Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Bi yandan korkmuyorum bi handan korkuyorum değişik ruh halindeyim canım
Aynen bnde öyle cnm Allah'ın dediği olur sonuçta ama yinede dikkat etmek lazım tedbir kuldan takdir Allah tan

Aynen bnde öyle cnm Allah'ın dediği olur sonuçta ama yinede dikkat etmek lazım tedbir kuldan takdir Allah tan
Tabiki tedbir alıyoruz temizlik acısından ve dışarı çıkmıyoruz ama ben bana gever bisey olur diye hiç korkmuyorum sevdiklerime bisey olur diye korkuyorum ben com hastalık çektim neler yaşadım bu beni korkutmuyo allah bilir ne olcagini

Başladık canım bitince 3 kere falan ilişki oldu zaten 14 gün kaldı hasta olmama bu ay olcagini hiç sanmıyorum
Hayırlısı sn cnm hiç ummadığın anda verirmiş Rabbim inş seninde öyle olur benimde 10gun var adetime düzensiz oldgm için bilemiyrm hiç normalde geçen ayın 21inde olmuştum adet ama döngum 35 falan benim takvim 30mart gösteriyor batı

Bende öyle cnm Allah çektirmesi inşallah yaşatmasın bize sevdiklerinizin acısını

Az kalmış canim inşallah hayırlı haberler verirsin bu ay hiç aklımda yok olcagini düşünmüyorum adetin o kadar uzun sürmesi geç başlamamız ve bu virüsten dolayı çok yaklaşmıyoruz birbirimize böbrek hastasiyim eşimde calisiyo dışardan geldiği için korkuyo çalışma dışında çok sarılıp yaklaşmıyoruz

Sizin nasıl gidiyo var mi belirti bisey ne kadar kaldı hasta olmana
Belirti faln bilmiyomda cnm hiç adet olcakmisim gibi sancm oluyo ara ara okadar bu 2gundr oluyor o da hastalanablrm belki bide dün ilişki oldu cnm ama çok canım acıdı ilk defa dedim acaba yunurtlama mi oluyor geç mi oluyor dedim kendi kendime yada hastalanmam yakın ondandır cnm bakicaz artik

Bende öyle cnm Allah çektirmesi inşallah yaşatmasın bize sevdiklerinizin acısını
Amin canım sabah Babannemi aradım sakin çıkma dışarı dikkat et dedim oda aradığımda mutlu olur saol saol diye diye bi hal oldu seviniyo kadın annanem de annemin yanında oda ona dikkat ediyo öyle uyarıyorum yakinimdakileri şu an da

O acı bende genelde var canım ya canım aciyo kendimi çok kasıyorum galiba

Anladm cnm benim çok geçmiş olsun cnm ya Allahim şifa versin insallah canım olcagi varsa tek ilişkiyle de oluyor cnm oyuzden rabbim hayırlısını versin inşallah amin cnm bu arada inş hamileyimdr değilsende nasip cnm bidaki aylar inş vazgcmk yok

Benimde şu anda afedersj sümük gibi akintim var bugün galiba yumurtlama günü normalde kremsi geliyodu sulu bugün sümük gibi zaten bugünü gösteriyo yumurtlama

O acı bende genelde var canım ya canım aciyo kendimi çok kasıyorum galiba
Hadi ya cnm benim hiç böyle olmazdı oyuzden senin niye oluyor ki cnmnya kasma kendini niye kasiyonki cnm rahat yyap cnm ya

Inşallah canım esimin uvey annesi var geliyo bazen izinli olduğu zaman sormaya başladı şimdiden eşimin halası akrabalar soruyomus var mi diye şimdiden yani bazen o canımı sıkıyo

Benimde şu anda afedersj sümük gibi akintim var bugün galiba yumurtlama günü normalde kremsi geliyodu sulu bugün sümük gibi zaten bugünü gösteriyo yumurtlama
Haid yaaa cnm o zaman değerlendir bugunu atlama sakın cnm yumurtlamadr

Inşallah canım esimin uvey annesi var geliyo bazen izinli olduğu zaman sormaya başladı şimdiden eşimin halası akrabalar soruyomus var mi diye şimdiden yani bazen o canımı sıkıyo
Olsa söyleriz zaten de cnm hiç susma ztaen su milletin çenesi hiç susmaz yokmu derler sinir ederler olunca aradan zsman geçer 2.yokmu bosbos konuşmada olsum olası sinir olurum sizene yani belki düşünmüyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…