• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lutfen.

Aaa nie oyle diyorsun karisiyla anlasamiyor zaten bosanmak üzereler cocugu icin evli kalmis ama bosanacak yakinda yani o bozmadi aralarini 🤣🤣🤣cok kilise ama iste her turlu pisliği yapip yuva yikip birde aşktan bahsederler kökune kibrit suyu bu rezillerin
Tabi tabi bide kesin ayrı yataklarda yatıyordur karısı delidir çok mutsuzdur miymiymiy hala bunları yiyenler var yani pes . Hayır öğrendin kes at yani .

Aaa nie oyle diyorsun karisiyla anlasamiyor zaten bosanmak üzereler cocugu icin evli kalmis ama bosanacak yakinda yani o bozmadi aralarini 🤣🤣🤣cok kilise ama iste her turlu pisliği yapip yuva yikip birde aşktan bahsederler kökune kibrit suyu bu rezillerin

Tabi tabi bide kesin ayrı yataklarda yatıyordur karısı delidir çok mutsuzdur miymiymiy hala bunları yiyenler var yani pes . Hayır öğrendin kes at yani .

Umarım UmayBabacan20 yazacağım senaryoyu anlar ve kendine bir ders çıkarır.

Bu evli adam arkadaşın yurtdışında yaşayan saf kızı görünce gözleri $ ağzı € olmuştur, para insanı aşık da eder ohooo neler eder neler, eşimi boşayıp seninle evlenmek istiyorum bile der, neden demesin ona maddi manevi bakacak, Avrupa'da yaşatacak saf bir kız bulmuş kaçırmak istemez.

Tabii adamın karısı da bilmiyordur garibim, biri kadının kulağına fısıldasa çıkacak kavga sonrası adam aniden ve yeniden karısına aşık olur.

Ahhhhhhh saf kızlar ahhh, adam 2 gerdan kırıp göz süzünce aşık sanıyorsunuz, yalanlara bu kadar çabuk kapılmayın artık, vallahi kızmak yerine üzülüyorum.

Evli bir erkekle iliskim vardi hersey superdi ...

(EVLI OLDUGUNU ONCE BILMIYORDUM OYUNLAR OYNANDI BENIMLE)

Bu evliyle aramiz bitmisti 1 ay oldh simdi dinle nasil oldu iste telefonlarimi messengerdan gec aramaya basladi 15 dakkaya ariyca deyip ertesi gun 5 de aradi oglen felan sonra ben gormemissim yarim saat aonra yeniden aradim sonra iste goruldu atmis 2 saat sonra yeniden aradim
Belki kizmistir die dusundum sonra iste acti bi degisik soguk gibi konustu bana

Sonra iste biseyle diycekti ama cafedeydi sonra dedi 5 dakkaya aricam ama halbuki hep oyle deyip acmiyor veya taaa gec aciyor neyee dedim
Kapama dedim Bende benim icin musait olsana felan dedim aonra iste dedi pesimi biraksana ya pesimi niue birakmiyon engellicem veya engelle dedi hatirladifima gore oyleydi

Sonra iste bende bundan aonra hersey benim icin bitti defoo git hidaha asla ulasma bana bir yerden dedim sonra iste engelledim o sira sonra arkadasin hesabindan aradi 2 kez acmadim sonra 2 gn sonra hesabi kapatti tukel 😒

ben hollandada
O turkiyede memleketimde yasiyor. “Her yaz ordayim”

—suan da kendimi unutturmamak icin kardesini veya yigenini eklemek istiyorum nolur. Banaduzgunce fevap verin 6/7 kilo kaybettim bu srress yuzunden herseyi ailemle kotu oldum noldi diyolar sana .
Tamam arkadaslar dediklerinizi yapacam🙏 Umarim kolay atlatirim. Sevilliyorsunuz😊

Imam nikah vs biseyler dediydi anlaammistim ama kabul de etmedim. Zaten dediydim aile izinligi olmadan yapmam felan
Yaa dediğim gibi kuma olacakmissiniz.Bosver sen onu.Bak kirilacaksin ama adam zaman geçirmiş (bence adam pisliğin teki)karısına dönmüş şimdi gururlu ol uğraşma

Tamam arkadaslar dediklerinizi yapacam🙏 Umarim kolay atlatirim. Sevilliyorsunuz😊
Yapma güzelim yazık değil mi sana?Seni sevmiyor aşık değil.Kandiriyor seni.Amaci gönül eğlenmek bir süre.Bak o adam karısını boşamaz.Seni güzel sözlerle kandırıyor.Evli erkeklerin taktiği bu.Karimi sevmiyorum, mutlu değilim,ayrı yatıyoruz zaten vs.Yaşın çok küçük senin safligindan faydalanıyor çakal..Gelme bu oyunlara,onun karısına da yazık değil mi?
Aynı şeyi baban annene yapsa ne hissedersin?Biraz empati yap.Sende aşık falan değilsin,sil engelle görüşme

Hayir boyle bisey nasil diyebiliyorsunuz ki yanlis anlamayin ama oglani bile tanimiyorsunuz ? Ne kadar piclik laflar ettigini de bilmiyorsun nasil kandirdigini da adamlar onume resmen getirdi her pisligi yapti inandirmsk icin bende inandim saftiriklik bende kabul ediyorum ama benim de birtane canim var bende insanim bu kadar da yuklenmeyin bana , burda size icimi doktum dokuyorum da . Umay gel umay git muamelesi de nerden cikti ben yazmadigimda gunlerce guya kiskaniyordu.
tamam, sizi kandırdı. bayağı iyi oynadı,ona da tamam.

