Yardim edin lutfen.

Yapacam ama insan nasil ikilemde kaliyor degil mi ? Sanki dunyasi basina yikilmis gibi..
Evet zamanında çok da üzüldüm çok ağladım ama o adamla devam etseydim büyük ihtimal imam nikahlı kenarda beklerdim. Ya da diyelim sonunda karısından boşanıp benimle evlensin. Beni aldatmama ihtimali varmıydı. Benim kurtulduğum adamla senin kurtulman gereken adamın hamurları aynı. İkisinden de hayır gelmez. Şimdi düşünüyorum da o adamın da nesini sevmişim bilmem.

arkadasim da diyor ilerde guleceksin felan bu gunlerine ama daha taze oldugu icin dusunmesi kotu.

ne olmuş kim ne yapmıs konu silmeyin merak ediyoruz MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

evlı erkekle bırlıkteymıs once evlı oldugunu bılmıyormus sonra herkes yonlendırdı kac kere soylendı kendısıne kımseyı dınlemedı sımdı de onun sorunlarını yasıyor
karısına dondu senden kurtulma derdınde dıyene de belkı oda sevdı benı ? seklınde yaklasan bır arkadas

arkadasim da diyor ilerde guleceksin felan bu gunlerine ama daha taze oldugu icin dusunmesi kotu.
Yalnız "saygılar seviliyorsunuz" deyip konu silemiyoruz yasak.
Silince öcü içeriği geri getirip banlıyor, üstümüze iyilik sağlık

Zamanında bende biriyle aşk yaşadım ama nasıl güzeldi ayaklarım yerden kesilmişti tabi o zamanlar böyle cep telefonu sosyal medya falan yok yani şimdiki gibi nerdee.
Bir müddet sonra tanıdık biri evli olduğunu söyledi dünyam basima yıkıldı desem yeridir hiç unutmam ankesörlüden arayıp ağzına etmistim bir daha da görüsmedim çok acı çektim ama asla bir daha görüşmedim kuma metres olmak hoşunuza mı gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…