• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Canım soğan suyunu yada havuç suyu kurunu duydun mu yaptın mı hiç
Valla.cnm duydum ama.ne işe yarıyor hiç bilmiyom soğan suyunu bazen yapıp iciyom ama iltihap falan varsa onu söküyo diye bildgm için bazen yaoiom

Valla.cnm duydum ama.ne işe yarıyor hiç bilmiyom soğan suyunu bazen yapıp iciyom ama iltihap falan varsa onu söküyo diye bildgm için bazen yaoiom
Onu deniycem bu ay da olmazsa soğan suyunu adetin 7. Gününde başlayıp 15 gün iciyomussun sonra bırakıp tekrar başlıyimussun ibrâhim saracohlunu dinlemistim bide havuç kuru incir bunları kaynatip karıştırıp içince hamile kalmayı kolaylastiriyomus izledim ikisinide

Iltihap kist varsa onları yok ediyomus bide rahmi temizliyomus burda fa okudum canım onunla hamile kaldım diyen çok var bende denemeye karar verdim

Onu deniycem bu ay da olmazsa soğan suyunu adetin 7. Gününde başlayıp 15 gün iciyomussun sonra bırakıp tekrar başlıyimussun ibrâhim saracohlunu dinlemistim bide havuç kuru incir bunları kaynatip karıştırıp içince hamile kalmayı kolaylastiriyomus izledim ikisinide
Cnm ben şuan reglimin 4.gunu olmazsa yapıyım ama nasıl yapılıyor tam olarak

Hadi yaa cnm bende deniyim olmassa
Havuç ve incir kuru daha mantıklı geldi canım o hamile kalmak için diyodu resmini çektim bakmak isyersen atim sana burdan soğan suyu konusunda emin değilim tadı kötüymüş heralde bide nadir de olsa kist yapıyomuş bi kaç kişi de onu da gördüm pcolu ilan kişiler içmiş o şekilde kistleri geçmiş ama bilemedim

Havuç ve incir kuru daha mantıklı geldi canım o hamile kalmak için diyodu resmini çektim bakmak isyersen atim sana burdan soğan suyu konusunda emin değilim tadı kötüymüş heralde bide nadir de olsa kist yapıyomuş bi kaç kişi de onu da gördüm pcolu ilan kişiler içmiş o şekilde kistleri geçmiş ama bilemedim
Buraya da atarmisin cnm resmini bende yapıyım olmazsa havuçla inciri o nasıl yapılıyor cnmki

Cnm ben şuan reglimin 4.gunu olmazsa yapıyım ama nasıl yapılıyor tam olarak
Ibrahim saracoğlu diye gir canım youtube orda anlatiyo bi orta boy sogani 4 e bol klorsuz suda 5 dakika kaynat iliktan sıcak olacakmis kesinlikle sabah aksam gunde 2 defa icin diyo adet bitiminden 2 gün sonra içmeye başla 15 gün iç sonra bırak diyo ama adet olduysan bırak adet olunca bitince tekrqr başla diyo sen dinle istersen daha iyi olur

Eklentiler

• Screenshot_20200224-131609_YouTube.webp
    Screenshot_20200224-131609_YouTube.webp
    47 KB · Görüntüleme: 17
Cnm a bunda yumurta olgunlasamiyorsa diyo ben bilemedim.ypmk ne kadar doğru sonuçta doktor a gtmistim iyidi herşeyim bide daha yeni başladım ben 2ay oldu düşünüyoruz yani çocuk 6ay olmazsa sonrasında doktora gidin diyo hep daha erken degilmi sence sen ne zamandır korunmuyodun

Cnm a bunda yumurta olgunlasamiyorsa diyo ben bilemedim.ypmk ne kadar doğru sonuçta doktor a gtmistim iyidi herşeyim bide daha yeni başladım ben 2ay oldu düşünüyoruz yani çocuk 6ay olmazsa sonrasında doktora gidin diyo hep daha erken degilmi sence sen ne zamandır korunmuyodun
Ben 1 2 ay ilk evlendigimizde eeken dedik ama hap falan kullanmadim korunmadım yani geri cekilme yontemi oldu sonra basladik 5 6 aydir deniyoruz hemen hemen hangisini yumurta olgunlasmadiginda diyo

Bana da sorun yok diyolar ama bi zararı olmuyosa yan etkisi falan denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum

Kuzum
Ben 1 2 ay ilk evlendigimizde eeken dedik ama hap falan kullanmadim korunmadım yani geri cekilme yontemi oldu sonra basladik 5 6 aydir deniyoruz hemen hemen hangisini yumurta olgunlasmadiginda diyo
Kuzum videoyu izledimde onda diyo benmimyanlis açtım dicemde aynısı yani hamile kalmayı kolaylaştırıyotmus ama yumurtaniz varsa ama olgunlasamiyorsa diyor adam ama tekrar bakicam canım neyse belkide ben yanlış anladım dinlerken ama yaparım bende cnm iyice bakıpta

Back
X