- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Belkide yerleşme kanaması olcakİnşallah
insallah cnm bnm sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide yerleşme kanaması olcakİnşallah
insallah cnm bnm sağol
Allah'ım söyletti kuzum yaa nasip insllah yaBelkide yerleşme kanaması olcak
Kahve akinti diyince aklıma o geldi söyletti vallaAllah'ım söyletti kuzum yaa nasip insllah ya
Canımsın ya inşallah kuzum benimKahve akinti diyince aklıma o geldi söyletti valla
5 gün mü sadece neden o kadar azCanımsın ya inşallah kuzum benimbakıp.gorucez yarın ilacımı kullanmaya baslicam 5gu icicem zaten bakalım nolcak
Evet cnm 5 gun iç dedi sadece sonra 10gun içinde adet olursun hamile değilsen dedi5 gün mü sadece neden o kadar az
Benimde 11 12 gün var daha az da olabilir tam kesin değil aynı zamanda olmazsak bakarız artık belki beraber öğrenirizEvet cnm 5 gun iç dedi sadece sonra 10gun içinde adet olursun hamile değilsen dedi
Tamam cnm haberlesiriz yine hakkımızda hayırlısı olsun ins bide bakmisiz ikimizde hamileyizBenimde 11 12 gün var daha az da olabilir tam kesin değil aynı zamanda olmazsak bakarız artık belki beraber öğreniriz
Inşallah canım haberleşelim tabiTamam cnm haberlesiriz yine hakkımızda hayırlısı olsun ins bide bakmisiz ikimizde hamileyiz![]()
Cnm dünden beri kahverengi akıntım.var sanırım hasta olucamInşallah canım haberleşelim tabi
Canım nerdesin iyimisin merak ettim seniCnm dünden beri kahverengi akıntım.var sanırım hasta olucam![]()
Burdayım canım hastayım biraz anca girebildim çok mu geliyo akıntı adet gibiCanım nerdesin iyimisin merak ettim seni
Canım ya çok geçmiş olsun düzelemedin mi hala ya bend Esen'in kafanı sisiriyom ya k bakma canimBurdayım canım hastayım biraz anca girebildim çok mu geliyo akıntı adet gibi
Cnm çok gelmiyor aslında ama biraz geldi şimdi durdu bende ped taktım bakicam ne kadar gelicek adete dönüşürmu hiç bı fikrim yok cnm inş adete dönüşmezBurdayım canım hastayım biraz anca girebildim çok mu geliyo akıntı adet gibi
Yok canım ne kafa şişirmesi öyle şey mi olurCanım ya çok geçmiş olsun düzelemedin mi hala ya bend Esen'in kafanı sisiriyom ya k bakma canim
Inşallah dönüşmez sen gözlemle bakalımCnm çok gelmiyor aslında ama biraz geldi şimdi durdu bende ped taktım bakicam ne kadar gelicek adete dönüşürmu hiç bı fikrim yok cnm inş adete dönüşmez
İnşallah canım amin sen dinlen canım da yine konusrz olmazsaInşallah dönüşmez sen gözlemle bakalım
Canım giremiyorum kusura bakma şimdi rahat rahat konuşalımİnşallah canım amin sen dinlen canım da yine konusrz olmazsa
Bi türlü iyilesemedim ya tam geciyo derken devam ediyoİnşallah canım amin sen dinlen canım da yine konusrz olmazsa