Yardım edin lütfen😭

Ailen tecavüze uğradığını neden bilmiyor bu adam biliyor ve ailenin bilmiyor çok anormal bi durum umarım geyik yapuyorsundur bizimle....hadi seni ciddiye alıp yorum yapayım bak kızım adamı ikna etme derdine düşmen çok yanlış adam evli evli evliiiiiiii bunun kabullenemiyormusun... İkna olsa ne olacak zaten birinin nikahındayken seninle birlikte olmuş çok hayırlı aklı başında bi adam olmadığı belli birbirimizi seviyorduk demişsin seven insan karnına tekme atarmı...onu bunu ikna etmeyi bırak ta hamile misin bunun derdine düş hamileysen biran önce çözüm bul sonra da ailene tecavüze uğradığını anlat hukuki yollara başvur yoksa böyle ortalarda çok harcanırsın adam mafyaymış mış mış artık vazgeçin şu mafyacılıktan ve milletin kocasını ikna etme çabalarından sen kendi derdinle oyalan...daha yazacak çok şey varda cahil birine benziyorsyn anlamazsın sende çok aklı başında olsan tecavüz olayını saklamaz haykıra haykıra hakkını arardın 3 haftalık bir Adama güvenmez din....Allah yar ve yardımcın olsun

Aklın varsa bu adamın çocuğunu doğurma hamileyken ömür boyu bırakmaz senin peşini hep korkuyla ikileme yaşarsın.

Ben yalan söylemiyorum. Senin ne düşündüğün umurumda değil. Boşuna dememişler. Kadının en büyük düşmanı kadındır diye. Kimseyi inandırmak zorunda değilim. Yardım etmeye çalışan baş tacımdır. Gerisi beni zerre ilgilendirmez

Günaydin canım öncellikle umarım konu gerçek değildir ama eğer gerçekse ben de birkaç şey söylemek istiyorum
Muhtemelen psikolojik olarak zor bir dönemdesin bu yüzden sevgi açlığı gibi sebeplerden dolayı hata yapmış olabilirsin
Zannediyorum ki ailenin bilmediği bu tecavüz dediğin olay senin tanıdığın ama istemeden de olsa birlikte olduğun biri tarafından gerçekleşti ve sen suçluluk psikolojisiyle birlikte tecavüze uğradım diyorsun haklısın eşler bile istemeden ilişkiye girse bunun adı tecavüz denebiliyor sonuçta
Ailenin haberi yok ama kendi kendine suçluluk psikolojisine girmişsin ve karşına çıkan yüzüne gülen ilk erkeğe de derdini açmak istemişsin ve maalesef kullanilmissin
Korktuğun ve stres yaptığın için bence hamile olabileceğini düşünüyorsun kafandan çıkardığın zaman adet olacağını düşünüyorum hamile mıyım diye kafayı yemeyi bırak o adamla ilişkini tamamen kes ister boşansın ister evli kalsın ne halt yerse yesin sadece ondan kurtulduğuna şükret
En kısa zamanda test yaptır umarım hamile değilsindir(öyle olmadığını düşünüyorum)
Karşına her çıkan insana yaşadıklarını başına gelenleri anlatmak zorunda değilsin kendini açıklama ihtiyacı hissetme çünkü bu durumu kullanmaya çalışırlar

Gerçek olamayacak kadar farklı kombinasyonlar toplanmış konuda uyuşturucu, tecavüz, mafyatik ve evli sevgili, ölümle tehdit edilme vs..
Gerçek olmadığını düşünüyorum ama ülkemizde nasıl hayatlar var görüyoruz haberlerde...
Ola ki gerçeksen eğer, asla o adamın seni sindirmesine izin verme. Senin toyluğundan faydalanıp korkutarak susturmaya çalışıyor. Anlıyorum hamile olma ve ailenin bunu öğrenme ihtimali seni korkutuyor ama unutma havlayan köpek ısırmaz. Yok efendim “devlette abisi çalışıyormuş da adam öldürse içeri girmezmiş.” Buram buram cehalet kokan bir açıklamadan başka bir şey değil bu. Bana söylense bir tarafımla güler, o dakikaya kadar korkuyor olsam da o dakikada biterdi.
Böyleleri anasından babasından korkarlar, eşleri bastırırlar çünkü. Çok üstüne gelirse anası babasıyla tehdit et.
Ve son olarak bahsettiğin tarihlerde mantıksızlık var, hamile olduğunu düşünmüyorum. Ama eğer hamileysen de çocuğu aldır, böyle bir psikopatın çocuğunu doğurup hayatın boyunca bu adama bağlı kalma ve geleceğinle de oynama, kendine yeni bir hayat kur.

Ablacım ben bilmiyordm ki evli olduğunu. Ayrılmadan birkaç gün önce öğrendim.
ama ilk mesajınızda ilk cinsel ilişkinizden sonra size "birbirimize herşeyi anlatalım" demiş ve o zaman evli olduğunu söylemiş şeklinde anlatmışsınız. ardından 2-3 hafta daha görüştük demişsiniz. ve bu süreçte de cinsel birliktelik devam etmiş.
boşanacak diye evli biriyle ilişkiye devam etmişsiniz bile isteye.

