- 25 Nisan 2020
- 572
- 637
- 23
- 38
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Ya sabır yaa selametAdam evli ama sanırım son zamanlarda bundan uzaklaşmış nasıl tekrar döner diye soruyor biz bize bize bihterine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sabır yaa selametAdam evli ama sanırım son zamanlarda bundan uzaklaşmış nasıl tekrar döner diye soruyor biz bize bize bihterine
Evli adam işte dönmüş kürkcü dükkanınaSizde azicik gururlu olun.Kuma olmak gibi düşünceniz mi var???Evli bir erkekle iliskim vardi hersey superdi ...
(EVLI OLDUGUNU ONCE BILMIYORDUM OYUNLAR OYNANDI BENIMLE)
Bu evliyle aramiz bitmisti 1 ay oldh simdi dinle nasil oldu iste telefonlarimi messengerdan gec aramaya basladi 15 dakkaya ariyca deyip ertesi gun 5 de aradi oglen felan sonra ben gormemissim yarim saat aonra yeniden aradim sonra iste goruldu atmis 2 saat sonra yeniden aradim
Belki kizmistir die dusundum sonra iste acti bi degisik soguk gibi konustu bana
Sonra iste biseyle diycekti ama cafedeydi sonra dedi 5 dakkaya aricam ama halbuki hep oyle deyip acmiyor veya taaa gec aciyor neyee dedim
Kapama dedim Bende benim icin musait olsana felan dedim aonra iste dedi pesimi biraksana ya pesimi niue birakmiyon engellicem veya engelle dedi hatirladifima gore oyleydi
Sonra iste bende bundan aonra hersey benim icin bitti defoo git hidaha asla ulasma bana bir yerden dedim sonra iste engelledim o sira sonra arkadasin hesabindan aradi 2 kez acmadim sonra 2 gn sonra hesabi kapatti tukel
ben hollandada
O turkiyede memleketimde yasiyor. “Her yaz ordayim”
—suan da kendimi unutturmamak icin kardesini veya yigenini eklemek istiyorum nolur. Banaduzgunce fevap verin 6/7 kilo kaybettim bu srress yuzunden herseyi ailemle kotu oldum noldi diyolar sana .
Hayir boyle bisey nasil diyebiliyorsunuz ki yanlis anlamayin ama oglani bile tanimiyorsunuz ? Ne kadar piclik laflar ettigini de bilmiyorsun nasil kandirdigini da adamlar onume resmen getirdi her pisligi yapti inandirmsk icin bende inandim saftiriklik bende kabul ediyorum ama benim de birtane canim var bende insanim bu kadar da yuklenmeyin bana , burda size icimi doktum dokuyorum da . Umay gel umay git muamelesi de nerden cikti ben yazmadigimda gunlerce guya kiskaniyordu.ay kendimi tuttum tuttum dayanamadım ama!
hanımefendi gerçekten bu kadar saf mısınız yoksa numara mı yapıyorsunuz??
adam sizinle birlikte olmak istese,sizi gerçekten sevse karısından boşanırdı değil mi?? en azından bunu dile getirirdi!
adam sizden kaçıyor,resmen metres muamelesi yapıyor. canı istediğinde gel Umay istemediğinde defol Umay. gerçekten bunu kendinize yakıştırıyor musunuz???
Imam nikah vs biseyler dediydi anlaammistim ama kabul de etmedim. Zaten dediydim aile izinligi olmadan yapmam felanEvli adam işte dönmüş kürkcü dükkanınaSizde azicik gururlu olun.Kuma olmak gibi düşünceniz mi var???
Aman diyeyim, tamam anlıyorum çok sinir bozucu bir konu ama anlatan kalır yorumculara el sallarız durumu yaşanmasın lütfen rica ediyorum, bir deeee istirham ediyorumBütün metresler mi manyahhh anlamadım ki ben
Yaşın kaç acaba ,ergence tavırlar ne bileyim ,gurursuzca hareketler .En önemlisi de evli bir adam .Ayrıca Türkiye’de ve sen Hollanda,da yaşıyorsun .Kendi kriterlerine uygun ,sana yakın yaşıyan ,bekar erkek kıtlığımı kaldı da .Evli bir adama saplantı duyup .Seni istemediği halde gururunu ayaklar altına alıyorsun .Bu kadar kendini küçük düşürme ,yazık .Oyle mi diyosun bilmiyorum ki
Simdi bak gercekten kalbimden soyluyorum yanlis anlamayin beni ben ailemle de kotu oldum icime atan bir insanim burdan da sizden destek yardim yani bana yardimci olmanizi istiyorum yarami desmeye degil yanlis anlamayin
Ay bunu şimdi okudum adam sizi 2.eş yapmaya çalışıp buna da dini nikahla kılıf uydurmak istiyor. Hayatınızı mahvetmek istemiyorsanız arkanıza bakmadan kaçın.Imam nikah vs biseyler dediydi anlaammistim ama kabul de etmedim. Zaten dediydim aile izinligi olmadan yapmam felan
Evet zaten iste bende o sira terredut etmeue basladimAy bunu şimdi okudum adam sizi 2.eş yapmaya çalışıp buna da dini nikahla kılıf uydurmak istiyor. Hayatınızı mahvetmek istemiyorsanız arkanıza bakmadan kaçın.
Ya şaka mı bu. Rahat bırak adam evli. Başlıcam aşkınıza sinirlendirmeyin beni yaaa. Beni kandırdı diyor. e kanma ozaman. Öğrenmişsin hala neyin peşindesin hiç mi gururun yok ya bide yardım istiyor te Allah'imOyle mi diyosun bilmiyorum ki
Simdi bak gercekten kalbimden soyluyorum yanlis anlamayin beni ben ailemle de kotu oldum icime atan bir insanim burdan da sizden destek yardim yani bana yardimci olmanizi istiyorum yarami desmeye degil yanlis anlamayin
Devam et sende seviyordur seni karisinida seviyor hatta baska yazistiklari vardir onlarda seviyordur kendinede lanet olsun icimdeki insan sevgisine diyordur puhahhahaah ne haliniz varsa görun karısını aldatan bir y.şak sana müstehak evli barkli heriflere yamanan senin gibi o.plar da o ökuze müstahakNiye ki belki seviyordu ne alaka yani kendisi de devwm etmek istiyordu
Aaa nie oyle diyorsun karisiyla anlasamiyor zaten bosanmak üzereler cocugu icin evli kalmis ama bosanacak yakinda yani o bozmadi aralarini cok kilise ama iste her turlu pisliği yapip yuva yikip birde aşktan bahsederler kökune kibrit suyu bu rezillerinYa şaka mı bu. Rahat bırak adam evli. Başlıcam aşkınıza sinirlendirmeyin beni yaaa. Beni kandırdı diyor. e kanma ozaman. Öğrenmişsin hala neyin peşindesin hiç mi gururun yok ya bide yardım istiyor te Allah'im
Adamın arkadaşının size yenge demesinden bir anlam çıkarmayın, ben markete gidiyorum adam bana hesap şu kadar tuttu yenge diyor, ben adamın yengesi miyim?Tamam orsini anliyorum , onu gectim peki onun arkadasi ? Yakin arkadasi yani hala yenge yenge die konusmasi 2:3 hafta sonra ?