• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lutfen.

UmayBabacan20

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
619
111
18
24
Evli bir erkekle iliskim vardi hersey superdi ...

(EVLI OLDUGUNU ONCE BILMIYORDUM OYUNLAR OYNANDI BENIMLE)

Bu evliyle aramiz bitmisti 1 ay oldh simdi dinle nasil oldu iste telefonlarimi messengerdan gec aramaya basladi 15 dakkaya ariyca deyip ertesi gun 5 de aradi oglen felan sonra ben gormemissim yarim saat aonra yeniden aradim sonra iste goruldu atmis 2 saat sonra yeniden aradim
Belki kizmistir die dusundum sonra iste acti bi degisik soguk gibi konustu bana

Sonra iste biseyle diycekti ama cafedeydi sonra dedi 5 dakkaya aricam ama halbuki hep oyle deyip acmiyor veya taaa gec aciyor neyee dedim
Kapama dedim Bende benim icin musait olsana felan dedim aonra iste dedi pesimi biraksana ya pesimi niue birakmiyon engellicem veya engelle dedi hatirladifima gore oyleydi

Sonra iste bende bundan aonra hersey benim icin bitti defoo git hidaha asla ulasma bana bir yerden dedim sonra iste engelledim o sira sonra arkadasin hesabindan aradi 2 kez acmadim sonra 2 gn sonra hesabi kapatti tukel 😒

ben hollandada
O turkiyede memleketimde yasiyor. “Her yaz ordayim”

—suan da kendimi unutturmamak icin kardesini veya yigenini eklemek istiyorum nolur. Banaduzgunce fevap verin 6/7 kilo kaybettim bu srress yuzunden herseyi ailemle kotu oldum noldi diyolar sana .

Bunu da unuttum yzmaya:
sonra 2/3 hafta sonra iste hayat arkadasi gibi dostu var arkadasi o bana yazdi ekledi fb dan eklemeyen cocuk ekledi sonra yenge napiyon felan seuler yazdi haberi yok zannetim ilk once ama sonra dedim nasil olamaz yani ? Sizin dusunceniz nedir suan bunlara karsi lutfen dogru yardimci cevaplar yazin
*bana da hep diyordunbenu unutaman ha sen unutamazsin felan diye niye birakamiyonndiye felan..

O kadar kötü yazmışsınız ki anlamak için çok zorlandım.
Evliyse bırakın adamı çözüm çok basit.
Ay bu üyeye evliyse bırak diye herkes yazdı ama bırakmaya niyeti yok artık dalga mı geçiyor kafası mı iyi anlayamadık 🤣

Ay bu üyeye evliyse bırak diye herkes yazdı ama bırakmaya niyeti yok artık dalga mı geçiyor kafası mı iyi anlayamadık 🤣
Şu notu düşeyim üyeyle telefon görüşmesi yapıldı Fake değil, yurtdışında yaşıyor o sebeple de Türkçe'si düzgün değil.

Tamam başta bilmiyordun evli olduğunu eee

Simdi biliyorsun. 😏

Lütfen biraz aklımızi kullanalım. 🤯

Boş işlerden uzak duralım 🤡👹👺👻😈👿

Oyle mi diyosun bilmiyorum ki
Simdi bak gercekten kalbimden soyluyorum yanlis anlamayin beni ben ailemle de kotu oldum icime atan bir insanim burdan da sizden destek yardim yani bana yardimci olmanizi istiyorum yarami desmeye degil yanlis anlamayin
Bak dalga geçmeden gerçekten yürekten söylüyorum kimse sana burda destek olup yardım etmez sen şuanda bizim gözümüzde yuva yıkan konumdasın bu kadar evli kadın tabi ki karısının tarafında olup sana nefret kusacağız. Anca kendini rezil ettiğinle kalırsın

Öbür konuna da yazmıştım, bir de yurtdışındaymışsın. Allah bilir internetten tanışıp hiç yüz yüze gelmemişsindir bu adamla. Allah aşkına Holllanda gibi bir ülkede yaşarken, daha 19 yaşında, Türkiye’deki adamla ne işin var? Evli olmasını geçtim hadi baştan bilmiyormuşsun. Başka uğraşın yok mu oralarda? Ayrılmışsın kurtulmuşsun pislikten, bırak artık peşini. Yeni bir sayfa aç kedine. Gençliğinin tadını çıkar. Avrupa’ ya kapak atmak için seni kullanacak adamlara da dikkat et, zira burda onlardan bolca var. İnternetten tanıştığın kimseye de güvenme.

Bak dalga geçmeden gerçekten yürekten söylüyorum kimse sana burda destek olup yardım etmez sen şuanda bizim gözümüzde yuva yıkan konumdasın bu kadar evli kadın tabi ki karısının tarafında olup sana nefret kusacağız. Anca kendini rezil ettiğinle kalırsın
Tamam orsini anliyorum , onu gectim peki onun arkadasi ? Yakin arkadasi yani hala yenge yenge die konusmasi 2:3 hafta sonra ?

Back