Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Bi türlü iyilesemedim ya tam geciyo derken devam ediyo
Önemli değil cnm ya olur mu öyle dinlen sen ben de doktorun verdiği ilactm içtim acayip mide. Bulaniyo doktor dmisti mide bulantısı yapabilir diye sersem gibi oldumya

Önemli değil cnm ya olur mu öyle dinlen sen ben de doktorun verdiği ilactm içtim acayip mide. Bulaniyo doktor dmisti mide bulantısı yapabilir diye sersem gibi oldumya
Canım ya gripten hariç kaşık agrım var iştahım kapandı resmen ve kremsi akintim var

Artık gtmemede geri kalmadı sanırım cnm ama ilacı 5gunicmeye devam ediyimmi sence
Ilaç icince geldiyse devam et canım istersen Yada normal adet oldun belki de icmene herek yoktur bilemedim ki sormadın dimi doktora olursam içmeye devam edicem mi diye

Kırmızıya dondu yani canım hayırlısı olsun üzülme sakin diğer aya devam
Malesef canım aynen kırmızı şuan bildiğin napalim.nasip.kismet artık herşey demekki adet olmama yakınmış demistiya doktor kahve akintin görünüyor ya adet olucan ya hamile demkki doğru demiş adet oldum

Ilaç icince geldiyse devam et canım istersen Yada normal adet oldun belki de icmene herek yoktur bilemedim ki sormadın dimi doktora olursam içmeye devam edicem mi diye
Sormadm cnm valla ama olmazsa iciyim yine ben 4gun daha fazla dememisti zaten ilaç baya çok normalde içindekiler ama 5 gun iç dedi ya icerm yine artik

Malesef canım aynen kırmızı şuan bildiğin napalim.nasip.kismet artık herşey demekki adet olmama yakınmış demistiya doktor kahve akintin görünüyor ya adet olucan ya hamile demkki doğru demiş adet oldum
Stres sıkıntı falan yapmissin sen canım demekki o yüzden gecikti bu kadar takma kafana üzülme olcak inşallah benimde yok bence

Stres sıkıntı falan yapmissin sen canım demekki o yüzden gecikti bu kadar takma kafana üzülme olcak inşallah benimde yok bence
Demekki kuzum çok taktimmkafama ondan biyle oldu galiba buda yapmicm aynı hayatı inşallah Allah'ım nasip etsin bidaki aylarda seninde vardır inşallah cnm neden öyle diyon olur mu olur yani canım inşallah

Demekki kuzum çok taktimmkafama ondan biyle oldu galiba buda yapmicm aynı hayatı inşallah Allah'ım nasip etsin bidaki aylarda seninde vardır inşallah cnm neden öyle diyon olur mu olur yani canım inşallah
Takma canım sen canin sıkıldıkça yaz baan konuşalım vakit geçer ben sanmıyorum canım o kadar belirti olup şimdiye kadar olmadı ya o yüzden bu belirtiler varmış gibi gelmiyo bana bide iki gündür göğüs hassasiyeti başladı agriyo ve büyüdüler de geçen ayda böyle olmuştu yani bunları belirti olarak göremiyorum ama başka bisey var o dikkatimi çekiyo gene de yok diyorum ben beklemekten başka çarem yok geçikene kadar bekliycem üzülmekten yoruldum

Ney var cnm bska belirtin eğer baya oluyorsa her neyse inş hamilesindir cnm olmazsa da yapck bişey yok illaki birgün olucak Allah'ın izniyle vazgeçmek yok.sagol cnm bubarafa yazarm valla cnm ya rahatliytm konuşunca sende ne zaman istersen yaz cnm dinlerim her zaman

Küçük tuvaletim gelince tutamıyorum sanki 3 gün yapmamışım gibi agrım oluyo ve gittiğimde ıslak oluyo kaçırıyorum yani canım ilk defa böyle bisey oldu bu ay ben önceden tutan bi insandım kalkıp bi tuvalete gitmezdim hiç böyle olmazdi

Benim bi 10 dakkalık isim var sonra hemen gelicem sen yaz canım gelince cevaplarım ben

Geldim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…