Yardım edin lütfen😭

Elin adamına neden anlatıyorsunuz ki ailenizin bile bilmediği bir şeyi bu kadar kısa sürede üstelik.
Uzun bir ilişkiniz olur,birbirinizi iyi tanırsınız falan içinizden gelir söylersiniz. Açık hedef oluyorsunuz böyle zira hazır değilim demenize rağmen ısrar etmiş. Bilmeseydi bu durumu bu denli ısrarcı olmazdı.
Bebek konusunda da test yapın,erken gebelik testleri var ,regliniz geçmediyse onlardan yapabilirsiniz, emin olun,ondan sonra durumu değerlendirirsiniz.

Tamam evli birisini seve bilirsin bunu anlarım tecavüze ugramışsın ailene dememişsin tecavüze ugradıgın için bakire degilim diyorsun bakire olmadıgın için ilişkiye giriyorsun bende tecavüze ugradım ve çok uzun yıllar bu tranvayı atlatamadım tedaviler gördüm erkeklerden igrendim bunu bu kadar çabuk atlattıfına göre güçlü bi kadınsın güçlü bi kadın oldugun içinde kimseye yalvar ma boşver hayır gelmez o adam dan sana

Günaydin canım öncellikle umarım konu gerçek değildir ama eğer gerçekse ben de birkaç şey söylemek istiyorum
Muhtemelen psikolojik olarak zor bir dönemdesin bu yüzden sevgi açlığı gibi sebeplerden dolayı hata yapmış olabilirsin
Zannediyorum ki ailenin bilmediği bu tecavüz dediğin olay senin tanıdığın ama istemeden de olsa birlikte olduğun biri tarafından gerçekleşti ve sen suçluluk psikolojisiyle birlikte tecavüze uğradım diyorsun haklısın eşler bile istemeden ilişkiye girse bunun adı tecavüz denebiliyor sonuçta
Ailenin haberi yok ama kendi kendine suçluluk psikolojisine girmişsin ve karşına çıkan yüzüne gülen ilk erkeğe de derdini açmak istemişsin ve maalesef kullanilmissin
Korktuğun ve stres yaptığın için bence hamile olabileceğini düşünüyorsun kafandan çıkardığın zaman adet olacağını düşünüyorum hamile mıyım diye kafayı yemeyi bırak o adamla ilişkini tamamen kes ister boşansın ister evli kalsın ne halt yerse yesin sadece ondan kurtulduğuna şükret
En kısa zamanda test yaptır umarım hamile değilsindir(öyle olmadığını düşünüyorum)
Karşına her çıkan insana yaşadıklarını başına gelenleri anlatmak zorunda değilsin kendini açıklama ihtiyacı hissetme çünkü bu durumu kullanmaya çalışırlar
Tecavüzdü. Çünkü ben uyuşturucu kullanıyordum. Ve kendimde olmadığım bir anda gerçekleşti bu olay.

Tamam evli birisini seve bilirsin bunu anlarım tecavüze ugramışsın ailene dememişsin tecavüze ugradıgın için bakire degilim diyorsun bakire olmadıgın için ilişkiye giriyorsun bende tecavüze ugradım ve çok uzun yıllar bu tranvayı atlatamadım tedaviler gördüm erkeklerden igrendim bunu bu kadar çabuk atlattıfına göre güçlü bi kadınsın güçlü bi kadın oldugun içinde kimseye yalvar ma boşver hayır gelmez o adam dan sana
Yalvarmıyorum ona hiçbir şekilde. Ne hali varsa görsün köpek. Bedduadan başka bişey alamaz benden. Bugün beni yanına çağırdı ama girmedim.

