hakkında hayırlısı olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkında hayırlısı olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah aysecim:Saruboceq:Canım hayırlısı olsun inşallah,moralinizi bozmayın hemen,inşallah hamilesindir..
canım benım allah razı olsun ınsallah canım hep dua edıyorum rabbım nerde ellerını acıp dua eden evlat dıye yananlar varsa tezz zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah :Saruboceq::Saruboceq:
valla doğum hocalarını bilememde benim dr um idrar testi yaptırdınmı ne çıktı diye sormuştu vede burda onca konu var hamileyim diye vede hepsi ilk önce idrar testi sonrada kan testi yaptırıyo onca konu okudum kan testi yaptırdım sonra idrar testi yaptırdım diyeni duymadım şahsen kan testi kesin sonuç almak için yapılıyo dşye biliyorum bazen idrar testleri yanlış çıkabiliyo kesinleşsin diye kan testi yapılıyor emin olunmak adına şahsen ben öle yaptım idrarda kanda pozitif çıkmıştı zaten ilk önce eczanede idrar yaptırdım sonrada hastanede kan testi emin olmak adınaben de diyorum ki önce kanda belli olur sonra idrar testlerinde..
bu kadar kadın doğum hocaları bize yanlış öğretmiş olamaz..
o önce idrar testi çıkıp da sonra kan testi yaptıranlar idrar daha pratik ve evde yapılıyo diye öyle yapmışlardır..
Canım aynı durum benimde başıma geldi.21 nisanda belirtilerimden şüphelenip prodüctör ile idrar testi yaptım anında iki çizgi çıktı tamam hamileyim dedin kan testi yaptım negatif... bugunde regl oldum idrar testlerine kesinlikle güvenim kalmadı.2gün önce idrar testi yaptım 2çizgi cıktı bariz görünüyor...bekledim kesinleşsin diye kanda baktırdım bugun laborant siz testi nasıl yaptınız diyor bana!!!ne sölesene dedim negatif dedi!!!0.74 kafayı yicem yardım edin hamile değilim ben değilmi...adetim 3gün gecti
anldm canım rabbim inşallah nasip etsin bizede inşallah:Saruboceq:hayır canım idrar + çıktı
kan - çıktı
bekle dediler 10 gün sonra kan yine - çıktı adet söktürücü verdi dr
ıNŞALLAH CNM YA ıNŞALLAH HAMıLEYıMDıR BÜTÜN HATALI ıDRAR TESTLERı BENıMı BULUR YA DERıNmafoldumbenBUKADAR UMUDU SEVıNCı NAPICAM BEN ŞıMDı ÇÖPEMı ATICAMbenneyaptımkimelegim yarın mutlaka haber ver canım.hatta hiç idrar testi yapma bence boşa para verme..git daha iyi bir yerde kan testi yaptır..ben bikaç defa duydum yanlış sonuç veren yerler oluyor binde bir de olsa...
inşallah hamilesindir..6-7 dk da çıkması büyük umut bence.
ıNŞALLAH NıSACIMM ıNŞALLAH CANIM:Saruboceq: KAN VERMEDıM AMA DÜN 0 CIKTI BUGUNDE EN FAZLA KAÇ CIKARKı 3GÜN DAHA BEKLıCEM ADET OLMAZSAM KANDA BAKTIRICAM CANIM AMA ıDRAR TESTLERıMDE SıLıKLıR VARbenneyaptımkiinş hamilesindir cnm belitrilerde varmış yani duamız o kan testinin yanlış çıkması yarınki kan testinin pozitif çıkmasıyla inş cnm hayırlısı
opuyorumnanaktan CNMM BENıMMM HAZALIM ıNŞALLAH BAKALIMeyvahedigeldismile ıNAN HEMEN YATIP GEÇ KALKMAK ıSTEDıM CNM ZAMAN GEÇMıYOR YOKSA....mafoldumbenSAOL BıTANEM BENıMMMolumunekankayizsmilemelegimmmm insallah hamilesindir..son durum ne canimm hadi bekletme bizi...cokk opuyorumm...sabahin korunde meraktan uyandirdin bizi kendinde misil misil yatiyorsun ohhhh.:)))
COK HAKLISIN CNM YA BEN BENCEDE HAMıLE DEĞıLıM YA BU TEESTLER NEDEN BÖYLE YA NEDEN BıZE GELıR BıDE YA HAMıLE KALMAK ıSTEMEYENLERE DENK GELSıN ONLAR KANDA NEGATıFı DUYSUN SEVıNSıNLER OHH HAMıLE DııLMıŞıM DıE BıZE NEDEN GELıR BUNLAR YAakannehirCanım aynı durum benimde başıma geldi.21 nisanda belirtilerimden şüphelenip prodüctör ile idrar testi yaptım anında iki çizgi çıktı tamam hamileyim dedin kan testi yaptım negatif... bugunde regl oldum idrar testlerine kesinlikle güvenim kalmadı.
evde yapılan testler yanlış olabiliyo kesin sonucu kan testi veriyo diye biliyorum.ama inşallah istiyosan hamilesindir.
cnm nebilim ya ilk yaptgımda hemen cıktı dünkü 10dakka sonra falan bugunkude daha silik gittikçe belirgin oldu ama:bbo:kuşum bır test daha yapsan nasıl olur ıdrar testı..o kasetlerde yanılma olmaz aslında..negatıf çıkar ama pozıtıf kolay kolay çıkmaz kuşum..hamıleysen çıkar...
bıraz bekle doktora gıt yıne...
ŞenizŞenizŞeniz
ınşallah hamılesındır kuşummm benımm..
eczaneye gösterdin mi:uhm::uhm:
:1no2: göstermedm cünkü ilk gördüm hamileyim tamam dedim gerek duymadımki:1no2: sonra kandada negatif cıkınca hiç gerek duymadım göstermeye:1no2:
kız bi göstersene nasıl emin oldun sonrada başka bihastahanede kan tahlili yaptırırsın:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya: