Yardim edin lutfen.

Ya canım o ilişkiden hayır gelmez
Sonuçta evli yuva yıkmış gibi olacaksın öylede olunca yuvan olmaz sen önüne bak başka insanlarla tanış

Bende oye arkadaslarim da oyle diyor inan cok zor bi durum ve surec benim icin ;(
Zaten birbirinize şehiri bırak ülke olarak uzaksınız yani niye bu kadar ısrar? Ne yaşamış olabilirsiniz kısa sürede bir de kendine yakıştırıyor musun beni rahat bırak istemiyorum denilmesini?

EVLI OLDUGUNU ONCE BILMIYORDUM
tepki çekmemek için önce evli olduğunu bilmiyordum yazıyorsunuz,ancak sonrasında HALA evli olan o adamla aranızı nasıl yapacağınızı bize soruyorsunuz.

yani evli biriyle olmak size göre utanç verici veya aşağılık bir şey değil? öğrendikten sonra tekmeyi bastım falan yazdığınızı düşündüm ilk okurken,ancak siz bizden bu konuda tavsiye istiyorsunuz. siz iyi misiniz?

gerçekten akıl tutulması yaşıyorum. ne ara bu hale geldik...

Zaten birbirinize şehiri bırak ülke olarak uzaksınız yani niye bu kadar ısrar? Ne yaşamış olabilirsiniz kısa sürede bir de kendine yakıştırıyor musun beni rahat bırak istemiyorum denilmesini?b
Devam falan etme adam seni kullanıyor kendini rezil etme bu kadar insan aslında senin de iyiliğin için bir şeyler söylüyor ama anlamıyorsun
Anliyorum zaten az az kendime gelmeye calisiyorum

Hic bisey anlamadım sadece adam evli onu anladım

Niye ki belki seviyordu ne alaka yani kendisi de devwm etmek istiyordu
ay kendimi tuttum tuttum dayanamadım ama!

hanımefendi gerçekten bu kadar saf mısınız yoksa numara mı yapıyorsunuz??

adam sizinle birlikte olmak istese,sizi gerçekten sevse karısından boşanırdı değil mi?? en azından bunu dile getirirdi!

adam sizden kaçıyor,resmen metres muamelesi yapıyor. canı istediğinde gel Umay istemediğinde defol Umay. gerçekten bunu kendinize yakıştırıyor musunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…