- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 44
- Konu Sahibi hamsikolonisi
bankaya ipotekli olduğu için araziyi bize devredemiyorlar...
eşim evi kullanacaksanız ben de araziyi kendi üstüme alayım diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizinde durumunuz yoksa eşinizle aranızı bozmayın derim bendearazi aldılar bizlere kalsın diye araziyi işlemek için arazi üstünden kredi kullandılar..arazi bankaya ipotekli yani
E bu mantıklı bir öneri değil mi sizce?bankaya ipotekli olduğu için araziyi bize devredemiyorlar...
arazi aldılar bizlere kalsın diye araziyi işlemek için arazi üstünden kredi kullandılar..arazi bankaya ipotekli yani
eşinize suç bulamıyorum.
şöyle ki sizde çok iyi bir durumda değilseniz ve bu para bize dokunmaz diyemiyorsanız adamcağız da kendi yuvasını düşünmek zorunda.
aileniz o borcu nasıl yapmış bilemiyorum ancak borcun taksitlendirilmesi vs gibi bir durum söz konusu değil mi?
tek evlat siz misiniz diğer kardeşlerle toparlanıp bir şey yapmak mümkün olmaz mı?
E bu mantıklı bir öneri değil mi sizce?
ailemi çok seviyorum eşimi de..ailem borç batağında..bizden yardım istediler..eşim güvence istedi borç meblağı yüksek olduğundan..ama eşime güvence verebilecek durumda değiller..hem eşimle hem ailemle inanılmaz tartışmalar yaşadım..şimdi süreç kısaldı ailem borcunu ödeyemezse icra gelecek..kızlar hayattan bıktım yemin ederim..ailem orta yerde kaldı..ben birşey yapamıyorum..icra gelirse ben rezil olacağım eşim değil..boğazımda yumru öyle yaşamaya çalışıyorum..eşime bir daha nasıl aynı gözle bakacağım? borcu yapan ailem ama insanın ne duruma düşeceği belli olmaz ki..ne yapacağım ben
haklısınız..ama dediğim gibi arazinin üzerindeki kredi kapatılırsa diğer borçlar ödenemiyor bu sefer
kusura bakmayın eşiniz haklı
arazi alıyolar durduk yerde bide eşininizin (anladığım kadarıyla)
evini istiyorlar gibi bişey oluyor bu
siz çalışıyor musunuz.. bide çalışmıyorsanız pes diyorum yani
empati yapın bakalım
eşinin ailesi aynı duruma düşse siz müsade eder miydin?
size kalsın diye arazi alıp sizi borca sokmak çok acayip olmuş eşiniz haklı sizinde durumunuz uygun değil yaşadığınız evi devretmek ne demek..bunun için mi kavga ediyorsunuz yani..tamam aileniz üzülebilirsiniz ama mal bırakma bahanesiyle arazi almakta saçmalık..arazi aldılar bizlere kalsın diye araziyi işlemek için arazi üstünden kredi kullandılar..arazi bankaya ipotekli yani
Madem ev kredisi çekip arazinin üzerindeki kredi borcunu kapatabilme imkanı var o zaman krediyi çekip arazinin borcunu kapatsınlar önce sonra da araziyi satıp diğer kalan borçları kapatsınlar, ileride size mal kalsın diye alınmış arazi onu anlıyorum ama sonuçta sizin elinizden de bir mal gidecek karşılığında yani bu durumda herkesin malı kendinde kalsın.
yarım bırakmışsınız ben tamamlayayımeşim ailesiyle ilgili ne dediyse karşı çıkmadım..ne istedilerse onayladım..ama küçük şeylerdi..sorun etmezdim çünkü eşim de zor duruma düşecekse
hem karnım doysun hem pastam dursun demek gibi bir muhabbet buBakın bu da çok mantıklı. Arsa konusunda ısrarcı olmasınlar bence. Satın gitsin.
hem karnım doysun hem pastam dursun demek gibi bir muhabbet bu
Yani çok da dramatik bir durum değilmiş. Bu kadar üzmeyin kendinizi. Ben de ellerinde avuçlarında ne varsa gidecek sandım. Eşiniz haklı.
o zaman ayağını yorganına göre uzat atasözünü şefin spesyali gibi sunarım önüne keyfi yapılan borçla evladın yuvasının huzuru bozuluyor ve iddia ediyorum küçük kardeş erkekse arazi o düşünülerek alınmıştır damada borcumuzu öde diye teklifte bulunmak bile utandırıyor beni.Yani belki araziyi ekmişlerdir, üzerinde emek falan vardır bilemeyeceğim ama gene de icradan iyidir.