sonuç olarak şu an evli mi? evet.

peki siz bunu biliyor musunuz? evet.

o halde konu kapanmıştır değil mi? evet.

bilmiyorum büyük de konuşmak istemem ama vücudumuzda her şey birbirini dengeleyecek şekilde yaratılmış.

kalbi dizginleyen beyin ve irade mesela. sizde de var bunlar.

yaşadığınız çok ekstrem bir durum,evli biriyle birliktesiniz.

dediğim gibi büyük konuşmayı sevmem ama ben aynı durumda olsam kalbimi beynimle sustururdum, o kadar da kendime olan saygımı yitirmezdim herhalde.

yanlış anlamayın ama ,öyle aman aman deli divane aşık falan değilsiniz bence.

Yapma güzelim yazık değil mi sana?Seni sevmiyor aşık değil.Kandiriyor seni.Amaci gönül eğlenmek bir süre.Bak o adam karısını boşamaz.Seni güzel sözlerle kandırıyor.Evli erkeklerin taktiği bu.Karimi sevmiyorum, mutlu değilim,ayrı yatıyoruz zaten vs.Yaşın çok küçük senin safligindan faydalanıyor çakal..Gelme bu oyunlara,onun karısına da yazık değil mi?
Aynı şeyi baban annene yapsa ne hissedersin?Biraz empati yap.Sende aşık falan değilsin,sil engelle görüşmezAyen
Aynı şeyi baban annene yapsa ne hissedersin?Biraz empati yap.Sende aşık falan değilsin,sil engelle görüşme
Dogru diyosunzaten ben hemen ardindan benjm icinhersey bitti defol git hayatimdan bidaha hic bi yerden ulasma deyip engelledim sonrasindaa arkadasindan aramis acmadim

Ben de vakti zamanında birisiyle konuşuyordum. Bana hala evliyim ama ayrı yaşıyoruz boşanıcaz dedi. Eee ben de inandım, neden yalan söylesin di ki. Ahh ahh saflığım. İlişkimiz gayet güzel devam ediyordu ki birgün onun telefonundan arandım. Karşıdan sadece bir çocuğun sesi duyuluyordu. Annesiyle konuşan bir çocuğun sesi:( O an kandırıldığımızı anladım. Kadın eşinden şüphelenmiş ve arayıp sesimi dinlemişti. Bilmiyor olmam o an hissettiğim vicdan azabına engel olmadı. Siz şu anda yalancı, sahtekar, ahlaksız, duygusuz, nankör bir adam uğruna hem kendinize hem de o kadına yazık ediyorsunuz. Hazır aranız açılmışken hayatınızdan silin atın.

Ben de vakti zamanında birisiyle konuşuyordum. Bana hala evliyim ama ayrı yaşıyoruz boşanıcaz dedi. Eee ben de inandım, neden yalan söylesin di ki. Ahh ahh saflığım. İlişkimiz gayet güzel devam ediyordu ki birgün onun telefonundan arandım. Karşıdan sadece bir çocuğun sesi duyuluyordu. Annesiyle konuşan bir çocuğun sesi:KK43: O an kandırıldığımızı anladım. Kadın eşinden şüphelenmiş ve arayıp sesimi dinlemişti. Bilmiyor olmam o an hissettiğim vicdan azabına engel olmadı. Siz şu anda yalancı, sahtekar, ahlaksız, duygusuz, nankör bir adam uğruna hem kendinize hem de o kadına yazık ediyorsunuz. Hazır aranız açılmışken hayatınızdan silin atın.
Yapacam ama insan nasil ikilemde kaliyor degil mi ? Sanki dunyasi basina yikilmis gibi..

1607104061122.png

yüce Rabbim sen sabır ver...

bakın konu sahibi benden yaşta çok küçüksünüz,daha 19 yaşındasınız. tecrübesiz ve yönlendirilmeye açıksınız.

size duyduğum öfkenin altında aslında üzüntü de var. yapmayın etmeyin,bakın kardeşimmişsiniz gibi diyorum size

bu adamdan olmaz, iğrenç bir adam bu. karısını sizinle aldatmış- hele ki internet ilişkisi diyorsunuz.- şu anda sanaldan başkalarıyla da konuşmadığı ne malum?

sizi kullanıyor,oynuyor sizinle.

bir erkek tarafından arzulanmak hele ki sizin yaşlarınızda hormonlarınız çok çok aktif olduğu için, kişiye haz verir,hoşuna gidiyor,biliyorum. burada size yazan herkes biliyor.

ancak bu işin oluru yok nolur makul olun, bırakın bu adamı. ileride çok pişman olacaksınız biliyorum.

mis gibi ülkedesiniz. çalışın meslek okuluna gidin. paranızı kazanın.

bu adam sizi avrupa pasaportu oalrak görüyor sadece... ondan dolayı da arkadaşına falan yazdırıp sizi yine elinde ama bir kenarda tutmaya çalışıyor...

çok üzgünüm çok..

Biz de bir de insan gibi akıl veriyoruz demekki uslanmaz biri bu arkadaş.. evli adamı elde tutmak için akıl istemek?
Yorum yapmicam.

Back