yardım edin idrarda pozitif kanda negatif

derinim sorma ya mahvoldum test yaptım böle sanki az bi çizgi vardı orda saat 6gibi yapmıstım şimdi baktım nasıl belirgin olmus:bbo: ALAY EDİYOR SANKİlülülülülülü off cuma gidicem bitanem doktora ya inşallah bitanem hamileyimdir ya canım benim olabilirmi ya kuzum diyorumki adetten 2gün önce ilişki oldu günümde 2gün geçince kanda baktırdım acaba ondanmı cıkmadı kanda?olabilirmi?yeniydi diyemi testtede silik silik cıkıyor

canım yaptıgın testlerde en fazla 10 dakika içinde beliriyorsa çizgi büyük ihtimalle hamilesin:Saruboceq:ama saatler geçince gölgeleniosa ona inanma benimde çok başıma geldi...keşke resmini koyabilsen testin yaptıgın gibi...
şimdiiii adetten 2 gün önce ilşki demişsinCADIARZUbazılarımızın yumurtladıgı günler hiç belli olmuyor.hatta ben pkoyum adet günlerinde bile yumurtlayabiliyormuş pko olanlar.
yani adetten iki gün önceki ilişkide tutsa,adetin de iki gün geçmiş o sıra,o halde kan testini ilişkiden 4 gün sonra yaptırdın..o zaman kanda bile çıkması imkansız...daha döllenme bile olmamıştır 4 günde çünkü.tık diye yerleşmiyo rahme:)ama bu testleri ilişkinin üzerinden kaç gün geçtikten sonra yaptın o önemli.

meleğim şu testi hakkatten şuraya koysana :uhm::uhm::uhm:

Dilerim hamilesindir canım ama benim testlerin bana yaptığı koca bir oyunmuş meğer. Hamile değilmişim. Sen de idrar testi yapmaya ara ver ve doktora gidene kadar kendini iki türlü habere de hazırla. Çünkü dün ben doktorda inanılmaz hayalkırıklığı yaşadım. O duyguyu yaşama sen de. Ama inşallah mutlu haber alırsın :Saruboceq:

canımm benim üzülme banada testler oyun oynuyor gibi geliyor inşallah bitanem hepimiz güzel haberler alır cokseviniriz...:Saruboceq:

melegimm hadi haber ver son gelismelerii..dilerim hamilesindir canim kardesim bnm..
hazzalımmm ne gelen var ne giden artık korkmaya basladımmafoldumben inşallah bitanem hamileyimdir inşallah kardeşimopuyorumnanaktan
meleğim şu testi hakkatten şuraya koysana :uhm::uhm::uhm:
canım kart okuyucu bulsam koyucam zaten ama kart okuyucu yok

derinimm canım aynen yazdıgın gibi düşünüyorum bende inanki hesaplarım aynı yazdıgın gibikaydirigubbakcemile5 testlerimin bazısı ilk 10dakika bazısı sattler sonra cıkıyor bende anlamdmmafoldumben ilk üçü hemen cıkmıstı bide ilk yaptıgım ilk 2dakikada cıktı canım:bbo: en son ilişki 19unda oldu testi ise 24ünde yapmıstım:bbo:

ya kızlar dün birde kafam cok karıstı dün camasırım acık kırmızı renkteydi :kedi: pek farkedemedim ama camasırımda iki damla kahvelik vardı minik dün oldu :kedi: offf noluyorr bilemiyorum

merhaba aynı durumu bende 6 ay önce yaşadım
benimde kanda negatif ama idrarda hep pozitif çıkıyodu sonra bir kaç gün sonra bence tekrar test yaptır ben 10 günde 4-5 kere test yaptım sonunda hamile olduğum anlaşıldı ama 2 aylık olunca düşük yaptım :çok üzgünüm: bence ümidini kaybetme mutlaka testleri tekrarla

canım benim saol yardımın için....opuyorumnanaktan cok üzüldüm bitanemm inşallah en yakın zamanda tekrar nasip olur saglıklı hayrlı bir evlat :Saruboceq: baana yardımcı oldugun için cok cok teşşekkür ederim yarın baktırıcam kanda cnm öpüyorum seniiopuyorumnanaktan

ya sabah ilk idrarla yaptım...bariz cıktı ikincisi ilk 2dakkda eczacıyada gösterdim eczaccı baktı pozitif dedi bitane daha aldım ondada bişii var gibi nebilim ya offff ama cok hafif cok cok hafif neden böyle sabahki nettii

Bu kadar da tesadüf olmaz herhalde canım, bir de hemen çıkması pozitif olduğunu gösteriyor.

Bu kadar da tesadüf olmaz herhalde canım, bir de hemen çıkması pozitif olduğunu gösteriyor.

ya ama sabah ilk yaptıgım hemen cıktı bu öyle olmadı böle belli belirsiz bişiifisfisfis offf eczacı testlere poztif dedi ama bu neden böyle cıktı sabahki ilk idrardı ve netti hemende cıkmıstı ya bu neden böyle

evet internetten cok arastırdım kkda cok baktım saol kk:enbuyukkk: birsürüü arkadasım LABOQUİK TESTİNİN HATALI SONUC VERDİĞİNİ ADET GÜNÜNDE BİLEPOZİTİF CIKTIGINI YAZMIS SÜREKLİ HATALI POZİTİF SONUC VERDİĞİNİ YAZMIS BİRSÜRÜ ARKADASIM !!!SUAN NE DİCEYECİĞİMİ BİLEMİORUM COK KÖTÜYÜM ARKDLAR LÜTFEN BİLGİLENİN VE KULLANMAYIN ARKADASLAR UMUTLANIP HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM EVET ANLADIMKİ HAMİLE DEĞİLİM ARTIK PES ETTİM....YETER BÜYÜK Bİ SORUN VAR BELLİİ....TEST Bİ POZİTİF Bİ NEGATİF KANDADA NEGATİF CIKMISTI TESTTE POZİTİF CIKITGI GÜN...ARADIM VE ŞİKAYET ETTİİM YENİ TEST YOLLASAK DEDİLER KALSIN İSTEMEM DEDİM NAPICAM YİNE ÜMİTLENİP YIKILCAMMI DEDİM ALLAHIMMM MORALİM ALT ÜST BUNU İÇİN TOPİK ACICAM BENİM YASADIGIMI KİMSE YASAMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…