Evliyim çocuklarımda var. Kayınvalidem de bana bayılmaz bende ona . Fakat hiç ailen biziz ailen biziz denmesi garip geldi bana. Evet biz bir aileyiz geniş bir aile.Erkek yada kadın için anne baba tabi ki aile. Ama sizde Eşiniz ve çocuklarınızla aynı şekilde ailesiniz. Kız çocuğu ayrı aile kuruyor karışılmıyor. Ama erkek çocukları aileye de bağlıysa karın eve baksın sen bize destek ol bile deniyor. O zaman kızda çalışsın annesine versin. Siz evli misiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım edin sizce ne yapmalıyım
- Konu Sahibi BynMj
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eş aileleri kaynana derdi koca eş problem kocam değişti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sen biraz para harca o borcunu ödediği abisi hemen sana laf sokmaya başlar. Ailesi ne müsrif kadınsın der. O arkadaşın taktiği güzel fakat maalesef türkiye de geçmiyor. Sen de istediğin gibi harca. Hiç sorma. Sorduğun zaman almaz ama sen aldigin zaman paşa paşa ödemek zorunda. Yalniz benin amacım sana destek olmak ,yuvanı yıkmak değil. Sen bir şey aldığında sana sert davranacaksa yapma tabiki.[/QUOTevdeki bütün eşyalar benim evdeki ailem
Siz nasıl yazdınız bunu merak ediyorum kimse ailesini atsın demiyorum benimde annem babam var ama burda şöyle birşey var anlamıyorsunuz evine almadığı seyleri ailesinin evine alan aileside eşimi kullanıp büyük oğlunun borcunu ödetiyor hak mı bu peki sürekli birşeyler istiyorlar ben istediğimde hiç birşey yok ailesinin herşey var ailesi için hergece yanında yattığı karısına bel altı vuran kocaya anasının edepsizliği söylemek bence hiçte ayıp değil annesi başında kocası varken yaptı bunları öyle bi anneyi korumak için beni ezsin öylemi ben kocamı korumaya kendine gelmesini istiyorum onu. İçin kılını kıpırdatmayan evliliğine bile saygısı olmayan ailesini görmesini istiyorum kusura bakmasında kimse evladını seven hiç bir anne boşan oğlum demez diyorsada benim kv dem gibi para için der bana birşey alacak yapacak diye ödü kopuyor kadının yani ben burda bir AİLE Bİ ANNE BABA ABİ GÖRMÜYÜRUM GÖRDÜĞÜM KOCAMI SÖMÜREN EKİPBu kadar laçkalaşmış bir evlilik kurtarılır mı bilmiyorum. Mütemadiyen eşinizi ailesiyle sınamış ve sürekli tercihe zorlamışsınız. Siz çekirdek ailesiniz, onlar geniş aile. “Söyle bakalım, anneni mi daha çok seviyorsun, babanı mı?” diyen teyzelerden ne farkınız var?
Ailesiyle rekabetten vazgeçin. Doğurdular, baktılar, büyüttüler. Emek ve hizmetlerinin çetelesini tutamazsınız. Bu sizi çok aşan bi durum. Siz üstünüze düşen saygı ve sevgiyi eşinize verin yeter. Ama onuda veremiyorsunuz. Bi adamı annesiyle vurduktan sonra yüzüne nasıl bakabilirsiniz ki? Aileler genelde birbirinin yüzüne dertlerini/yaralarını vurmazlar. Bu adam sizin aileniz mi gerçekten?
ben sizin sorununuzu anlamadim.
1- esin yuvanizi kendisi kurmus, aile yardim etmemis zaten etmek zorunda degil. dügün borcu, eve esya almak, sana altin vs. takmak zorunda degiller. sen bunlari basindan bildigin icin laf söylemeye hakkin yok. nisani atabilirdin- nikah masasindan kalkabilirdin- dügünden cikabilirdin vs. sen bu durumlari kabul etmissin ve evlenmissin. Abi veya elti kabul etmemis- onlara yapilmis.
