- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
Aynen cnm doğru diyon ama bakalim inş bu ay olursun da gerek kaaz yapmanaBana da sorun yok diyolar ama bi zararı olmuyosa yan etkisi falan denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm doğru diyon ama bakalim inş bu ay olursun da gerek kaaz yapmanaBana da sorun yok diyolar ama bi zararı olmuyosa yan etkisi falan denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Sadece yumurta olgunlasamiyosa bunu kullanın mi diyo canımKuzum
Kuzum videoyu izledimde onda diyo benmimyanlis açtım dicemde aynısı yani hamile kalmayı kolaylaştırıyotmus ama yumurtaniz varsa ama olgunlasamiyorsa diyor adam ama tekrar bakicam canım neyse belkide ben yanlış anladım dinlerken ama yaparım bende cnm iyice bakıpta
Ben havucun incirin bi zararı olcagini düşünmüyorum canım o yüzden deniycem onuAynen cnm doğru diyon ama bakalim inş bu ay olursun da gerek kaaz yapmana
Öyle diyor kuzum ama aynı kapıya çıkıyormuş zaten ya şimdi baktm yine hamile kalmayı kolaylaştırıyormus kuzum aynen beraber deneyelim.olmazsa cnm olurmu beraber başlayalım sen bu ay bak bakalım ne olcak durumun ona göre haberleşelim yineSadece yumurta olgunlasamiyosa bunu kullanın mi diyo canım
Aynen öyle canım denemekten zarar gelmez kötü olursak bırakırız deneyelim ben zaten hamile değilim bence hamile gibi hissetmiyorum kendimi olcam benceÖyle diyor kuzum ama aynı kapıya çıkıyormuş zaten ya şimdi baktm yine hamile kalmayı kolaylaştırıyormus kuzum aynen beraber deneyelim.olmazsa cnm olurmu beraber başlayalım sen bu ay bak bakalım ne olcak durumun ona göre haberleşelim yine
Bilemezsin kuzum belki hamilesin belki değilsin hayırlısı inşallah olsun da olmazsan başlayalım beraber valla yapalım bı bakmisiz aynı anda hamile kaliyozAynen öyle canım denemekten zarar gelmez kötü olursak bırakırız deneyelim ben zaten hamile değilim bence hamile gibi hissetmiyorum kendimi olcam bence
Valla ne güzel olur süper olur hattaBilemezsin kuzum belki hamilesin belki değilsin hayırlısı inşallah olsun da olmazsan başlayalım beraber valla yapalım bı bakmisiz aynı anda hamile kaliyozayy ne güzel olur
Bilemezsin kuzum belki hamilesin belki değilsin hayırlısı inşallah olsun da olmazsan başlayalım beraber valla yapalım bı bakmisiz aynı anda hamile kaliyozayy ne güzel olur
Ahu ne güzel cnm valla bende napsam.diye düşünüyorum ama kızımdan bana pek fırsat kalmıyor ne yazıkki onla oyun oynuyoz bizdeBunlarla uğraşıyorum canım vakit gecsin diye
Ne güzel canım kızınla vakit geçir en büyük mutluluk huzur odur eminim ki ben tek başımayım o yüzden bununla vakit geciriyorim mecbur akşam eşimle oturuyoruz akşama kadar da böyleAhu ne güzel cnm valla bende napsam.diye düşünüyorum ama kızımdan bana pek fırsat kalmıyor ne yazıkki onla oyun oynuyoz bizde
Öyle kuzum tabi valla yaa Allah'ım inşallah tez z.amanda sana da nasip etsin bana da 2.ciye inşallah aminm yarın mübarek 3 aylarin başlangıcı bol bol dua et namaz kıl ben kilamiyrm şimdi şuana benide kat cnmNe güzel canım kızınla vakit geçir en büyük mutluluk huzur odur eminim ki ben tek başımayım o yüzden bununla vakit geciriyorim mecbur akşam eşimle oturuyoruz akşama kadar da böyle
Tamam canım ederim merak etme allah kabul ederÖyle kuzum tabi valla yaa Allah'ım inşallah tez z.amanda sana da nasip etsin bana da 2.ciye inşallah aminm yarın mübarek 3 aylarin başlangıcı bol bol dua et namaz kıl ben kilamiyrm şimdi şuana benide kat cnm❤
CanımsınTamam canım ederim merak etme allah kabul eder
Sende öylesin ❤Canımsın ❤
Canım. NasılsınSende öylesin ❤
Iyiyim canım sen nasılsınCanım. Nasılsın
Kan testi neden vermediniz testte çıkmamış olabilirMerhaba hanımlar benim adetimin bugün takvime göre 1 hafta geçti ama son zamanlarda adetim biraz düzensiz daha önce de bu kadar uzun gecikme oldu ama hasta oldum. Ama adet döngüsüne girdiğimden beri sürekli beyaz akıntı oluyor. 2 kere test yaptım çıkmadı. Sürekli de sancim var sanki adetmisim gibi kasıklarım aşırı ağrıyor gece bile neredeyse. Böyle yasayan var mı
Belki gelir diye bekliyorum ilişki tarihini hatırlıyorum 2 gün geçerse tam 14 gün olacak belki tutmuştur öyle belli olur diye düşündüm geç döllenme olursa diyeKan testi neden vermediniz testte çıkmamış olabilir