ben sizin sorununuzu anlamadim.
1- esin yuvanizi kendisi kurmus, aile yardim etmemis zaten etmek zorunda degil. dügün borcu, eve esya almak, sana altin vs. takmak zorunda degiller. sen bunlari basindan bildigin icin laf söylemeye hakkin yok. nisani atabilirdin- nikah masasindan kalkabilirdin- dügünden cikabilirdin vs. sen bu durumlari kabul etmissin ve evlenmissin. Abi veya elti kabul etmemis- onlara yapilmis.
2- esin asla ailesini silmez- silmesini isteme ve bekleme. kimse silmez. seni seviyordur ama o insanlarla 30 yillik gecmisi var. anne, baba, abi sevgisi bir kalemde atilmaz.
3- evini gecindiriyorsa kalan parayla istedigini yapabilir. kendi sorunu. senin sorunun degil. birikim vs. yapmak istiyorsan kendin calisacaksin.
4- esiniz dedigi sacma olmus ve KV konusunda haklisiniz- ben 1000 katini derdim. agizini tutmasini bilsin. sana camur atmasini biliyorsa kendi anasinin yaptiklarinida yutmasi lazim[/QUOT
Evimizin eşyalarının hepsi benim ailemin bana Ünv için geldğimde almış olduğu seyler ( öğrenci evi gibi asla değil bildiğiniz gelin evi )
Eşimle tanışıp evlenmeye karar verdiğimizde hiç kimse birşey yapmadı yapıp yapmaması değil Allah’a bin şükür herşeyim vardı zaten benim burda eşime anlatmak istediğimi eşime ailen sana hiç birşey yapmadı abine herşey yapmışlar tmm olur ama hala onun düşünüp borcunu bile sana ödetmeye çalışması diyorum evine bakar bakmaz diyemem ama ben eve atıyorum bi bardak alacam desem sonra der annesi ben barda alacam para ver dese ona hemen çalışma konusuna gelince çalışıp ne yapacaksın diyor ihtiyacımız var diyo ama bana 5 kuruş para yok