• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Bahane sıralamış bi sürü kan kusmus hastaneye yatmış 2 3 gün geçmemiş kusuyomus da bilmem ne dayanamadım demiş madem öyle korun aldırmak için çocuk niye yaparsın ki
Sen harika bi anne olmuşsun inşallah tekrardan anne olcaksin
onun hesabıni öteki tarafta veremicekler böyleleri. Canım benim çok sağol insllah Allah'ım bana tekrardan nasiıp etsin anne olmayı sana da o duyguyu dolu dolu yaşamanı nasip etsin inşallah 🤲💜

onun hesabıni öteki tarafta veremicekler böyleleri. Canım benim çok sağol insllah Allah'ım bana tekrardan nasiıp etsin anne olmayı sana da o duyguyu dolu dolu yaşamanı nasip etsin inşallah 🤲💜
Öyle tabi canım veremez inşallah nasip olur seninle o mutluluğu paylaşırım sende benimle

Canımsın canım valla hep aklımda ve dualarimdasin bunu bil
Valla takip ediyorum sızı yazmasamda iki kişi nasil güzel destek oluyosunuz birbirinize yanliz sen adetlerin duzensızse soğan suyu iyi geliyormuş hamile kalma şansınıda arttiriyomus ben bu ay başladim adet düzensizliğim yok hamilelik için içiyorum

Ovulasyon testi almadıysan instegramdan bi sayfa önere bilirim çok kişi var o sayfada hamile kalmiş bu ayda olmasa bnde almayi düşünüyorum

Valla takip ediyorum sızı yazmasamda iki kişi nasil güzel destek oluyosunuz birbirinize yanliz sen adetlerin duzensızse soğan suyu iyi geliyormuş hamile kalma şansınıda arttiriyomus ben bu ay başladim adet düzensizliğim yok hamilelik için içiyorum
Sağol cnm valla benim.adetletm düzensiz de bekarkende öyleydi 3 4 ay olmadığımı bilirdim bekarken hatta korkuydm çocuğum olmaz diye ama doktora çok gtmistim hiç bı sıkıntı yok demişti hepsi de ve evlendim ilk iliskimde hamile kaldım gerçekten düzensizlikle alakası yok denk geldi demkki Allah'ım nasip etti şükür oldu bitane inşallah 2.icin ugrasym bende 5ay olucak deneyeli aldım ovulasyon testi de ama daha kullanmaya başlamadım bu ay bıraktm denemeyi cnm sen dediğin sayfayı şöyle bakarm olmazsa yine ben oraya

Soğan suyuda iciyrm arada sırada cnm yapiyrm yani teşekkür ederim tavsiyelern için 🥰

Ovulasyon takibi özellikle adetin duzensız olduğu için ovulasyon kullanmalisin cunki yumurtlama gününü kestiremedim bnde 8 senelik evliyım iki çocuğum var biri 6 bırı 4 ama birade daha istiyom çok doyumsuzum sanirim ama sevıyorum çocuk annemde 8 tane doğurmuş sağ olsun ona cekmisim dıyorum🤭tabi okadarda istemem😂

Bnde ilkinde 2ayda ikinciyi pek hatirlamiyom ama oda 3 ayi geçmemitir çabuk kaliyorum aslinda ama tabi bu işler nasıp kismet

Sayfayin resmini attim gorebildınmi bilmiyorum

Eklentiler

• 1F1F00A6-9451-4183-95E8-CC29F0A448C5.webp
    1F1F00A6-9451-4183-95E8-CC29F0A448C5.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 23
Ovulasyon takibi özellikle adetin duzensız olduğu için ovulasyon kullanmalisin cunki yumurtlama gününü kestiremedim bnde 8 senelik evliyım iki çocuğum var biri 6 bırı 4 ama birade daha istiyom çok doyumsuzum sanirim ama sevıyorum çocuk annemde 8 tane doğurmuş sağ olsun ona cekmisim dıyorum🤭tabi okadarda istemem😂
Bnce normal cnm 2cocuk geç bile kalmışsın bende kendime diyom şimdi keşke daha önce baslasaydm diye bende 4senelik evliyim kızım var bitane 3 yasinda Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın olmayanlara da hakededne tattrsin anneliği başta canım Nlykkl Nlykkl ye💜

Nlykkl Nlykkl canım ben arkadaşın üstte attgi sayfaya baktm da takvim çoğunu yanıltms yaa sen istersen ovulasyan testi al testi yapıp ilk yaptıklarında hamile.kaln çok var bak istersen de

Aynen takvime güvenmeyin dıyolar Bn çok araştirdım bundan önce iki çocuğumda hiç bişey bilmiyodum şimdi uzman oldum🤭

Otuz tanesi yaninda 4 tane gebelik testi 60 TL kapida ücretsiz kargo fiyatina kadar dedim daha ne dıyim 🤣 yani kizlar alin deneyin aceleniz varsa ne dıyım 😌

Back
X