Merhaba 20 yaşındayım. İsmim dilara. Diyarbakırda yaşıyorum. Konuya hemen geçeyim. Çok kötüyüm lütfen bana yardım edin. 3 hafta önce biriyle sevgili oldum. Birbirimizi seviyorduk. Sonra çıkmaya başladık. Başlarda çok güzeldi. Ben 3 yıl önce bi tecavüze uğrmıştım. Ve bakireliğim gitmişti. Bunu o da biliyordu. Ama ailem bilmiyor hâlâ. Sonra benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Kabul etmedim. Hazır olmadığımı söyledim. Birşey demedi. Birkaç gün geçti ve benimle birlikte olmak için beni çok zorladı ve birlikte olduk. Ben çok ağladıöm birlikte olduğumuzda. Sonra beni sakinleştirdi. Sonra oturup konuşmaya başladık. Bana hadi birbirimize bilmediğimiz birşey hakkında birşeyler anlatalım dedi. Bende ona daha önce şunları falan yaşadım böyle şöyle bir hayatım vardı. Tecavüze uğramamın sebebi uyuşturucu kullanmamdı. Tecavüzden sonra uyuşturucuyu bıraktım falan dedim. O da bana dürüst olduğın için bende sana dürüst olacam dedi. Ve bana evli olduğunu söyledi. İnanamadım. Şok oldum. Bana beni sevdiğini söyledi ve karısıyla zaten boşanma aşamasında olduğunu söyledi bana belgeleri gösterdi. Bende onu çok seviyordum. Düşüneceğimi söyledim. Ve daha sonra barıştık. Neyse öyle böyle derken 2 hafta geçti. Birlikte olmak istiyordu bende birşey diyemiyordum. Kabul ediyordum istemediğim halde. Onu kaybetmek istemiyordum çünkü. Birkaç gün önce bir tartışmadan dolayı ayrıldık. Bana artık beni istemediğini söyledi. Çok üzüldüm. Ve bu son günlerde sürekli midem bulanıyor yarım saatte bir idrara çıkıyorum. Böyle değildim ben. Hamile olmaktan şüpheleniyorum. Bugün ona söyledim. Hamile olmaktan şüpheleniyorum dedim. Bana dedi ki eğer hamileysen hemen önlemini al yoksa karnına tekmeyi yersin dedi. Bende kabul etmedim. Eğer hamileysem kıyamam hiçbirşey yapmam dedim. Ebeni tehdit ediyor. Ailemle tehdit ediyor beni. Onları öldürmekle tehdit ediyor😭😭😭😭 ve bana iftira atıyor. Ne yapacağımı nasıl onu ikna edeceğimi hiç bilmiyorum. Mafya gibi birşey. Benden 9 yaş büyük. Ne yapabilirim onu nasıl ikna edebilirim?😭😭😭😭😭😭yardım edin lütfennn😭😭😭😭
Saka mi bu konu?????

Gerceksede herkesin hayatina kötü seyler gelebilir aile bize bile anlatmasını şeyi 3 hafta tanıdınız birine güveni niye anlattiniz. Cinsel ilişki iki tarafın rıza ve isteğiyle olur siz ağladım falan yazmışsınız.sonra evli olduğunu öğrenip devam etmişsiniz kendinize hiçmi saygınız yok? Karisina deger vermeyen size mi deger verecekti? Bence cocugu alirin psikolojik destek alip yeni bi hayata baslayin. Cocuk cok büyük sorumluluk demek

Elin ipsiz, sapsız, pis adamına, kendinizi kullandırtmayın, gözünüzü seveyim.
Uzaklaşın,tehditlerine boyun yemeyin. Bu adam, tehditle sizden faydalanmaya devam etmek isteyebilir. Lütfen korkup, sinip, boyun eğmeyin.
Ailenizle bile paylaşmadığınız, saklı tuttuğunuz bir olayı, elin adamına neden anlatıyorsunuz? Aklınızı kullanın biraz.Üzülüyorum böyle şeyler duyunca, lütfen kendinize değer verin.Devletten ve polisten yardım almaktan çekinmeyin.

1 hafta önce test yaptm. Negatif çıktı. Ama reglimin 2.günündeyim ama hâlâ reg olmadm

1 hafta önce test yaptm. Negatif çıktı. Ama reglimin 2.günündeyim ama hâlâ reg olmadm
Hala iletişim kuruyor musunuz o adamla?
Tahminimce bu gebelik şüphesi bu ay ve diğer ay da devam edecek sizde adet olsanız bile belki yerleşme kanamasidir falan diyip kendi kendinizi korkutmaya ve sırf eğer hamileysem diye düşünerek o adamla iletisiminizi koparamayacaksınız?

Hala iletişim kuruyor musunuz o adamla?
Tahminimce bu gebelik şüphesi bu ay ve diğer ay da devam edecek sizde adet olsanız bile belki yerleşme kanamasidir falan diyip kendi kendinizi korkutmaya ve sırf eğer hamileysem diye düşünerek o adamla iletisiminizi koparamayacaksınız?
Hayır onunla konuşmuyoruz. Birkaç gün önce arayıp beni yine tehdit etti. Yeni sevgilisi de beni arayıp küfür etti falan. Psikolojim çok kötü bir durumda

Uyuşturucu kullanmışsın zamanında...
Hangi.ortamlarda kimlerle bulundun ki uyusturucu kullandıgında tecavüze uğradın? Evinden okuluna gidip gelen bi kız değilsin belli...
Ailem baskıcı diyorsun ama uyusturucu batagına düştüğünü bile kimse farketmemiş..ilginç..

Her şey sana zorla yaptırılıyor, hiçbişeyden haberin bilgin yok ama kan testlerinin 15 gün içinde sonuc vereceginden tut ta gebe kalma günlerine kadar bilgilisin...Ama adam her seferinde zorla birlikte olurken korunmayı aklına getiremiyorsun...Adamla sürekli birlikte oluyorsun hiçbirine karşı koymuyorsun kaçmıyorsun...

Çok açık var bu hikayede...

X