Edelim canimBiliyrm cnm dua edelim bol bol
Canım ya telefonum bozuldu giremedim anca girebildim kushra bakma iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben 6sinda oldum ama gene bı gün yoğun oldu sonra düne kadar damla damla geldi dün akşam da bitince ilk ilişki oldu bu ay da yok denemeye dun akşam başladık anliycaginNlykkl cnm nasılsın
Olsun kuzum önemli değil bend napim iyi.olmana sevindim cnm olsun kuzum dneemeye devam vazgeçmek. yok cnm er yada geç olucak Allah'ın izniyle inaniyrm ben kuzum.benmde hamileliğim şükür bira daha düzeldi cnm yaa sadece baş ağrım oluyor sık sık onada katlancaz napalimCanım ya telefonum bozuldu giremedim anca girebildim kushra bakma iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben 6sinda oldum ama gene bı gün yoğun oldu sonra düne kadar damla damla geldi dün akşam da bitince ilk ilişki oldu bu ay da yok denemeye dun akşam başladık anliycagin
hamilelik belirtisinden ziyade tansiyon ile alakalı gözüküyor bu belirtileri neredeyse en az 6 haftada yaşarsınızSelam kızlar ben birşey sormak istiyorum sizlere sabahtan beri bitmek bilmeyen baş ağrım var gözlerim karariyo aniden kalkınca başım dönüyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar böyle eyler yaşayıp.hamile oldgunu öğrenen varmı aramızda
Hamileym cnmhamilelik belirtisinden ziyade tansiyon ile alakalı gözüküyor bu belirtileri neredeyse en az 6 haftada yaşarsınız
O kadar az kaldığına sevjndim canım çoğu gitti azı kaldı dikkat et kendine canım sabret inşallah artık zamanı geldi inşallah olur korkuyorumOlsun kuzum önemli değil bend napim iyi.olmana sevindim cnm olsun kuzum dneemeye devam vazgeçmek. yok cnm er yada geç olucak Allah'ın izniyle inaniyrm ben kuzum.benmde hamileliğim şükür bira daha düzeldi cnm yaa sadece baş ağrım oluyor sık sık onada katlancaz napalim
Korkma cnm olur inslalah Allah'ın izniyle dua etmeye devam edelim biZ.cok.sukur daha iyi geçiyor günlerim.cnm başlar kötüydü de şimdi iyi çok şükürO kadar az kaldığına sevjndim canım çoğu gitti azı kaldı dikkat et kendine canım sabret inşallah artık zamanı geldi inşallah olur korkuyorum
Aman iyi bari canım ne kadar oldu şimdiKorkma cnm olur inslalah Allah'ın izniyle dua etmeye devam edelim biZ.cok.sukur daha iyi geçiyor günlerim.cnm başlar kötüydü de şimdi iyi çok şükür
3bucuk aylik oldu cnm simdiAman iyi bari canım ne kadar oldu şimdi
Maşallah canım çok güzel ya3bucuk aylik oldu cnm simdi
Allhim inş en kısa zamanda sanada nasip etsin cnmMaşallah canım çok güzel ya
Sağol canım inşallah bu ay güzel geciyo ama bakalım iki aydır aklıma bjle gelmedi ama istiyorum her zamanki gibiAllhim inş en kısa zamanda sanada nasip etsin cnm
İnşallah canım benim dualrim hep seninleSağol canım inşallah bu ay güzel geciyo ama bakalım iki aydır aklıma bjle gelmedi ama istiyorum her zamanki gibi
Biliyorum canım fazla giremiyorum ama sağol desteklerin içinİnşallah canım benim dualrim hep seninle
Ne demk cnm benim ne zamn istersen yazabilirsn Allahm inş en kısa zamnda hamile olmaninnasip etsin bana hber ver olursa tmm cnnBiliyorum canım fazla giremiyorum ama sağol desteklerin için
Canım giremedim seninde bayramın mübarek olsun bayramda iş güç misafir derken giremedim valla ben iyiyim sen nasılsınNlykkl canım nasılsın şimdiden bayramin mübarek olsun nasıl gidiyor iyimisin kuzum ne var ne yok
Olsun cnm önemli değil ya bende iyiyim kuzum nolsun şükür öyle böyle geçiyor iste günlerCanım giremedim seninde bayramın mübarek olsun bayramda iş güç misafir derken giremedim valla ben iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?