Cnm benim ilk gebeliğimde oluyordu öyle varya olabilir gebelik hadi inşallah cnm sürekli camasrim ıslak oluyordu yani hadi inşallah iyi haberlerini alırız cnm bikac gün daha geçsin test yap erken gebelik testinde çıkar varsa inş yada adetin geçsin öyle yap cnm acele etmeKüçük tuvaletim gelince tutamıyorum sanki 3 gün yapmamışım gibi agrım oluyo ve gittiğimde ıslak oluyo kaçırıyorum yani canım ilk defa böyle bisey oldu bu ay ben önceden tutan bi insandım kalkıp bi tuvalete gitmezdim hiç böyle olmazdi
Kaçırıyorum canım ya hatta eşim de fark etti şaka yapıp tutamadın mi falan dedi güldük beraber erken davranmak istemiyorum iste günüm geldiğinde yapicam yada bi iki gün geçince varsa belli olur zatenCnm benim ilk gebeliğimde oluyordu öyle varya olabilir gebelik hadi inşallah cnm sürekli camasrim ıslak oluyordu yani hadi inşallah iyi haberlerini alırız cnm bikac gün daha geçsin test yap erken gebelik testinde çıkar varsa inş yada adetin geçsin öyle yap cnm acele etme
Kaçırıyorum canım ya hatta eşim de fark etti şaka yapıp tutamadın mi falan dedi güldük beraber erken davranmak istemiyorum iste günüm geldiğinde yapicam yada bi iki gün geçince varsa belli olur zaten
12 gün canım geçen ay 3 unde olmuştum takvim 4 u diye gösteriyoCnm valla farkında olmadan geliyor anliyrm kuzum seni inşallah vardır canım ne kadar vardı gününe cnm
Ayin 1 inde 4 gun kalmış oluyo o zaman yaparım canımCnm valla farkında olmadan geliyor anliyrm kuzum seni inşallah vardır canım ne kadar vardı gününe cnm
Aynen kuzum bekle sen erken zaten çıkmaz hemenn şimdi yapsanAyin 1 inde 4 gun kalmış oluyo o zaman yaparım canım
İnşallah vardır cnmAynen kuzum bekle sen erken zaten çıkmaz hemenn şimdi yapsan
Aynen canım çıkmaz dahaAynen kuzum bekle sen erken zaten çıkmaz hemenn şimdi yapsan
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah dualrim seninleAynen canım çıkmaz daha
Saol canım benim yaHakkında hayırlısı olsun canım inşallah dualrim seninle
Canım napiyosn nasılsınHakkında hayırlısı olsun canım inşallah dualrim seninle
İyim cnm benim sen nasılsınCanım napiyosn nasılsın
Bugün biraz yogundum pek aktif değilim burda cnmCanım napiyosn nasılsın
Ben aynı canım bildiğin gibiİyim cnm benim sen nasılsın
nasıl oldun iyileştin mi cnmBen aynı canım bildiğin gibi
Evet canım Iyilestim de kaşık ağrısı karın ağrısı var biraz o kadarnasıl oldun iyileştin mi cnm
Verdiği adet söktürücünün adı neydi canım?Cnm hamile değilim alttan muayene etti hiç bi sıkıntı da görünmüyorama.biraz geç yumurtluyorsun dedi bitane adet sökücü verdi ama gebelerde kullanabiliyormus yani olaki hamileysen bı sıkıntı yaratmaz bebeğe dedi 5gun kullan 10gun içinde adet olmazsan bida gel gebelik testi tekrarlayalm dedi erken diye çıkmıyor olabilir de dedi zaten adet olursan da gebelikte yok dert etcek bişe yok dedi yani cnm icim rahatladı ya bide smear testide yapti 1ay sonrada o cikicak cnm simdilik böyle canim
Canım normal adet oldun dimi sen kesin yaninasıl oldun iyileştin mi cnm
Cnm sen hastalanmadin dimi dahaEvet canım Iyilestim de kaşık ağrısı karın ağrısı var biraz o kadar
Progestandi cnm ama tamamen adet sökücü değilmiş zaten bebek varsa eğer onu koruyormus çok iyi bı ikacmis ta gerçekten 1gun kullanmam yettiVerdiği adet söktürücünün adı neydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?