2- esin asla ailesini silmez- silmesini isteme ve bekleme. kimse silmez. seni seviyordur ama o insanlarla 30 yillik gecmisi var. anne, baba, abi sevgisi bir kalemde atilmaz.
3- evini gecindiriyorsa kalan parayla istedigini yapabilir. kendi sorunu. senin sorunun degil. birikim vs. yapmak istiyorsan kendin calisacaksin.
4- esiniz dedigi sacma olmus ve KV konusunda haklisiniz- ben 1000 katini derdim. agizini tutmasini bilsin. sana camur atmasini biliyorsa kendi anasinin yaptiklarinida yutmasi lazim[/QUOT
Evimizin eşyalarının hepsi benim ailemin bana Ünv için geldğimde almış olduğu seyler ( öğrenci evi gibi asla değil bildiğiniz gelin evi )
Eşimle tanışıp evlenmeye karar verdiğimizde hiç kimse birşey yapmadı yapıp yapmaması değil Allah’a bin şükür herşeyim vardı zaten benim burda eşime anlatmak istediğimi eşime ailen sana hiç birşey yapmadı abine herşey yapmışlar tmm olur ama hala onun düşünüp borcunu bile sana ödetmeye çalışması diyorum evine bakar bakmaz diyemem ama ben eve atıyorum bi bardak alacam desem sonra der annesi ben barda alacam para ver dese ona hemen çalışma konusuna gelince çalışıp ne yapacaksın diyor ihtiyacımız var diyo ama bana 5 kuruş para yok
Ay allah razı olsun ya şu kadar söyliiim işe gidiyor 2 günden beri beni gün içinde 1 kez aramıyor msj yazıyor ekmek lazım mı birşey istiyormuşun diye telefonuna bi baktım annesi ile 19 kez konuşmuşlar öyle 1..2 dk felanda değil ne konuşmuşlar bilmiyorum kv keyfini bak oğlum yazmış gergin benim evden çıkmayan kvdem gelmiyor ve aramıyor ne konuşuyorlarsa artık neyse onuda geçtim beni aramayıp annesini 19 kez araması ne ben kimim ya ben neyim iPhone bul var programı var telefonum da eşim baktığımı bilmiyor baktım kvdemlerde aradım hemen yemek hazır kac dk burdasın dedim Benim çok acil bi işim çıktı eve gelmem 1 saati bulur diyo annesi ile benim arası 3 dk araba ile ve yalan söylüyor ne bu yani geldi yemek dedim teşekkürler ben aç değilin diyoMaalesef eşi konuyu saptirmis.devami da karşılıklı olarak gelmiş .ben konu sahibinde kusur bulamadım.madem öyle işte boyle
KV biliyor mu kp nizi aldattığını bildiginizi.belki bu yüzden gelemiyor dur yüzü tutmayipAy allah razı olsun ya şu kadar söyliiim işe gidiyor 2 günden beri beni gün içinde 1 kez aramıyor msj yazıyor ekmek lazım mı birşey istiyormuşun diye telefonuna bi baktım annesi ile 19 kez konuşmuşlar öyle 1..2 dk felanda değil ne konuşmuşlar bilmiyorum kv keyfini bak oğlum yazmış gergin benim evden çıkmayan kvdem gelmiyor ve aramıyor ne konuşuyorlarsa artık neyse onuda geçtim beni aramayıp annesini 19 kez araması ne ben kimim ya ben neyim iPhone bul var programı var telefonum da eşim baktığımı bilmiyor baktım kvdemlerde aradım hemen yemek hazır kac dk burdasın dedim Benim çok acil bi işim çıktı eve gelmem 1 saati bulur diyo annesi ile benim arası 3 dk araba ile ve yalan söylüyor ne bu yani geldi yemek dedim teşekkürler ben aç değilin diyo
Ben eşinizle şaşırdım aldatan bir anneye bu kadar yakınlık normal mi.normalde öfkeli olması gerekmez mi ona karşı.
