melegimm test yapa yapa bi hal oldun be canım..tekrar kan testi yaptır bence tatlım böyle kendini yiyip bitiriyorsun...çok ilginç kanda çıkmamış olması ama onca test yaptın hepsi silik çizgi..hepsinin hatalı olması da imkansız...birşey yoksada ikinci çizgi soluk bile olsa çıkmaz...heves ettirmek istemem ama bence hamilesin canım...
derinim sorma ya mahvoldum test yaptım böle sanki az bi çizgi vardı orda saat 6gibi yapmıstım şimdi baktım nasıl belirgin olmus:bbo: ALAY EDİYOR SANKİlülülülülülü off cuma gidicem bitanem doktora ya inşallah bitanem hamileyimdir ya canım benim olabilirmi ya kuzum diyorumki adetten 2gün önce ilişki oldu günümde 2gün geçince kanda baktırdım acaba ondanmı cıkmadı kanda?olabilirmi?yeniydi diyemi testtede silik silik cıkıyor
derinim sorma ya mahvoldum test yaptım böle sanki az bi çizgi vardı orda saat 6gibi yapmıstım şimdi baktım nasıl belirgin olmus:bbo: ALAY EDİYOR SANKİlülülülülülü off cuma gidicem bitanem doktora ya inşallah bitanem hamileyimdir ya canım benim olabilirmi ya kuzum diyorumki adetten 2gün önce ilişki oldu günümde 2gün geçince kanda baktırdım acaba ondanmı cıkmadı kanda?olabilirmi?yeniydi diyemi testtede silik silik cıkıyor
canımm benim üzülme banada testler oyun oynuyor gibi geliyor inşallah bitanem hepimiz güzel haberler alır cokseviniriz...:Saruboceq:Dilerim hamilesindir canım ama benim testlerin bana yaptığı koca bir oyunmuş meğer. Hamile değilmişim. Sen de idrar testi yapmaya ara ver ve doktora gidene kadar kendini iki türlü habere de hazırla. Çünkü dün ben doktorda inanılmaz hayalkırıklığı yaşadım. O duyguyu yaşama sen de. Ama inşallah mutlu haber alırsın :Saruboceq:
hazzalımmm ne gelen var ne giden artık korkmaya basladımmafoldumben inşallah bitanem hamileyimdir inşallah kardeşimopuyorumnanaktanmelegimm hadi haber ver son gelismelerii..dilerim hamilesindir canim kardesim bnm..
canım kart okuyucu bulsam koyucam zaten ama kart okuyucu yokmeleğim şu testi hakkatten şuraya koysana :uhm::uhm::uhm:
canım yaptıgın testlerde en fazla 10 dakika içinde beliriyorsa çizgi büyük ihtimalle hamilesin:Saruboceq:ama saatler geçince gölgeleniosa ona inanma benimde çok başıma geldi...keşke resmini koyabilsen testin yaptıgın gibi...
şimdiiii adetten 2 gün önce ilşki demişsinCADIARZUbazılarımızın yumurtladıgı günler hiç belli olmuyor.hatta ben pkoyum adet günlerinde bile yumurtlayabiliyormuş pko olanlar.
yani adetten iki gün önceki ilişkide tutsa,adetin de iki gün geçmiş o sıra,o halde kan testini ilişkiden 4 gün sonra yaptırdın..o zaman kanda bile çıkması imkansız...daha döllenme bile olmamıştır 4 günde çünkü.tık diye yerleşmiyo rahme:)ama bu testleri ilişkinin üzerinden kaç gün geçtikten sonra yaptın o önemli.
ya kızlar dün birde kafam cok karıstı dün camasırım acık kırmızı renkteydi :kedi: pek farkedemedim ama camasırımda iki damla kahvelik vardı minik dün oldu :kedi: offf noluyorr bilemiyorum
İnşallah tutunma kanamasıdır canım ya, hadi bakalım.
merhaba aynı durumu bende 6 ay önce yaşadım
benimde kanda negatif ama idrarda hep pozitif çıkıyodu sonra bir kaç gün sonra bence tekrar test yaptır ben 10 günde 4-5 kere test yaptım sonunda hamile olduğum anlaşıldı ama 2 aylık olunca düşük yaptım :çok üzgünüm: bence ümidini kaybetme mutlaka testleri tekrarla
slm cnm nasılsın meleğim varmı bi gelişme cnm
inşallah hamilesindir melek Rabbim sağlıka kucağına almayı nasip etsin
ya sabah ilk idrarla yaptım...bariz cıktı ikincisi ilk 2dakkda eczacıyada gösterdim eczaccı baktı pozitif dedi bitane daha aldım ondada bişii var gibi nebilim ya offff ama cok hafif cok cok hafif neden böyle sabahki nettii
Bu kadar da tesadüf olmaz herhalde canım, bir de hemen çıkması pozitif olduğunu gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?