Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Güncelle cnm e nabizi .belki olur öyle ben şimdi denedim giriyor benimki ama.napican cnm giremeSen de gtcen mecbur.insallah hayirli haberlerle gel kuzum.
[/QUOTE]
Canim girdim ve yanlış görmediysem sonuç 2.8 galiba ama nasıl olur anlamadım

Hemn
Güncelle cnm e nabizi .belki olur öyle ben şimdi denedim giriyor benimki ama.napican cnm giremeSen de gtcen mecbur.insallah hayirli haberlerle gel kuzum.
Canim girdim ve yanlış görmediysem sonuç 2.8 galiba ama nasıl olur anlamadım
[/QUOTE]
Hemn çıkmazki.cnm böyle. Nasıl.cikmis çabuk

Hemn çıkmazki.cnm böyle. Nasıl.cikmis çabuk
Sade beta ya bakiyolar ya acaba ondan mi normalde evet çıkmazdı 2 buçuğa kadar kafam karıştı
[/QUOTE]
Sen o sonuca aldırma cnm.nolursa olsn çıkmaz okadar çabuk bnce

Sade beta ya bakiyolar ya acaba ondan mi normalde evet çıkmazdı 2 buçuğa kadar kafam karıştı
[/QUOTE]
Tamam canım ara ara bakarım gene ben aynıysa sonuç odur değilse haber veririm

[/QUOTE]
Canım yine gidip sor istersen yoksada üzülme.tmmi canım ben biraz rahtsizm oyuzdne pek aktif olamiyom k bakma ama sen yaz ben girer bkrm

Canım yine gidip sor istersen yoksada üzülme.tmmi canım ben biraz rahtsizm oyuzdne pek aktif olamiyom k bakma ama sen yaz ben girer bkrm
[/QUOTE]
Ama yoksa neden adet olmadım beyaz akıntı geliyo adet yok sorarım da 2.8 bence sonuç canım ama 2 gün sonra tekrar eder bi kere daha böyle oldu onda 2.3 çıkmıştı var diyemem yokda diyemem yükselebilir demişti büyük ihtimal tekrar ister kanı

Ama yoksa neden adet olmadım beyaz akıntı geliyo adet yok sorarım da 2.8 bence sonuç canım ama 2 gün sonra tekrar eder bi kere daha böyle oldu onda 2.3 çıkmıştı var diyemem yokda diyemem yükselebilir demişti büyük ihtimal tekrar ister kanı
[/QUOTE]
Aynen cnm adet olmadığın için ihtimal.hala var erkn diye çıkmamış olabilir inş hyirlisi olsun ya bence olmasaydi adet olurdn cnm yaa inş öyleyse yukselr cnm

Normalde hep böyle cikiyo canım

Eklentiler

• Screenshot_20200601-132115_e-Nabz.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 23
Aynen cnm adet olmadığın için ihtimal.hala var erkn diye çıkmamış olabilir inş hyirlisi olsun ya bence olmasaydi adet olurdn cnm yaa inş öyleyse yukselr cnm
[/QUOTE]
Bilemiyorum canım bisey çıkmadığına göre olucam demekki çok da heves etmiştim hissettim var diye ama yok herald e

[/QUOTE]
Ca im. En gidiyorum bakalım ne diycekler sonucu paylaşırım seninle

Ca im. En gidiyorum bakalım ne diycekler sonucu paylaşırım seninle
[/QUOTE]
Cnm naptın bn giremedim pek k. bakma noldu sonuç

Cnm naptın bn giremedim pek k. bakma noldu sonuç
Negatif canım maalesef 2.8 cıktı sonuç
[/QUOTE]
Hadi yaa cnm Allah Allah ya ama.olmadin hala dimi cnm olmadysan umut var hala cnm verrsin bikac gün sonra yine

Hadi yaa cnm Allah Allah ya ama.olmadin hala dimi cnm olmadysan umut var hala cnm verrsin bikac gün sonra yine
Yok canım olmadım olcak gibi de değilim hastaneden randevu alabilirsem alicam bakalım
[/QUOTE]
İnş olmazsın cnm sonucun yine düşük değil bnce genlede 0.2faln oluyor valla İns seninki artar belki daha yeni diye çıkmamış olabilir cnm

Yok canım olmadım olcak gibi de değilim hastaneden randevu alabilirsem alicam bakalım
İnş olmazsın cnm sonucun yine düşük değil bnce genlede 0.2faln oluyor valla İns seninki artar belki daha yeni diye çıkmamış olabilir cnm
[/QUOTE]
Sanmıyorum canım olsa çıkardı bence

Sanmıyorum canım olsa çıkardı bence
[/QUOTE]
Cnm geç döllenme olabilir beni hatrla 1ay boyunca kanda hiç çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…