Önce gebelik testi al, pozitifse kürtaj ol.
kimseye de güvenme, aklını başına topla. Her yoğurdun güzel diyenin peşinden de gitme.

fakemisin bilmiyorum ama degilsen kendin icin yapacagin en iyi sey o cocugu dogurmamak eger hamileysen
bir daha hic kimseye bekaretinden ve bu durumdan bahsetmeki seni kullanmak icin caba harcamasinlar daha cok gencsin her seviyorum diyene kanmak icin bir cok sebebin var ama en azindan bu durumu hemen soylemeki sonuclari boyle olmasin
erkekler senin acindan faydalanir genelde seninle birlikte uzulmezler yani

Kadının en büyük düşmanı kadındır lafından nefret ederim, ama onu da zaten senin gibiler için diyorlar.

Hiç istemesem de "evli" bir adamla defalarca seviştim, şimdi de hamileyim aldıramam kıyamam diyorsun. Konun gerçekse, eski türk filmleri gibi bebekle nikah cüzdanını garantilerim sandın galiba. Yazık...

Hamileysem doguracam diyorsunuz ailem öldürür diyorsunuz. Peki nasil doğuracaksınız. Tecavüze uğradım diyorsunuz ama allah kimseye vermesin o psikolojiyle birliktelik yaşamayaz diye biliyorum. Siz defalarca yaşamışsınız. 20 yaşındasiniz üremeye en müsait olduğunuz yaş hamile kalmis olabilirsiniz korunma olmadıysa ama ilerki süreç icin düşünce tarzınız bilemedim.hakkinizda hayırlısı ama bu arada diger kadınida esiyle bir olup aldatmışsiniz

Nutkum tutuldu tecavüze uğramışsın senin erkeklerden iğrenmen gerekirken hemde 3 haftalık tanıdığın birine nasıl bu kadar güvenebildin yahu 17 yaşında üstelik uyuşturucu kullandım diyosun sen nasıl bi ortama düşmüşsün adam evliyken devam etmişsin bide ben o yaşlarda bi pisliğin tacizine uğramıştım taciz bile beni ne kadar etkiledide birkaç sene erkeklere yanaşamadım bile. Ailem öldürür falan diyosun ama kalkıştığın işler hayret edilecek boyutta. Bak kardeşim bir an önce yaşadıklarından ders al yoksa böyle devam edersen başına daha kötü işler gelecek.
kurtar kendini düzgün bi hayat yaşa , ailenin yanında ol kimse seni ailen kadar düşünemez

Bugün evliyken senle yatıp kalkıyosa yarın senle evli olduğu zaman başkasıyla yatıp kalkar hem senle evlenme düşüncesi varsa bebeğe hayır demezdi inşallah bebek yoktur git kan testi yaptır bence onu bırak hem evliden hayır gelmez ümidini kes bugün sana yarın başkasına gider

Hayır yapmadm. 2-3 gündür aşırı idrara çıkıyorum. Ve midemde kasılma bulanma gibi bişeyler var çözemedim ne olduğunu
Sabah bulunıyo mu miden erken saate
Adam çocugu seni istemiyo
Ailen bilse seni öldürcek sen daha kıyamam diyosun çocuga
Evet normal şartlarda kıyılmaz ama
Senin durumun öyle değil

Adetin 3 gün surduyse yerleşme kanaması olmasın? Küçük de olsa öyle bir ihtimal var. Bence hemen bı test yap. Eğer hamile isen ailene söyle bence ve o tehdit mesajlarını da sakin silme sakla canım. Pislik herif nasıl kullanmış seni.

Eğer hamile değilsen de bence muhtemelen değilsin . Tecavüz e uğradığını ve bu yaşadıklarını kimseye söyleme. Çünkü doğuda yaşıyorsun ordakilerin bakış açısı belli. Senin bakire olmadığını anlayınca faydalanmaktan cekinmemis. Belki de tecavüz e uğramadı kendi istediği için yaptı diye düşündü bende yapsam bişey olmaz dedi. Bu kadar iğrenç bir Zihniyet. Uyuşturucu kullandığını fln kimseye söyleme. Senin geçmişin sende kalsın. Gelişmelerden haberdar et lütfen

Psikolojik destek almalısınız başınızdan büyük bir travma geçmiş ve bu adamla yaşadıklarınız da istemediğiniz halde sizi kullanmasına izin vermeniz de bu tecavüzün uzantısı. Sık uvalete gitmeniz idrar yolu enfeksiyonuna bağlıdır muhtemelen, mide bulantısıda psikolojik olabilir ama bu hamile kalmadığınız anlamına gelmez derhal bir doktora gidin. 18 yaşından büyüksünüz doktor hasta mahremiyeti ilkesine uymak zorunda bilgileriniz gizli kalır, bunu da belirtin. Hamile olma ihtimaliniz varsa bir önlem alınır (ilaç fitil vb), kürtaja falan gerek kalmaz ama zaman kaybetmeyin sonra önlem alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…