Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Sadece yumurta olgunlasamiyosa bunu kullanın mi diyo canım

Sadece yumurta olgunlasamiyosa bunu kullanın mi diyo canım
Öyle diyor kuzum ama aynı kapıya çıkıyormuş zaten ya şimdi baktm yine hamile kalmayı kolaylaştırıyormus kuzum aynen beraber deneyelim.olmazsa cnm olurmu beraber başlayalım sen bu ay bak bakalım ne olcak durumun ona göre haberleşelim yine

Aynen öyle canım denemekten zarar gelmez kötü olursak bırakırız deneyelim ben zaten hamile değilim bence hamile gibi hissetmiyorum kendimi olcam bence

Aynen öyle canım denemekten zarar gelmez kötü olursak bırakırız deneyelim ben zaten hamile değilim bence hamile gibi hissetmiyorum kendimi olcam bence
Bilemezsin kuzum belki hamilesin belki değilsin hayırlısı inşallah olsun da olmazsan başlayalım beraber valla yapalım bı bakmisiz aynı anda hamile kaliyozayy ne güzel olur

Bunlarla uğraşıyorum canım vakit gecsin diye

Eklentiler

• 20200224_153605.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 13
Ahu ne güzel cnm valla bende napsam.diye düşünüyorum ama kızımdan bana pek fırsat kalmıyor ne yazıkki onla oyun oynuyoz bizde
Ne güzel canım kızınla vakit geçir en büyük mutluluk huzur odur eminim ki ben tek başımayım o yüzden bununla vakit geciriyorim mecbur akşam eşimle oturuyoruz akşama kadar da böyle

Ne güzel canım kızınla vakit geçir en büyük mutluluk huzur odur eminim ki ben tek başımayım o yüzden bununla vakit geciriyorim mecbur akşam eşimle oturuyoruz akşama kadar da böyle
Öyle kuzum tabi valla yaa Allah'ım inşallah tez z.amanda sana da nasip etsin bana da 2.ciye inşallah aminm yarın mübarek 3 aylarin başlangıcı bol bol dua et namaz kıl ben kilamiyrm şimdi şuana benide kat cnm

Öyle kuzum tabi valla yaa Allah'ım inşallah tez z.amanda sana da nasip etsin bana da 2.ciye inşallah aminm yarın mübarek 3 aylarin başlangıcı bol bol dua et namaz kıl ben kilamiyrm şimdi şuana benide kat cnm
Tamam canım ederim merak etme allah kabul eder

Merhaba hanımlar benim adetimin bugün takvime göre 1 hafta geçti ama son zamanlarda adetim biraz düzensiz daha önce de bu kadar uzun gecikme oldu ama hasta oldum. Ama adet döngüsüne girdiğimden beri sürekli beyaz akıntı oluyor. 2 kere test yaptım çıkmadı. Sürekli de sancim var sanki adetmisim gibi kasıklarım aşırı ağrıyor gece bile neredeyse. Böyle yasayan var mı

Kan testi neden vermediniz testte çıkmamış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…