Yardım edin lütfen😭

Hayır inanıp inanmamak size kalmış. Mesajları bile atabilirim ama gerek yok. Bu konu için açtım bu hesabı. İnanmazsanız inanmayın. Beni etkilemez sizin düşünceleriniz
Valla fake değilsen durum vahimama daha çok değil adetten temizlenmen tabi bu gebe olmayacağın anlamına da gelmez.
Yahu elin adamına niye geçmişinizi anlatma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum.adam resmen senden yararlanmış umarım en az hasarla bu durumu atlatirsin

Adetine yakın test yap bakalım nolucak keşke hiç böyle olaylara girmeseydin be canım

iliskilerin hepsi korunmasizmiydi.neden basinizin çaresine bakmadiniz?

Ah Ah yavrum neler yaşamışsın. Tecavüzden sonra keşke kendini korusaydın. Zaten bir erkek yüzünden hayatın kararmış sonra nasıl başka erkeğe güvenip hayatını anlatırsın erkekler öncesini sonrasını düşünmez o senin bakireliğin nasılsa gitmiş diye seni kullanmış bu besbelli birşey olsa üzerine almaz. Birde üç aylık sevgiliyiz diyorsun bu kadar zamnda nasılsağlıcakla güvenebildin. Sen kendini buralarda değil sığınma evlerinde anlat ancak oralar sana yardum edebilir. Kesin polise gidip şikayet etmelisin yoksa hayatın Allah korusun daha kötü yerlere gider...

İnşallah

Ablacım yapabileceğim hiçbirşey yok kendi derdime mi yanayım. O salağın tehditlerine mi yanaayım? Aileme mi yanayımm şaştım kaldım vallahi

Mune bu konuyu "Bir derdim var " köşesine taşır mısınız? Orda daha çok yazanlar olur
Sanırım yanlış yerde

Bebeğim benim kıyamam sana herkes bir hata yapar tamammı bundan sonra aynı hataları tekrar tekrar yapma. Adetine şuan kaç gün var bana onu söyle, ve sık idrara çıkmadan başka ne belirti var. Bak bazen çocuk isteyen adaylarda ya da istemeyen anne adaylarında psikolojik bi olay oluyor. İstemeyen korktuğundan gerildiğinden yalancı belirtiler yaşıyor tamamen psikolojik. Ya varsa diye diye zaten stres yaptığı için böyle belirtiler çıkar ortaya. İsteyenlerde hayali gebelik yaşıyor, gebe değilse eğer onlarda bunları yaşıyor. İnşallah yoktur, senin için dua ediyorum. Ama adet gününde eczaneden bir test alıp evde onu yaparsan aklındaki şüpheler gitmiş olur. Anladım muhtemelen yumurtlama günü de ilişkiye girdiniz, ve korunmadınız. Ama bak ne isteyenler var da olmuyor, Allah ol der ve olur. Sen dua et, Rabbinden hayırlısını iste. şayet varsa, ki gönlünden geçen olsun, kıyamam diyorsun. Asla zarar getirme, çünkü böyle düşünüyorsan (aldırırsan) bu psikolojiyi atlatamazsın.

Ah kardeşim daha çok gençsin... Hatalarının bedelini ne şekilde ödeyeceksin, hiçbirimiz bilemeyiz ama üzüldüm durumuna
Bu adamın niyeti bi kere güzel olsa evliyken senin tecavüze uğradığını bildiği halde seninle hemde zorla birlikte olmak istemezdi!
çatmışsın bir belaya nasıl güvenebildin bu kadar en azından birilerine danışsaydın
ne diyeceğimi bilemedim bende
adam gerçekten psikopatsa işin çok zor Allah yardımcın olsun

Bakın
Adetime 14-15 gün var ablacım. Evet hiçbirşekilde kıyamam. Ben farkında değildim belirtilerin. Arkadaşım söyledi bana. Çok şaşrdım önce. Bana ddi sen neden sürekli lavaboya gidiyorsun. Bende idrarım geliyo tutamıyorum dedim. Bana hamile misin dedi.. Ben o andan itibarem şüphelenmeye başladım

Aşırı psikopat tam bir pislik. Yani yapamayacağı şey yok

Peki böyle biri olduğunu daha önceden hiç mi anlamadın mesela seninle neden zorla birlikte olmak istediği konusunda ne düşündün
sen bundan ayrılamadınmı hala?
Hayır anlamamştım. arkadaşım beni uyarmıştı. Ama onu dinlemedim. Sapkk olduğunu düşündüm. Ona sapık mısın diye de kaç kez sordum. Ama bana seni görünce böyle oluyorum yoksa umurumda olmaz falan derdi. O benden ayrıldı geçtiğimiz cuma günü.

Peki böyle biri olduğunu daha önceden hiç mi anlamadın mesela seninle neden zorla birlikte olmak istediği konusunda ne düşündün
sen bundan ayrılamadınmı hala?
Ayrılıyor birkaç gün sonra barıştık diyor yok dememe izin vermiyor. Hayır kelimesinden nefret ediyor. Hayır deyince hemen şiddete hemen tehdite geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…