Yardim edin lutfen.

Tabi tabi bide kesin ayrı yataklarda yatıyordur karısı delidir çok mutsuzdur miymiymiy hala bunları yiyenler var yani pes . Hayır öğrendin kes at yani .

Tabi tabi bide kesin ayrı yataklarda yatıyordur karısı delidir çok mutsuzdur miymiymiy hala bunları yiyenler var yani pes . Hayır öğrendin kes at yani .

Umarım UmayBabacan20 yazacağım senaryoyu anlar ve kendine bir ders çıkarır.

Bu evli adam arkadaşın yurtdışında yaşayan saf kızı görünce gözleri $ ağzı € olmuştur, para insanı aşık da eder ohooo neler eder neler, eşimi boşayıp seninle evlenmek istiyorum bile der, neden demesin ona maddi manevi bakacak, Avrupa'da yaşatacak saf bir kız bulmuş kaçırmak istemez.

Tabii adamın karısı da bilmiyordur garibim, biri kadının kulağına fısıldasa çıkacak kavga sonrası adam aniden ve yeniden karısına aşık olur.

Ahhhhhhh saf kızlar ahhh, adam 2 gerdan kırıp göz süzünce aşık sanıyorsunuz, yalanlara bu kadar çabuk kapılmayın artık, vallahi kızmak yerine üzülüyorum.

Tamam arkadaslar dediklerinizi yapacam Umarim kolay atlatirim. Sevilliyorsunuz

Imam nikah vs biseyler dediydi anlaammistim ama kabul de etmedim. Zaten dediydim aile izinligi olmadan yapmam felan
Yaa dediğim gibi kuma olacakmissiniz.Bosver sen onu.Bak kirilacaksin ama adam zaman geçirmiş (bence adam pisliğin teki)karısına dönmüş şimdi gururlu ol uğraşma

Tamam arkadaslar dediklerinizi yapacam Umarim kolay atlatirim. Sevilliyorsunuz
Yapma güzelim yazık değil mi sana?Seni sevmiyor aşık değil.Kandiriyor seni.Amaci gönül eğlenmek bir süre.Bak o adam karısını boşamaz.Seni güzel sözlerle kandırıyor.Evli erkeklerin taktiği bu.Karimi sevmiyorum, mutlu değilim,ayrı yatıyoruz zaten vs.Yaşın çok küçük senin safligindan faydalanıyor çakal..Gelme bu oyunlara,onun karısına da yazık değil mi?
Aynı şeyi baban annene yapsa ne hissedersin?Biraz empati yap.Sende aşık falan değilsin,sil engelle görüşme

tamam, sizi kandırdı. bayağı iyi oynadı,ona da tamam.

sonuç olarak şu an evli mi? evet.

peki siz bunu biliyor musunuz? evet.

o halde konu kapanmıştır değil mi? evet.

bilmiyorum büyük de konuşmak istemem ama vücudumuzda her şey birbirini dengeleyecek şekilde yaratılmış.

kalbi dizginleyen beyin ve irade mesela. sizde de var bunlar.

yaşadığınız çok ekstrem bir durum,evli biriyle birliktesiniz.

dediğim gibi büyük konuşmayı sevmem ama ben aynı durumda olsam kalbimi beynimle sustururdum, o kadar da kendime olan saygımı yitirmezdim herhalde.

yanlış anlamayın ama ,öyle aman aman deli divane aşık falan değilsiniz bence.

Dogru diyosunzaten ben hemen ardindan benjm icinhersey bitti defol git hayatimdan bidaha hic bi yerden ulasma deyip engelledim sonrasindaa arkadasindan aramis acmadim

Ben de vakti zamanında birisiyle konuşuyordum. Bana hala evliyim ama ayrı yaşıyoruz boşanıcaz dedi. Eee ben de inandım, neden yalan söylesin di ki. Ahh ahh saflığım. İlişkimiz gayet güzel devam ediyordu ki birgün onun telefonundan arandım. Karşıdan sadece bir çocuğun sesi duyuluyordu. Annesiyle konuşan bir çocuğun sesi O an kandırıldığımızı anladım. Kadın eşinden şüphelenmiş ve arayıp sesimi dinlemişti. Bilmiyor olmam o an hissettiğim vicdan azabına engel olmadı. Siz şu anda yalancı, sahtekar, ahlaksız, duygusuz, nankör bir adam uğruna hem kendinize hem de o kadına yazık ediyorsunuz. Hazır aranız açılmışken hayatınızdan silin atın.

Yapacam ama insan nasil ikilemde kaliyor degil mi ? Sanki dunyasi basina yikilmis gibi..

yüce Rabbim sen sabır ver...

bakın konu sahibi benden yaşta çok küçüksünüz,daha 19 yaşındasınız. tecrübesiz ve yönlendirilmeye açıksınız.

size duyduğum öfkenin altında aslında üzüntü de var. yapmayın etmeyin,bakın kardeşimmişsiniz gibi diyorum size

bu adamdan olmaz, iğrenç bir adam bu. karısını sizinle aldatmış- hele ki internet ilişkisi diyorsunuz.- şu anda sanaldan başkalarıyla da konuşmadığı ne malum?

sizi kullanıyor,oynuyor sizinle.

bir erkek tarafından arzulanmak hele ki sizin yaşlarınızda hormonlarınız çok çok aktif olduğu için, kişiye haz verir,hoşuna gidiyor,biliyorum. burada size yazan herkes biliyor.

ancak bu işin oluru yok nolur makul olun, bırakın bu adamı. ileride çok pişman olacaksınız biliyorum.

mis gibi ülkedesiniz. çalışın meslek okuluna gidin. paranızı kazanın.

bu adam sizi avrupa pasaportu oalrak görüyor sadece... ondan dolayı da arkadaşına falan yazdırıp sizi yine elinde ama bir kenarda tutmaya çalışıyor...

çok üzgünüm çok..

Biz de bir de insan gibi akıl veriyoruz demekki uslanmaz biri bu arkadaş.. evli adamı elde tutmak için akıl istemek?
Yorum yapmicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…