Buyur burdan bak!!! Erkek milleti neden böyle yaaa kendilerinin bir annesi yada kiz kardesi yok mudur acaba??? Gerci olsa ne fark eder ki onu düsünen gercek bir adam bir kadindan faydalanmaz kullanmaz. Yazik etmissin kendine be kuzum ya. Ne diyim allah yardimcin olsun insaAllahKarnına tekmeyi yersin dedi bana. Ve beni ailemle tehdit ediyor. Babamın çalıştığı yeri evimi herşeyi biliyor pislik. Beni kullandı evet. Şimdi de iftira atıyor. Bana diyor ki sen başkasıyla yapmışsındır. Ben elimi bile sürmedim sana diyor
3 haftadır tanıdığın birine bakire olmadığını söylersen olacağı budur. Hak ettin demiyorum ama sen isteyerek birlikte olmussun istemeseydin hic görüşmezdin hakkında hayırlısı olsunMerhaba 20 yaşındayım. İsmim dilara. Diyarbakırda yaşıyorum. Konuya hemen geçeyim. Çok kötüyüm lütfen bana yardım edin. 3 hafta önce biriyle sevgili oldum. Birbirimizi seviyorduk. Sonra çıkmaya başladık. Başlarda çok güzeldi. Ben 3 yıl önce bi tecavüze uğrmıştım. Ve bakireliğim gitmişti. Bunu o da biliyordu. Ama ailem bilmiyor hâlâ. Sonra benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Kabul etmedim. Hazır olmadığımı söyledim. Birşey demedi. Birkaç gün geçti ve benimle birlikte olmak için beni çok zorladı ve birlikte olduk. Ben çok ağladıöm birlikte olduğumuzda. Sonra beni sakinleştirdi. Sonra oturup konuşmaya başladık. Bana hadi birbirimize bilmediğimiz birşey hakkında birşeyler anlatalım dedi. Bende ona daha önce şunları falan yaşadım böyle şöyle bir hayatım vardı. Tecavüze uğramamın sebebi uyuşturucu kullanmamdı. Tecavüzden sonra uyuşturucuyu bıraktım falan dedim. O da bana dürüst olduğın için bende sana dürüst olacam dedi. Ve bana evli olduğunu söyledi. İnanamadım. Şok oldum. Bana beni sevdiğini söyledi ve karısıyla zaten boşanma aşamasında olduğunu söyledi bana belgeleri gösterdi. Bende onu çok seviyordum. Düşüneceğimi söyledim. Ve daha sonra barıştık. Neyse öyle böyle derken 2 hafta geçti. Birlikte olmak istiyordu bende birşey diyemiyordum. Kabul ediyordum istemediğim halde. Onu kaybetmek istemiyordum çünkü. Birkaç gün önce bir tartışmadan dolayı ayrıldık. Bana artık beni istemediğini söyledi. Çok üzüldüm. Ve bu son günlerde sürekli midem bulanıyor yarım saatte bir idrara çıkıyorum. Böyle değildim ben. Hamile olmaktan şüpheleniyorum. Bugün ona söyledim. Hamile olmaktan şüpheleniyorum dedim. Bana dedi ki eğer hamileysen hemen önlemini al yoksa karnına tekmeyi yersin dedi. Bende kabul etmedim. Eğer hamileysem kıyamam hiçbirşey yapmam dedim. Ebeni tehdit ediyor. Ailemle tehdit ediyor beni. Onları öldürmekle tehdit ediyorve bana iftira atıyor. Ne yapacağımı nasıl onu ikna edeceğimi hiç bilmiyorum. Mafya gibi birşey. Benden 9 yaş büyük. Ne yapabilirim onu nasıl ikna edebilirim? yardım edin lütfennn
1 hafta önce test yaptm. Negatif çıktı. Ama reglimin 2.günündeyim ama hâlâ reg olmadm
Hâlâ reg olmadm. 3 gün geçti. Test yapıcam galibaKonu sahibi gelişmeler nelerdir?
Ben Predictor Early testini öneririm erken sonuç veriyor kendim de kullanmıştım.Hâlâ reg olmadm. 3 gün geçti. Test yapıcam galiba
Peki diyelimki hamileyim. Aldırdıktan sonra ortaya çıkma olasılığı var mı? Evlensem falan?Madem birlikte oldunuz neden korunmadın ki? Yani evli insanlar bile plansız hamile kalmaktan korktuğu için o kadar temkinliyken sen nasıl bu kadar rahat davrandın çok ilginç.
Olan olmuş bari hamile kalırsan farklı büyük bir şehirde arkadaşın falan varsa onu bahane ederek oraya git ve bebeğini aldır. Sakın merdiven altı tarzındaki yerlere gitme bu iş için. Normalde bebek aldırma konusunda böyle düşünmem ama ortaya çıkarsa ailen de çok tutucuysa senin için işler daha kötü olacak gibi. O yüzden kendini düşünmek zorundasın.
Canım ilerde karşına gerçekten seveceğin evlenmek istediğin birisi çıktığında dürüst olmalısın ama dürüstçe başından geçenleri karşısındakine anlattığı zaman daha da zor durumda kalıp burada konu açan bir sürü kadın var. Geçen gün birisi konu açmıştı hatta, nişanlısına bakire olmadığını söylemiş nişanlısı araları bozulunca gidip kızın ailesine söylemişti. Sorun karşısındakine dürüst olmak değil yanlış insanlarla bu yola çıkmak.Seni gerçekten sen olduğun için seven ve senin geçmişteki yaşadıklarına takılmayacak birisi zaten sana geçmişini sormaz, soruyorsa ve bunu problem edecekse de o kişi doğru kişi değildir. Bu konuyu unutmak isteyip kimse bilmesin istiyorsan da söylemezsin senin tercihin, ama dediğim gibi bu duruma takılmayacak birisi geçmişini sorgulamaz. Sana sorun çıkarmak için değil de merakından soruyorsa da dürüst olmak için anlatırsın yada anlatmazsın sana kalmış bir şey gerisi.Peki diyelimki hamileyim. Aldırdıktan sonra ortaya çıkma olasılığı var mı? Evlensem falan?
Masallah yaş 20 aile tutucu ama tecavüze ugradigini polis hariç herkes biliyor herkese bakire degilim derken amaç ne bilemedim.Is arkadaslari dahi bekar kiza hamile misin diyor.Aslında şöyle birşey. Ben hiç kafama takmadım. Sürekli lavaboya gitmemle yanımdaki arkadaşım bana söyledi. Dilara sana ne oluyor sürekli lavaboya gidiyorsun dedi. Bende idrarımı tutamıyorum dedim. Bana o hamile olmamdan şüphelendiğini söyledi. Adetten önce de ilişkiye girmiştik. Adetimin 1 haftasında da. Yani sürekli ilişki halindeydik. İster istemez korkuyorum