Bu aldatma olayını 8 ay önce ortaya çıkardım benim bildiğimi bilmiyor kvdem bende onu anlamıyorum hiç birşey olmamış gibi yağ bal gibiler birde eşime msjları gösterdim gözüyle gördü yani anlamıyorumKV biliyor mu kp nizi aldattığını bildiginizi.belki bu yüzden gelemiyor dur yüzü tutmayip
Ben eşinizle şaşırdım aldatan bir anneye bu kadar yakınlık normal mi.normalde öfkeli olması gerekmez mi ona karşı.
Ne haltlar yediğini bildiğiniz için boşan der.esiniz de sizi annesiyle karıştırmış evlilik birliğini her bakımdan temelden sarsmak konusunda.kendi evliliği yetmemiş sizinkine saldırıyor.Siz nasıl yazdınız bunu merak ediyorum kimse ailesini atsın demiyorum benimde annem babam var ama burda şöyle birşey var anlamıyorsunuz evine almadığı seyleri ailesinin evine alan aileside eşimi kullanıp büyük oğlunun borcunu ödetiyor hak mı bu peki sürekli birşeyler istiyorlar ben istediğimde hiç birşey yok ailesinin herşey var ailesi için hergece yanında yattığı karısına bel altı vuran kocaya anasının edepsizliği söylemek bence hiçte ayıp değil annesi başında kocası varken yaptı bunları öyle bi anneyi korumak için beni ezsin öylemi ben kocamı korumaya kendine gelmesini istiyorum onu. İçin kılını kıpırdatmayan evliliğine bile saygısı olmayan ailesini görmesini istiyorum kusura bakmasında kimse evladını seven hiç bir anne boşan oğlum demez diyorsada benim kv dem gibi para için der bana birşey alacak yapacak diye ödü kopuyor kadının yani ben burda bir AİLE Bİ ANNE BABA ABİ GÖRMÜYÜRUM GÖRDÜĞÜM KOCAMI SÖMÜREN EKİP
Ben ailelere ekonomik desteğe karşi değilim.tek çocuk olur ya da birden fazla çocuk eşit düzeyde aileye destek olur gelirleri oranında destek olur anlarım.ama abinin başka kardeşlerin yükünün bir evlada yüklenmesi aptal yerine konmasına karşıyım
Bu aldatma olayını 8 ay önce ortaya çıkardım benim bildiğimi bilmiyor kvdem bende onu anlamıyorum hiç birşey olmamış gibi yağ bal gibiler birde eşime msjları gösterdim gözüyle gördü yani anlamıyorum
Siz bunu eşiniz gitsin annesiyle konuşsun, bir yuva yıkılmasın, kayınpederiniz aldatılmasın diye mi yaptınız, yoksa eşiniz annesine düşman olsun diye mi?
Eşiniz ailesini de tanır eşini de. Kimin neyi niye yaptığını bildiği için sizin diğer konulardaki sözlerinizi ciddiye almaması çok normal. Böyle bir şeyi ortaya dökerek kendi bacağınıza sıkmışsınız. Bu saatten sonra ne söylerseniz söyleyin düşmanlık ettiğinizi bilerek sizi ciddiye almamaya devam edecek.
Ben bunu annen böyle davranıyor bak bi önlem alın diyerek gösterdim baban fark eder bişi olur alah göstermesin diyerek anlattım ve eşime bunu söylerken saatlerce ağladım kolay kolay söyleyemedim ben utandım ama o beni yanlış anlamışsa bilememSiz bunu eşiniz gitsin annesiyle konuşsun, bir yuva yıkılmasın, kayınpederiniz aldatılmasın diye mi yaptınız, yoksa eşiniz annesine düşman olsun diye mi?
Eşiniz ailesini de tanır eşini de. Kimin neyi niye yaptığını bildiği için sizin diğer konulardaki sözlerinizi ciddiye almaması çok normal. Böyle bir şeyi ortaya dökerek kendi bacağınıza sıkmışsınız. Bu saatten sonra ne söylerseniz söyleyin düşmanlık ettiğinizi bilerek sizi ciddiye almamaya devam edecek.
