- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Ay bu üyeye evliyse bırak diye herkes yazdı ama bırakmaya niyeti yok artık dalga mı geçiyor kafası mı iyi anlayamadıkO kadar kötü yazmışsınız ki anlamak için çok zorlandım.
Evliyse bırakın adamı çözüm çok basit.
Şu notu düşeyim üyeyle telefon görüşmesi yapıldı Fake değil, yurtdışında yaşıyor o sebeple de Türkçe'si düzgün değil.Ay bu üyeye evliyse bırak diye herkes yazdı ama bırakmaya niyeti yok artık dalga mı geçiyor kafası mı iyi anlayamadık
Düzgün olmayan tek şey türkçesi değil ama neyyseŞu notu düşeyim üyeyle telefon görüşmesi yapıldı Fake değil, yurtdışında yaşıyor o sebeple de Türkçe'si düzgün değil.
Niye ki belki seviyordu ne alaka yani kendisi de devwm etmek istiyorduAy bu üyeye evliyse bırak diye herkes yazdı ama bırakmaya niyeti yok artık dalga mı geçiyor kafası mı iyi anlayamadık
Ee şimdi neden devam etmek istemiyor ya aklı başına geldi karısına döndü ya da adama da böyle yapıştın korktu senden kurtulmaya çalışıyorNiye ki belki seviyordu ne alaka yani kendisi de devwm etmek istiyordu
Ama artık istemiyor bıraksana ya peşini ne meraklısın ikinci kadın olmaya. Zamanı gelince bulur belasını zaten o pezevenk sen kendini düşün. Takmışsın ikinci kadın olcam diye...Niye ki belki seviyordu ne alaka yani kendisi de devwm etmek istiyordu
O zaman bildiğinizi yapın niye akıl istiyorsunuz? Burada kim size taktik verecek evli bir adamla ilişki sürdürebilmeniz için? Sağlıklı bir insan olmadığınızı düşünüyorumNiye ki belki seviyordu ne alaka yani kendisi de devwm etmek istiyordu
Bak dalga geçmeden gerçekten yürekten söylüyorum kimse sana burda destek olup yardım etmez sen şuanda bizim gözümüzde yuva yıkan konumdasın bu kadar evli kadın tabi ki karısının tarafında olup sana nefret kusacağız. Anca kendini rezil ettiğinle kalırsınOyle mi diyosun bilmiyorum ki
Simdi bak gercekten kalbimden soyluyorum yanlis anlamayin beni ben ailemle de kotu oldum icime atan bir insanim burdan da sizden destek yardim yani bana yardimci olmanizi istiyorum yarami desmeye degil yanlis anlamayin
Gozumu ne kadar dondurduyseAma artık istemiyor bıraksana ya peşini ne meraklısın ikinci kadın olmaya. Zamanı gelince bulur belasını zaten o pezevenk sen kendini düşün. Takmışsın ikinci kadın olcam diye...
Her şey müstahak sanaOyle mi diyosun bilmiyorum ki
Simdi bak gercekten kalbimden soyluyorum yanlis anlamayin beni ben ailemle de kotu oldum icime atan bir insanim burdan da sizden destek yardim yani bana yardimci olmanizi istiyorum yarami desmeye degil yanlis anlamayin
Nereye kadar böyle yaşayacaksın?Gozumu ne kadar dondurduyse
Tamam orsini anliyorum , onu gectim peki onun arkadasi ? Yakin arkadasi yani hala yenge yenge die konusmasi 2:3 hafta sonra ?Bak dalga geçmeden gerçekten yürekten söylüyorum kimse sana burda destek olup yardım etmez sen şuanda bizim gözümüzde yuva yıkan konumdasın bu kadar evli kadın tabi ki karısının tarafında olup sana nefret kusacağız. Anca kendini rezil ettiğinle kalırsın
O da onun kaypaklığı ne bilelim biz evli erkekle ilişki uzmanı mıyız.Tamam orsini anliyorum , onu gectim peki onun arkadasi ? Yakin arkadasi yani hala yenge yenge die konusmasi 2:3 hafta sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?