Hee anladım cnm benim aynen öyle yap.ozamn cnm aynen idrar testi yap. Çıkmazsa yine kan ver ama belki şuan yerleşme oluyordur onun ağrısı fena oluyor çünkü ve eğer öyleyse geç döllenme oluyor ve idrarda da kandada çıkmaz yani sen adetine yakın yumurtlamis olabilirsin oyuzden hicbisekilde göstermez şimdi testler öyleyse eğer zaten hastaneye gdince netleşir inş hakkında hayırlısı olsun cnm benimÖzel burda yok canım samsuna gitmem lazım devlet hastanesi var ondan alabilirsem pazartesiden sonra sıra alırım cuma günü test alicam bi yapicam orda çıkarsa kan veririm tekrar yada direk giderim canım ara ara geliyo ama beni öldürüyo şimdi geçti inşallah gelmez bi daha
Canim iyi misin merak ediyorum seni girmedin hiç bugünHee anladım cnm benim aynen öyle yap.ozamn cnm aynen idrar testi yap. Çıkmazsa yine kan ver ama belki şuan yerleşme oluyordur onun ağrısı fena oluyor çünkü ve eğer öyleyse geç döllenme oluyor ve idrarda da kandada çıkmaz yani sen adetine yakın yumurtlamis olabilirsin oyuzden hicbisekilde göstermez şimdi testler öyleyse eğer zaten hastaneye gdince netleşir inş hakkında hayırlısı olsun cnm benim
Cnm benim ya valla 2gundr teli pek elime almiyom cok fena baş ağrısı çekiyorm inanki biran önce geçmesini diliyorum inş girmezsem merak etme kuzum çok sağol dusunceligin için sen nasılsın naptın nasıl durumlar cnm sende aklimdasn inanki dualrm seninleCanim iyi misin merak ediyorum seni girmedin hiç bugün
Cnm benim ya valla 2gundr teli pek elime almiyom cok fena baş ağrısı çekiyorm inanki biran önce geçmesini diliyorum inş girmezsem merak etme kuzum çok sağol dusunceligin için sen nasılsın naptın nasıl durumlar cnm sende aklimdasn inanki dualrm seninleCanim iyi misin merak ediyorum seni girmedin hiç bugün
Dikkat et kendine canım dua ederim senin için bendeCnm benim ya valla 2gundr teli pek elime almiyom cok fena baş ağrısı çekiyorm inanki biran önce geçmesini diliyorum inş girmezsem merak etme kuzum çok sağol dusunceligin için sen nasılsın naptın nasıl durumlar cnm sende aklimdasn inanki dualrm seninle
Canım benim.cok.sagol sende ins seninde vardr hberdar et beni tahlil falann yap bugün olmazsaDikkat et kendine canım dua ederim senin için bende
Test aldim canim yarin sabah yapıcamCanım benim.cok.sagol sende ins seninde vardr hberdar et beni tahlil falann yap bugün olmazsa
Heee anladm cnm hadi hayırlısı olsn ins yazarsn bana daTest aldim canim yarin sabah yapıcam
Inşallah canım çıksın da olup olmadığı gemen yazarımHeee anladm cnm hadi hayırlısı olsn ins yazarsn bana da
Tamam cnm benimmdikkat et kendineTam
Inşallah canım çıksın da olup olmadığı gemen yazarım
Canim bi damla pembe kan gelmiş az önce gördüm üstümü değiştirirken adet mi olcam acaba yaTamam cnm benimmdikkat et kendine
Cnm napion naptın inş olmadın hastaCn
Canim bi damla pembe kan gelmiş az önce gördüm üstümü değiştirirken adet mi olcam acaba ya
Dün akşam damla olarak bile gelmiyodu peceteye geliyodu şimdi arttı canım oluyorum heralde oldum diyebiliriz hattaCnm napion naptın inş olmadın hasta
Allah Allah ya cnm neden gecikti ki böyle acaba ama yaa neyse ozamnn uzulme cnm inş bu ay olur Allah'ın izniyleDün akşam damla olarak bile gelmiyodu peceteye geliyodu şimdi arttı canım oluyorum heralde oldum diyebiliriz hatta
Bilmiyorum canım doğru düzgün bi insan değilim ki normal değilim baksana neyse canim erteliycem biraz olmasın hemen kafamın rahatlamasi lazım doldu çünküAllah Allah ya cnm neden gecikti ki böyle acaba ama yaa neyse ozamnn uzulme cnm inş bu ay olur Allah'ın izniyle
Niye öyle.diyon cnmnya hayırlısıyla vardı elb t vakti zamnai uzme kendini lütfen olur mu Allahinminsallah hakkında hayırlısını nasip etsinBilmiyorum canım doğru düzgün bi insan değilim ki normal değilim baksana neyse canim erteliycem biraz olmasın hemen kafamın rahatlamasi lazım doldu çünkü
Amin canım da dengem bozuldu baksana bu saatten sonra ne yumurtlama ne bidey takıp edebilirim nerden bilcem ne zanan olduğunu bide adet olma kısmı var tabi oda karıştıNiye öyle.diyon cnmnya hayırlısıyla vardı elb t vakti zamnai uzme kendini lütfen olur mu Allahinminsallah hakkında hayırlısını nasip etsin
Cnm ovulasyan testi alman en doğrusu insan nezamn yumurtladigini onların dışında kesin bilemez takvim faln bahane yani hiçbiri doğru değil bence onların sen en fazla osekilde. Takip edersen yakalarsin günlerini ona göre degerlendirirsinAmin canım da dengem bozuldu baksana bu saatten sonra ne yumurtlama ne bidey takıp edebilirim nerden bilcem ne zanan olduğunu bide adet olma kısmı var tabi oda karıştı
Ağustos gibi alırım canım bu ay zaten boşa gittiCnm ovulasyan testi alman en doğrusu insan nezamn yumurtladigini onların dışında kesin bilemez takvim faln bahane yani hiçbiri doğru değil bence onların sen en fazla osekilde. Takip edersen yakalarsin günlerini ona göre degerlendirirsin
Artık nasıl istersen cnmAğustos gibi alırım canım bu ay zaten boşa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?