Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hissim hic yok derken gogus dokunuzu mu hissetmiyorsunuz? Benim 5 ay oldu. His gelmeye basladi. Dr da en gec 1 yilda hissizligin kalmiycagini soyledi. Meme ucunda sorun yok his var fakat gogsumun bazi bolgelerinde hissizlik devam ediyor. Sizin hic mi yok suanda?9 ay oldu meme dikleştim ve büyütme ameliyatı oldum hissim hiç yok psikolejim bozuldu nefes alamaz çocuklarıma bakamaz işime gidemez oldum cinsel hayatım bitti kadınlığımı aldırdım gibi hissediyorum bittim ben artık yaşamamıyoruz intihar ermek istiyorum
Ağrı oluyor onu hissediyorsun fakat kadın olarak hissettiğiniz o hislerin hiç birini hissetmiyorsunuz artık kendinizi kadın görmüyorsunuz cinsel hayatınızı inanılmaz etkiliyor benim kabusum oldu çok gereksiz bir ameliyatmış koyulan silikonları kabul edemiyorumHissim hic yok derken gogus dokunuzu mu hissetmiyorsunuz? Benim 5 ay oldu. His gelmeye basladi. Dr da en gec 1 yilda hissizligin kalmiycagini soyledi. Meme ucunda sorun yok his var fakat gogsumun bazi bolgelerinde hissizlik devam ediyor. Sizin hic mi yok suanda?
Dr unuzla bu konuyu gorustunuz mu? Cunku benim daha kisa sure olmasina ragmen sizinki gb bir durumum yok. Agrim bile kalmadi benim gb oldular. Uyusukluk harici siz uyarilmadan bahsediyorsunuz sanirim. Oyle bir sorun da yasamiyorum. Ben emzirme sonrasi deforme oldugu icin yaptirdim ve suan cok mutluyum. Ozguvenim ve disil enerjim kesinlikle artti. Dr unuz ne diyor bu duruma?Ağrı oluyor onu hissediyorsun fakat kadın olarak hissettiğiniz o hislerin hiç birini hissetmiyorsunuz artık kendinizi kadın görmüyorsunuz cinsel hayatınızı inanılmaz etkiliyor benim kabusum oldu çok gereksiz bir ameliyatmış koyulan silikonları kabul edemiyorum
Gozunuz korkmasin arkadasin yasadigi extra bir sey. Gogus uclarini hissetmemek gb bir risk olabilir mi hic.. aksine dr um 1 yilda hissizligin tamamen gecicgni soyledi.ki ben suan hissizlik yasamiyorum uclarda. iki arkadasim benden once oldular ve suan hc bir sorunlari yok. Benim 5 ay olmasina ragmen benim gb oldular. Ne agri kaldi ne baska bir problem. Sadece iyi bir dr bulun niyetleniyorsaniz. Hersey yolunda giderse emin olun cok mutlu oluyorsunuz..Ben de bu ameliyatı olmak istiyorum ama bazıları ameliyat sonrası uçlarından bir şey hissetmez diye duymuştum. Doktorunuz ameliyatı yapmadan önce böyle bir riskten bahsetmiş miydi?
Ben sürekliGozunuz korkmasin arkadasin yasadigi extra bir sey. Gogus uclarini hissetmemek gb bir risk olabilir mi hic.. aksine dr um 1 yilda hissizligin tamamen gecicgni soyledi.ki ben suan hissizlik yasamiyorum uclarda. iki arkadasim benden once oldular ve suan hc bir sorunlari yok. Benim 5 ay olmasina ragmen benim gb oldular. Ne agri kaldi ne baska bir problem. Sadece iyi bir dr bulun niyetleniyorsaniz. Hersey yolunda giderse emin olun cok mutlu oluyorsunuz..
MErhaba hangı ılde hangı doktora amelıyat oldunuz acaba? arkadaslarınızda sızınle aynı doktoramı amelıyat olduGozunuz korkmasin arkadasin yasadigi extra bir sey. Gogus uclarini hissetmemek gb bir risk olabilir mi hic.. aksine dr um 1 yilda hissizligin tamamen gecicgni soyledi.ki ben suan hissizlik yasamiyorum uclarda. iki arkadasim benden once oldular ve suan hc bir sorunlari yok. Benim 5 ay olmasina ragmen benim gb oldular. Ne agri kaldi ne baska bir problem. Sadece iyi bir dr bulun niyetleniyorsaniz. Hersey yolunda giderse emin olun cok mutlu oluyorsunuz..
Benim 5 ay bitti 6.ayin icindeyim. Siz dr unuza muayene oldunuz mu? Dr ne diyor bu konuda? Ben her ay hatta bazen ayda 2 kere kontrole cagirildim bu gune kadar. Duzenli takip ediliyor. Sizde bir problem var bence. Normal degil cunku yasadiginiz coktan duzelmeliydi 9 ayda. Dr unuzla irtibatiniz varsa mutlka gorusun derim. Umarim operasyon sirasinda iceride sinirlere kaslara bir zarar verilmemistir..Ben sürekli
Ağlıyorum uykularımı yitirdim ya o silikon kanser ederse dışardan bir madde sonuçta kadınlığım artık yok hissim yok siz kaç ay oldu olalı
Evet arkadaslarimdan biri ayni dr a biri farkli dr a ameliyat oldu farkli sehirde yasadigi icin. Benim dr um prof. Dr. Cenk demirdover. İzmirdeyim.MErhaba hangı ılde hangı doktora amelıyat oldunuz acaba? arkadaslarınızda sızınle aynı doktoramı amelıyat oldu
Doktor arastırıyorum da ...
cok gecmıs olsun tesekkur ederımEvet arkadaslarimdan biri ayni dr a biri farkli dr a ameliyat oldu farkli sehirde yasadigi icin. Benim dr um prof. Dr. Cenk demirdover. İzmirdeyim.