• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Küçük tuvaletim gelince tutamıyorum sanki 3 gün yapmamışım gibi agrım oluyo ve gittiğimde ıslak oluyo kaçırıyorum yani canım ilk defa böyle bisey oldu bu ay ben önceden tutan bi insandım kalkıp bi tuvalete gitmezdim hiç böyle olmazdi
Cnm benim ilk gebeliğimde oluyordu öyle varya olabilir gebelik hadi inşallah cnm sürekli camasrim ıslak oluyordu yani hadi inşallah iyi haberlerini alırız cnm bikac gün daha geçsin test yap erken gebelik testinde çıkar varsa inş yada adetin geçsin öyle yap cnm acele etme

Cnm benim ilk gebeliğimde oluyordu öyle varya olabilir gebelik hadi inşallah cnm sürekli camasrim ıslak oluyordu yani hadi inşallah iyi haberlerini alırız cnm bikac gün daha geçsin test yap erken gebelik testinde çıkar varsa inş yada adetin geçsin öyle yap cnm acele etme
Kaçırıyorum canım ya hatta eşim de fark etti şaka yapıp tutamadın mi falan dedi güldük beraber erken davranmak istemiyorum iste günüm geldiğinde yapicam yada bi iki gün geçince varsa belli olur zaten

Kaçırıyorum canım ya hatta eşim de fark etti şaka yapıp tutamadın mi falan dedi güldük beraber erken davranmak istemiyorum iste günüm geldiğinde yapicam yada bi iki gün geçince varsa belli olur zaten
😊Cnm valla farkında olmadan geliyor anliyrm kuzum seni inşallah vardır canım ne kadar vardı gününe cnm

Cnm hamile değilim alttan muayene etti hiç bi sıkıntı da görünmüyorama.biraz geç yumurtluyorsun dedi bitane adet sökücü verdi ama gebelerde kullanabiliyormus yani olaki hamileysen bı sıkıntı yaratmaz bebeğe dedi 5gun kullan 10gun içinde adet olmazsan bida gel gebelik testi tekrarlayalm dedi erken diye çıkmıyor olabilir de dedi zaten adet olursan da gebelikte yok dert etcek bişe yok dedi yani cnm icim rahatladı ya bide smear testide yapti 1ay sonrada o cikicak cnm simdilik böyle canim
Verdiği adet söktürücünün adı neydi canım?

Back
X