Bende karşı değilim ama kv kb emekli paralarını kaynımın çocugu var diye maaşın 1ini ona veriyorlar kb ekstradan çalışıyor birde ama evlerinin faturasını bırak telefon faturasına kadar eşime ödetiyorlar kaynımın durumu kötüde değil aylık 8 bin maaşla çalışan biri onun borçlarında kocama ödetiyorlar tek birşey aman bak öde oğlum karısı var kızı var evliliği bozulur abinin eee bizim evliliğimiz bu olaylar niye böyle kocam neden böyle anlamıyorum eşim geçenlerde dediki bi kolyem var ucunu degiştirim diyordum 4 aydır bu hafta git beğen eksik olursa üstünü tamamlarız dedi kv hemen abinin ödemesi var 4 gün sonra onu hallet sonra sonra dedi kocamda tmm demez mi ben şokNe haltlar yediğini bildiğiniz için boşan der.esiniz de sizi annesiyle karıştırmış evlilik birliğini her bakımdan temelden sarsmak konusunda.kendi evliliği yetmemiş sizinkine saldırıyor.
Ben ailelere ekonomik desteğe karşi değilim.tek çocuk olur ya da birden fazla çocuk eşit düzeyde aileye destek olur gelirleri oranında destek olur anlarım.ama abinin başka kardeşlerin yükünün bir evlada yüklenmesi aptal yerine konmasına karşıyım
- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Kaç yıllık bi aile ilişkisinden bahsediyorsunuz. Bu adam sizden öncede böyleydi, sizden sonrada böyle olacak. Onun ailesine sahip çıkma anlayışı bu demek ki. Fazlaca minnet duyuyor. Sizin şartlarınız anne babasına göre daha iyi geliyordur gözüne. Siz çalışmıyorsanız çalışın, her ihtiyacınızı kendiniz karşılayın madem. Bütçenizi ayırın.Siz nasıl yazdınız bunu merak ediyorum kimse ailesini atsın demiyorum benimde annem babam var ama burda şöyle birşey var anlamıyorsunuz evine almadığı seyleri ailesinin evine alan aileside eşimi kullanıp büyük oğlunun borcunu ödetiyor hak mı bu peki sürekli birşeyler istiyorlar ben istediğimde hiç birşey yok ailesinin herşey var ailesi için hergece yanında yattığı karısına bel altı vuran kocaya anasının edepsizliği söylemek bence hiçte ayıp değil annesi başında kocası varken yaptı bunları öyle bi anneyi korumak için beni ezsin öylemi ben kocamı korumaya kendine gelmesini istiyorum onu. İçin kılını kıpırdatmayan evliliğine bile saygısı olmayan ailesini görmesini istiyorum kusura bakmasında kimse evladını seven hiç bir anne boşan oğlum demez diyorsada benim kv dem gibi para için der bana birşey alacak yapacak diye ödü kopuyor kadının yani ben burda bir AİLE Bİ ANNE BABA ABİ GÖRMÜYÜRUM GÖRDÜĞÜM KOCAMI SÖMÜREN EKİP
Kimsenin ailesini yargılamayın. Annesi aldatmış, aldatmamış bu sizi bağlamaz ki. Eşiniz zaten bunu biliyor. Düşman gibi bunu dilinize doladığınızda “canım karım nasılda haklısın, senin yanında olmalıyım” demeyecek. Siz öc alıyorsunuz, öfke kusuyorsunuz.
- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Ben seni anladım rahat ol. Yorum yapanların çoğu ailesi ile arasını açtığınızı düşünmüş ama ben neden bu kadar sinirlendiğinizi anladımSiz nasıl yazdınız bunu merak ediyorum kimse ailesini atsın demiyorum benimde annem babam var ama burda şöyle birşey var anlamıyorsunuz evine almadığı seyleri ailesinin evine alan aileside eşimi kullanıp büyük oğlunun borcunu ödetiyor hak mı bu peki sürekli birşeyler istiyorlar ben istediğimde hiç birşey yok ailesinin herşey var ailesi için hergece yanında yattığı karısına bel altı vuran kocaya anasının edepsizliği söylemek bence hiçte ayıp değil annesi başında kocası varken yaptı bunları öyle bi anneyi korumak için beni ezsin öylemi ben kocamı korumaya kendine gelmesini istiyorum onu. İçin kılını kıpırdatmayan evliliğine bile saygısı olmayan ailesini görmesini istiyorum kusura bakmasında kimse evladını seven hiç bir anne boşan oğlum demez diyorsada benim kv dem gibi para için der bana birşey alacak yapacak diye ödü kopuyor kadının yani ben burda bir AİLE Bİ ANNE BABA ABİ GÖRMÜYÜRUM GÖRDÜĞÜM KOCAMI SÖMÜREN EKİP
Bende anlamıyorum ki hangi Saray’ın kralı bunu kocama anlatamıyorum senin evliliğine kimse saygı duymuyor gör diyorum hiç ha duvara demişim ha kocama bilmiyorum kv kp aman abin aman abin görmüyor salak kocamEşinizin abisinin ailesi kraliyet ailesi mı de yıkılmasin diye bu kadar uğraşıyorlar. Ve aynı hassasiyeti neden sizin ailenize göstermiyorlar. Bence bunun altında başka bir neden var.
Allah razı olsun valla benim derdim ara bozmak değil sadece kocama birşeyleri göstermek beni görmesini istemem benim şavaşım mutlu olmak insan olsunlar benim kocamı kullanmasınlar ben bana yaptıkları herşeyi kocama yaptıkları herşeyi unuturum başımın üstünde yerleri olur ama bunu düzeltecek kişi onlar değil benim kocam işte hala konuşmuyor 4 gün olmuş benle ne için sırf ailesi için ben kimim diyip duruyorum kendime kafayı yemek üzereyimBen seni anladım rahat ol. Yorum yapanların çoğu ailesi ile arasını açtığınızı düşünmüş ama ben neden bu kadar sinirlendiğinizi anladım
Siz evlimisiniz bilmiyorum ama bi empati kurun sizin birşey istediğinizde param yok deyip 1 ay sonra yapan ailesi istediğinde 1 saatte yapan bir adam ona enayi muamelesi yapıp sömüren abisinin borçlarını ödeten bir anne baba ailesi için sizin eskide olanKaç yıllık bi aile ilişkisinden bahsediyorsunuz. Bu adam sizden öncede böyleydi, sizden sonrada böyle olacak. Onun ailesine sahip çıkma anlayışı bu demek ki. Fazlaca minnet duyuyor. Sizin şartlarınız anne babasına göre daha iyi geliyordur gözüne. Siz çalışmıyorsanız çalışın, her ihtiyacınızı kendiniz karşılayın madem. Bütçenizi ayırın.
Kimsenin ailesini yargılamayın. Annesi aldatmış, aldatmamış bu sizi bağlamaz ki. Eşiniz zaten bunu biliyor. Düşman gibi bunu dilinize doladığınızda “canım karım nasılda haklısın, senin yanında olmalıyım” demeyecek. Siz öc alıyorsunuz, öfke kusuyorsunuz.
Birşeyinizi yüzünüze vuruyorsa siz ne yapardınız sen önce git annene bak demezmiydiniz açık olun lütfen
- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Ben beni ilk reddedip ailesinin isteklerini yerine getirdiğinde bütçemi ayırırdım. Ne 5 kuruş para alır ne 5 kuruş para verirdim. Ama herhangi bir şeyi yüzüne vurmazdım.Siz evlimisiniz bilmiyorum ama bi empati kurun sizin birşey istediğinizde param yok deyip 1 ay sonra yapan ailesi istediğinde 1 saatte yapan bir adam ona enayi muamelesi yapıp sömüren abisinin borçlarını ödeten bir anne baba ailesi için sizin eskide olan
Birşeyinizi yüzünüze vuruyorsa siz ne yapardınız sen önce git annene bak demezmiydiniz açık olun lütfen
- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478