunu kesınleştirmen için test yapman lazım yap bizede at

Evet olabilir ama tek başına belirti değil bu durumları herkes yaşıyor bence test yapın

Valla belirti sadece uyanamamak şu anda diğerlerini önemsemiyorum her seferinde olduğu için
Kendini dinleme cnm hiç valla benim önceki aylar hep öyle oldu okadar belirti vardiki hamile gidiydim resmen ama bu sefer öyle değilim belirtim de yok zaten hasta olmayi bekliyrm ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah

Kendini dinleme cnm hiç valla benim önceki aylar hep öyle oldu okadar belirti vardiki hamile gidiydim resmen ama bu sefer öyle değilim belirtim de yok zaten hasta olmayi bekliyrm ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah
Yok canım belirtileri önemsemiyorum dediğim gibi ama uyuyunca uyanamıyorum napicam bilmiyorum sarhoş gibiyim ayakta duramıyorum halsizlik var

Yok canım belirtileri önemsemiyorum dediğim gibi ama uyuyunca uyanamıyorum napicam bilmiyorum sarhoş gibiyim ayakta duramıyorum halsizlik var
Halsizlikte belirti cnm ama bndede çok var gün içinde bile habire uyuyom havalardan hep oluyor valla

Artık bi yerim ağrısa bisey olsa bile hasta olcam ben diyorum beni yanıltiyo sürekli hasta oluyorum sonunda onları önemsemiyorum dinlemiyorum zaten

Halsizlikte belirti cnm ama bndede çok var gün içinde bile habire uyuyom havalardan hep oluyor valla
Gün içinde uyuyamam ben küçüklükten beri gündüz asla uyuyamam ama 3 4 gündür ben saatinde uyanan biriyim alarm çalınca hemen kalkardım bazen de alarmsiz kalkardım saat kaç olursa uyanırdım ama son zamanlarda alarmı kapatıp uykuya dalıyorum bugün 12 de kalktım normalde 10 en geç 11 de kalkardım gözlerimi açamıyorum kendimi kaldıramıyorum yataktan sürekli yatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…