Bilmiyorum valla canım üzüldüm biraz bu kadar gecikmeseydi üzülmezdim de isteArtık nasıl istersen cnm
Aslında genelde böyle gecikmeler olduktan sonraki aylar kolay hamile kaliniyormus cnm ben öyle okumustm biyerde bende sen erteleme devam et denemeyeBilmiyorum valla canım üzüldüm biraz bu kadar gecikmeseydi üzülmezdim de iste
Denerim tabi canım bittiği zamanAslında genelde böyle gecikmeler olduktan sonraki aylar kolay hamile kaliniyormus cnm ben öyle okumustm biyerde bende sen erteleme devam et denemeye
Hee ne bilim kuzum ara verym falan dedin ya verme yani sen denemeye devam etDenerim tabi canım bittiği zaman
Nasilsin canim giremedim rahatsizdim nasıl gidiyo hamislikHee ne bilim kuzum ara verym falan dedin ya verme yani sen denemeye devam et
Geçmiş olsun cnm neyin var valla bnde pek giremiyom zaten cnm sadece dua grubundayim hergun azda olsa girip çıkıyom işte zor geçiyor hamilelik valla ama bı sekil ilerliyor günlerNasilsin canim giremedim rahatsizdim nasıl gidiyo hamislik
Ufak bi rahatsızlık geçirdim canım acillik oldum biraz ama iyiyim geçti şükür miden mi bulanıyo gene canım o yüzden miGeçmiş olsun cnm neyin var valla bnde pek giremiyom zaten cnm sadece dua grubundayim hergun azda olsa girip çıkıyom işte zor geçiyor hamilelik valla ama bı sekil ilerliyor günler
Ayy gesmis olsun cnm yaa bida olmaz inşallah midem bulanıyor basm.agriyo hep cnmUfak bi rahatsızlık geçirdim canım acillik oldum biraz ama iyiyim geçti şükür miden mi bulanıyo gene canım o yüzden mi
Inşallah canım ya cumartesi adet oldum pazar günü karin ağrısı kaşık ağrısı başladı akşamına acil de buldum kendimi serum yedim ader de kesildi pazartesi salı devam etti kaşık agrım geçmedi sonra adet yavaş yavaş her gün bi iki damla geldi şimdi bitti ama en son dün yada önceki gün baya büyük bi parça düştü ciğer gibi korktum anneme sordum bisey olmaz dedi canım dün başladık değerlendirmeye bakalım sana da geçmiş olsun doktor ne diyo bu duruma pekiAyy gesmis olsun cnm yaa bida olmaz inşallah midem bulanıyor basm.agriyo hep cnm
Cnm düşük falnmi yaptın yoksa ya öyle parça falan düsmusya neyse sıkma canını cnm sağlık olsun ims.bu ay olur geçmiş olsn cnm doktora 2 hafta önce gttm cnm ozamn iyydm.simdide işte öyle böyle geçicek mecbur cekicez naplim.Inşallah canım ya cumartesi adet oldum pazar günü karin ağrısı kaşık ağrısı başladı akşamına acil de buldum kendimi serum yedim ader de kesildi pazartesi salı devam etti kaşık agrım geçmedi sonra adet yavaş yavaş her gün bi iki damla geldi şimdi bitti ama en son dün yada önceki gün baya büyük bi parça düştü ciğer gibi korktum anneme sordum bisey olmaz dedi canım dün başladık değerlendirmeye bakalım sana da geçmiş olsun doktor ne diyo bu duruma peki
Bende anlamadım canım o kadar büyük düşmemişti hiç neyse temizlendi belki de bilemiyorum deneyip ilerleyen zamanlarda gorcez dikkat et kendine canımCnm düşük falnmi yaptın yoksa ya öyle parça falan düsmusya neyse sıkma canını cnm sağlık olsun ims.bu ay olur geçmiş olsn cnm doktora 2 hafta önce gttm cnm ozamn iyydm.simdide işte öyle böyle geçicek mecbur cekicez naplim.
Sağol cnm inşallah Allah'ım tez zamanda nasip etsin sana da anneliğiBende anlamadım canım o kadar büyük düşmemişti hiç neyse temizlendi belki de bilemiyorum deneyip ilerleyen zamanlarda gorcez dikkat et kendine canım
Iyiyim canım sen nasılsın evet konuşamadık ya hastalıkla böğürüyorum valla sen nasılsın nasıl gidiyoNlykkl cnm nasılsın baydr konusmadk yaa
BogusuyorumIyiyim canım sen nasılsın evet konuşamadık ya hastalıkla böğürüyorum valla sen nasılsın nasıl gidiyo
Neyin var cnm ya geçmiş olsun benimde hamilelik zor geçiyor cnm sürekli başım ağrıyor öyle zor biseyki inş biran önce geçerBogusuyorum
Hastalığım arttı canım bi anda değerlerim tavan yaptı hastanede yattım 2 gün gözlem altında kaldım ilaçlar serumlar falan cuma günü cıktım kendime yeni yeni geliyorumNeyin var cnm ya geçmiş olsun benimde hamilelik zor geçiyor cnm sürekli başım ağrıyor öyle zor biseyki inş biran önce geçer
Hastalığım arttı canım bi anda değerlerim tavan yaptı hastanede yattım 2 gün gözlem altında kaldım ilaçlar serumlar falan cuma günü cıktım kendime yeni yeni geliyorumNeyin var cnm ya geçmiş olsun benimde hamilelik zor geçiyor cnm sürekli başım ağrıyor öyle zor biseyki inş biran önce geçer
Hadi yaa cnm çok geçmiş olsun yaa inanki uzuldm.kuzum inş biran önce duzElirsinHastalığım arttı canım bi anda değerlerim tavan yaptı hastanede yattım 2 gün gözlem altında kaldım ilaçlar serumlar falan cuma günü cıktım kendime yeni yeni geliyorum
Şu an iyiyim ilaç kullanıyorum canım antibiyotik iyi geldi düzeldimHadi yaa cnm çok geçmiş olsun yaa inanki uzuldm.kuzum inş biran önce duzElirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?