• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Kızlar test yaptm negatif ne yazıkki😔 hemen bı doktora gitmem lazimyaa

Kan vermeyi dusunuyo musun peki Bide öyle denesen
Bulmiyrm ki cnm ihtimal varmıdır şuan sinir oldm ve adet söktürücü içtim bitane gerçekten doğru yaptm bilmiyorm ama veriyimmiki sence böyle idrarda çıkmayıp kanda çıkma olbailirmi

Neden ilaç ictin emin olmadan canım bence ver emin ol yoksa doktora gidersin sakin ol stres yapma yaptıkça seni etkiler

Neden ilaç ictin emin olmadan canım bence ver emin ol yoksa doktora gidersin sakin ol stres yapma yaptıkça seni etkiler
Çok stres yaptm.gercktm cnm ya sinir oldum valla bi an içtim.oyle aslında haklısın ben bugün veriyim bı kan yada yarın ona göre artık gidicem.bi doktora sağol bu arada cnm moralin icin

Ver tabi emin ol gecikmesi ve hala adet olmaman her zaman bi ihtimal olduğunu gösterir yoksa da doktor ona gore bakar yani Sen üzülme

Ver tabi emin ol gecikmesi ve hala adet olmaman her zaman bi ihtimal olduğunu gösterir yoksa da doktor ona gore bakar yani Sen üzülme
Aynen cnm doğru Dion yarın gidicem vericem bende kan bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah kötü bişe olmasında artık Allah büyük cnm ikimiz içinde hayırlısı olsun

Yok benim daha 15 gün var ben troit için dahiliyeye gidicem sanırım ondan tutmuyo benimki ona baktircam iki ay önce yüksekti ben kadın doğumda öğrendim ama üstünde durmadım aciklama yapmadılar bilmediğim için şimdi gidicem

Aynen cnm doğru Dion yarın gidicem vericem bende kan bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah kötü bişe olmasında artık Allah büyük cnm ikimiz içinde hayırlısı olsun
Inşallah canım benim daha 15 gün var ama kasik agrım var sanırım yumurtlama dönemine girdim ondan

Yok benim daha 15 gün var ben troit için dahiliyeye gidicem sanırım ondan tutmuyo benimki ona baktircam iki ay önce yüksekti ben kadın doğumda öğrendim ama üstünde durmadım aciklama yapmadılar bilmediğim için şimdi gidicem
Hee anladım kuzum geçmiş olsun benim anlamında var troidi şimdi hamile.ama çok.zorlaniyor oyuzden ihmal etme sakin git cnm Allah'ım.sifa versin inşallah bı sıkıntı yoktur yavrm

Hee anladım kuzum geçmiş olsun benim anlamında var troidi şimdi hamile.ama çok.zorlaniyor oyuzden ihmal etme sakin git cnm Allah'ım.sifa versin inşallah bı sıkıntı yoktur yavrm
Insallah canim ya baska bi sorunum yok yumurta rahîm güzel ama adet gecikmesi yaşıyorum her ay belirtj var ama sonra olmuyo bende tiroitten olmuyo olabilir dedim düşerse olur diye düşünüyorum allahın izniyle bakalım onu deniycem bu sefer

Ablanin degeri kaçtı biliyo musun
Hiç bilmiyrm kuzum valla ama yüksekti baya şimdide iğne oluyor oyuzden bebeği etkilemesin diye erken doğum riski var inş bu sıkıntı çıkmaz geçmiş olsun cnm tekrardan sana daima çıkmaz bı sorun Allah'ın izniyle

Hiç bilmiyrm kuzum valla ama yüksekti baya şimdide iğne oluyor oyuzden bebeği etkilemesin diye erken doğum riski var inş bu sıkıntı çıkmaz geçmiş olsun cnm tekrardan sana daima çıkmaz bı sorun Allah'ın izniyle
Inşallah çıkmaz canım ablanin biseyi

Back